Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ببخشید ساغر گفت فعلا دسترسیم به نت کمه و با گوشی میام دوباره شما بگید از کی بپرسم از اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا eng.sahand 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خوب سوال بعدی رو از eng.sahand میپرسیم حجم درون سیلند رو چجوری اندازه میگیرند 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خوب سوال بعدی رو از eng.sahandمیپرسیم حجم درون سیلند رو چجوری اندازه میگیرند جم موتور به مقدار هوایی که داخل همهٔ سیلندرهای یک موتور جا میگیرد، حجم موتور میگویند. حجم موتور تاثیر زیادی روی قدت موتور دارد و با واحد لیتر یا CC بیان میشود. پس وقتی میشنوید که موتور یک خودروی 2 لیتری است، یعنی 2 لیتر هوا در آن میگنجد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حجم هم که میتونید با قطر داخلی سیلندر و ارتفاع سیلندر به دست بیارید 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ جم موتوربه مقدار هوایی که داخل همهٔ سیلندرهای یک موتور جا میگیرد، حجم موتور میگویند. حجم موتور تاثیر زیادی روی قدت موتور دارد و با واحد لیتر یا CC بیان میشود. پس وقتی میشنوید که موتور یک خودروی 2 لیتری است، یعنی 2 لیتر هوا در آن میگنجد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حجم هم که میتونید با قطر داخلی سیلندر و ارتفاع سیلندر به دست بیارید احسنت یاد هنرستان افتادم حالا از کی بپرسم :gnugghender: 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ جم موتوربه مقدار هوایی که داخل همهٔ سیلندرهای یک موتور جا میگیرد، حجم موتور میگویند. حجم موتور تاثیر زیادی روی قدت موتور دارد و با واحد لیتر یا CC بیان میشود. پس وقتی میشنوید که موتور یک خودروی 2 لیتری است، یعنی 2 لیتر هوا در آن میگنجد. حجم هم که میتونید با قطر داخلی سیلندر و ارتفاع سیلندر به دست بیارید داش سهند از کی بپرسم :gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ داش سهند از کی بپرسم :gnugghender: از خودم داداش 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ از خودم داداش باز از شما میپرسم :gnugghender: طریقه چینش وایرها در پیکان 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ باز از شما میپرسم :gnugghender: طریقه چینش وایرها در پیکان از چپ متولد 1342 عکسم بزارم ؟؟؟ میزارم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام راستی مجید هنرستان چی خوندی من وحدت تبریز نقشه کشی صنعتی خوندم 4 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ داش سهند از کی بپرسم :gnugghender: آقامن اعتراض دارم فکرکنم مهندس کپی پیس کرده . 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آقامن اعتراض دارم فکرکنم مهندس کپی پیس کرده . من رو میگی منظورت من بچه هنرستانیم 1342 رو ازبرم ولی عکس رو بله کپی زدم تا خوب جا بیوفته ما کارگاه اتومکانیک پاس کردیم عسیسم جیگرم رفیقم:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اگه سوال خیلی تخصصی نمپرسید از منم بپرسید 6 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خواستید از پری خانوم سوال کنید منو صدا بزنید رشتش خیلی سخته ها اگه سوال خیلی تخصصی نمپرسید از منم بپرسید فکر کنم سوالای سخت رو اینجا فقط من بتونم از شما بپرسم اونم شانس آوردین که بیوتکنولوژیم خوب نیست خیلی سخته ژنتیک و بیوتکنولوژیم واقعا بد هست :icon_pf (34): 3 واحد بیوتکنولوژی تو کارشناسی پاس کردم 2 واحدم بیوتکنولوژیه میکروبی تو ارشد سر امتحان هر دو تا تا خود صبح گریه کردم اولی رو 14.50 شدم دومی 16 خوشالم یه زیست شناس دیگه تو انجمن یافتم 6 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ از چپ متولد 1342 عکسم بزارم ؟؟؟ میزارم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام راستی مجید هنرستان چی خوندی من وحدت تبریز نقشه کشی صنعتی خوندم درسته من هنرستان مکانیک خوندم حالا از کی بپرسم :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من رو میگی منظورت من بچه هنرستانیم 1342 رو ازبرم ولی عکس رو بله کپی زدم تا خوب جا بیوفته ما کارگاه اتومکانیک پاس کردیم عسیسم جیگرم رفیقم:hapydancsmil: اینو(من رو میگی منظورت من بچه هنرستانیم 1342 رو ازبرم )نفهمیدم ولی مهندس فونتهاتم یه جوردیگه است.شک برانگیزه !من گیردادم دیگه عزیزیم ازخودته جگرم خودتی مهندس جان رفیق خوب من 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ درسته من هنرستان مکانیک خوندم حالا از کی بپرسم :gnugghender: iranpg بپرس 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خوب سوال بعدی رو از داش علی میپرسم iranpg مقاومت یک میله از جنس سیلیکون به طول 5سانتیمتر و سطح مقطع 8میلیمتر مربع را به دست بیاورید راهنمایی در نیمه هادی ها ازueفلزات از unوupاستفاده میشود 4 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خوب سوال بعدی رو از داش علی میپرسم iranpg مقاومت یک میله از جنس سیلیکون به طول 5سانتیمتر و سطح مقطع 8میلیمتر مربع را به دست بیاورید راهنمایی در نیمه هادی ها ازueفلزات از unوupاستفاده میشود مقاومت ویژه سیلیکون = 2300 Ω·m مقاومت میله سیلیکون = (مقاومت ویژه سیلیکون x طول بر حسب متر) تقسیم بر (مساحت برحسب متر مربع) 5سانت تبدیل می کنیم به متر5/100=0.05متر 8میلیمترمربع راهم تبدیل می کنیم به مترمربع 8/1000000=0.000008 115=2300*0.05 115/0.000008=14375000 6 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ مقاومت ویژه سیلیکون = 2300 Ω·m مقاومت میله سیلیکون = (مقاومت ویژه سیلیکون x طول بر حسب متر) تقسیم بر (مساحت برحسب متر مربع) 5سانت تبدیل می کنیم به متر5/100=0.05متر 8میلیمترمربع راهم تبدیل می کنیم به مترمربع 8/1000000=0.000008 115=2300*0.05 115/0.000008=14375000 پاسخ 14.5مگا اهم میشه حالا از کی بپرسم :gnugghender: 5 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ پاسخ 14.5مگا اهم میشه حالا از کی بپرسم :gnugghender: مهندس سهند 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ خوب سوال بعدی رو از داش سهند میپرسیم:gnugghender: فرق موتورهای دو زمانه و چهار زمانه چیست 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده