رفتن به مطلب

سیب زمینی بنفش هم رونمایی شد!


ارسال های توصیه شده

ارسال شده در

s1.jpg

 

 

 

یک شرکت اسکاتلندی نوع جدیدی سیب زمینی را به صورت کاملا طبیعی کشت داده است که درونش به رنگ بنفش تیره است

 

 

شرکت اسکاتلندی "آلبرت بارتلت" این نوع جدید سیب زمینی را تولید کرده است. این سیب زمینی حتی زمانی که کاملا پخته شده و به صورت پوره در می آید رنگ بنفش خود را حفظ می کند.

 

در ابتدا محققان دانشگاه کلورادو در آمریکا این سیب زمینی درون بنفش را توسعه دادند و این شرکت اسکاتلندی تصمیم به تولید انبوه آن گرفت.

 

s2.jpg

 

امسال تنها 400 تن از این سیب زمینی تولید شده است اما این شرکت قصد دارد سال آینده تولید این محصول را افزایش دهد.

 

گیلیان کینوچ رئیس بخش توسعه شرکت آلبرت بارتلت در این خصوص توضیح داد: "این سیب زمینی واقعا یک فوق قهرمان است، به طوریکه یک منبع غذایی بسیار کامل و قوی بوده و به خوشمزگی بیشتر گونه های سیب زمینی است.

 

این سیب زمینی در آشپزخانه کارایی بسیار زیادی دارند به طوری که می توان با استفاده از آن غذاهای خوش طعم و زیبایی را از پوره، سیب زمینی سرخ کرده تا چیپس و سیب زمینی برشته تهیه کرد که نه تنها طعم بسیار خوبی دارند بلکه ظاهر بسیار زیبایی هم دارند."

 

s3.jpg

 

براساس گزارش دیلی میل، علت رنگ بنفش این سیب زمینی سطح بالای ماده "آنتوسیانین" است. آنتوسیانینها در توت سیاه، شاتوت، زغال اخته و بادمجان وجود دارند. گیاهان بنفش رنگی که محتوی این ماده هستند به میزان بسیار زیادی آنتی اکسیدانهای نیرومند دارند.

 

این سیب زمینی بنفش با قیمت 50/1 پوند برای 25/1 کیلوگرم وارد سوپرمارکتهای اسکاتلند شده است.

  • Like 5
  • 7 ماه بعد...
ارسال شده در

سلام

جالبه سیب زمینی بنفش دیگه نشنیده بودم

فکر کنم در ژنتیک سیب زمینی دست کاری کردن به این شکل در اومده احتمالا مزه ی جالبی هم داشته باشه

  • Like 2
ارسال شده در

اه نمی تونم بخورمش خیلی دیگه بنفشه

  • Like 2
ارسال شده در

اینو احیانا با لبو پیوند نزدن ؟

همون چغندر یعنی ؟

 

 

 

  • Like 3
ارسال شده در

خوشمان نیامد!

  • Like 1
×
×
  • اضافه کردن...