phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۸۹ یک شرکت اسکاتلندی نوع جدیدی سیب زمینی را به صورت کاملا طبیعی کشت داده است که درونش به رنگ بنفش تیره است شرکت اسکاتلندی "آلبرت بارتلت" این نوع جدید سیب زمینی را تولید کرده است. این سیب زمینی حتی زمانی که کاملا پخته شده و به صورت پوره در می آید رنگ بنفش خود را حفظ می کند. در ابتدا محققان دانشگاه کلورادو در آمریکا این سیب زمینی درون بنفش را توسعه دادند و این شرکت اسکاتلندی تصمیم به تولید انبوه آن گرفت. امسال تنها 400 تن از این سیب زمینی تولید شده است اما این شرکت قصد دارد سال آینده تولید این محصول را افزایش دهد. گیلیان کینوچ رئیس بخش توسعه شرکت آلبرت بارتلت در این خصوص توضیح داد: "این سیب زمینی واقعا یک فوق قهرمان است، به طوریکه یک منبع غذایی بسیار کامل و قوی بوده و به خوشمزگی بیشتر گونه های سیب زمینی است. این سیب زمینی در آشپزخانه کارایی بسیار زیادی دارند به طوری که می توان با استفاده از آن غذاهای خوش طعم و زیبایی را از پوره، سیب زمینی سرخ کرده تا چیپس و سیب زمینی برشته تهیه کرد که نه تنها طعم بسیار خوبی دارند بلکه ظاهر بسیار زیبایی هم دارند." براساس گزارش دیلی میل، علت رنگ بنفش این سیب زمینی سطح بالای ماده "آنتوسیانین" است. آنتوسیانینها در توت سیاه، شاتوت، زغال اخته و بادمجان وجود دارند. گیاهان بنفش رنگی که محتوی این ماده هستند به میزان بسیار زیادی آنتی اکسیدانهای نیرومند دارند. این سیب زمینی بنفش با قیمت 50/1 پوند برای 25/1 کیلوگرم وارد سوپرمارکتهای اسکاتلند شده است. 5 لینک به دیدگاه
morvaridtalaee 2591 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ سلام جالبه سیب زمینی بنفش دیگه نشنیده بودم فکر کنم در ژنتیک سیب زمینی دست کاری کردن به این شکل در اومده احتمالا مزه ی جالبی هم داشته باشه 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ اه نمی تونم بخورمش خیلی دیگه بنفشه 2 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ اینو احیانا با لبو پیوند نزدن ؟ همون چغندر یعنی ؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده