رفتن به مطلب

دختری که سرنوشت او را تبدیل به سگ کرد...!!!

ارسال های توصیه شده

در 4 نوامبر سال 1983 دختری در خانوادهای فقیر در اکراین به دنیا آمد.

اکسانا مالایا در سن 3 سالگی بخاطر الکلی بودن پدر و مادرش و عدم مسئولیت آنها گم شد. سالها گذشت تا اینکه در سال 1991 در دختری پیدا شد که مانند سگها رفتار میکرد.

1287905862_oxana-malaya.jpg

او مثل سگها ابتدا غذا رو بو میکرد، گوشت خام میخورد و حتی پارس میکرد. این دختر همان اکسانا بود که 6سال قبل گم شده بود.

درواقع او در این مدت با تعدادی سگ ولگرد و وحشی زندگی کرده بود و تمام حرکات و رفتارش مانند آنها شده بود.

1287905927_oxana-malaya2.jpg

1287905832_oxana-malaya.jpg54.jpg

زمانی که او را پیدا کردند نمیتوانست صحبت بکند و تنها قادر بود که با بله و خیر پاسخ سوالها را بدهد. او به یک مرکز برای نگهداری برده شد. در سال 2006، در سن 23سالگی به خانهاش برگشت تا بتواند در محیط خانواده مشکلات روحی و روانیاش را برطرف نماید. او اکنون 26 سال دارد

• Like 8
لینک به دیدگاه

واقعا مایه تاسفه

یه فیلمی بود این جت لی هم مثل سگها تربیت شده بود

تو روانشناسی یه نظریه ای از فروید هست که میگه شخصیت انسانها تا چهارماهگیشون فرم وقالب اصلیشو میگیره وبعد ازاون همه چیز اکتسابی میشه تا به سنی برسی که هشیاری ذهنی رو به دست بیاری

خلاصه همه رقم ادم تو این نکبت خونه پیدا میشه

ممنون عزیز

:icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه

منم چن مثالشو خوندم البته اونا با گرگها بزرگ شده بوده و وقتی بر گر دوندنشون دیگه قادر به سخن گفتن نبودن و تا 4 پنج سال بعد از پیدا شدن هم مردن

• Like 4
لینک به دیدگاه
منم چن مثالشو خوندم البته اونا با گرگها بزرگ شده بوده و وقتی بر گر دوندنشون دیگه قادر به سخن گفتن نبودن و تا 4 پنج سال بعد از پیدا شدن هم مردن

اونيم كه من خودنم گرگ بودو مردش

• Like 3
لینک به دیدگاه

یه فیلم قدیمی هست به نام کودک وحشی که داستان یه پسر بچس که در طبیعت زندگی کرده و در 12 سالگی فک کنم پیداش میکنن. یه روانشناس روش تحقیق میکنه...

میدونید آخه غیر از اینکه شخصیت انسان در 3 تا 4 سالگی شکل میگیره زمان برای یادگیری هم محدوده . یعنی اگر کسی در کودکی حرف زدن یاد نگرفت-تا یه سن خاص- بعدش دیگه تقریبا غیر ممکن میشه

• Like 3
لینک به دیدگاه

منم يه مدل ايرانيشو ميشناسم

البته اون تبديل به ميمون شد ولي اونقدر خوب تربيت شده كه حتي ميخواد جهانو مديريت كنه !

• Like 6
لینک به دیدگاه

منم يه مدل ايرانيشو ميشناسم

البته اون تبديل به ميمون شد ولي اونقدر خوب تربيت شده كه حتي ميخواد جهانو مديريت كنه !

خيلي خنديدم همچين با ابهام باحال گفتي:ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه

چه بدنش سال مونده

پوستش رو نیگا

نه خراشی و زخمی

هیکلش هم رو فرمه :ws38:

موهاش هم خیلی خوبه...انگار هر روز بهش میرسیده

گردنبند هم داره

کسی که 6 سال با سگ ها ی وحشی زندگی کنه و هیچ آدمی نبینه و گوشت خام بخوره فکر نکنم ایجور باشه:ws51:

• Like 6
لینک به دیدگاه

خدا نکنه یه چیزی تو نت پخش بشه

اره میلاد! طرف یه منگولیسم خفیفی چیزی داره اوقات فراغت یا واق واقی هم از خودش بروز میده! حالا این سایتای خاله زنکی هم ورمیدارن سناریو مینویسن:ws3:

مقایسش کن با اون که اسمشو نوشتم. عکساشو دیدی؟

• Like 4
لینک به دیدگاه

خدا نکنه یه چیزی تو نت پخش بشه

اره میلاد! طرف یه منگولیسم خفیفی چیزی داره اوقات فراغت یا واق واقی هم از خودش بروز میده! حالا این سایتای خاله زنکی هم ورمیدارن سناریو مینویسن:ws3:

مقایسش کن با اون که اسمشو نوشتم. عکساشو دیدی؟

نه ندیدم اونو هنوز

بعدا میبینم

میدونم واقعی وجود داشتند همچین کسایی...ولی نباید اینجوری بشند

باید یکم وحشی تر باشند:w58:

• Like 1
لینک به دیدگاه
چه بدنش سال مونده

پوستش رو نیگا

نه خراشی و زخمی

گردنبند هم داره

کسی که 6 سال با سگ ها ی وحشی زندگی کنه و هیچ آدمی نبینه و گوشت خام بخوره فکر نکنم ایجور باشه:ws51:

منم داشتم به همین فکر می کردم :ws38:

• Like 1
لینک به دیدگاه
چه بدنش سال مونده

پوستش رو نیگا

نه خراشی و زخمی

گردنبند هم داره

فکر کنم این عکسا مال موقعی بوده که دیگه پیداش کردن.....

بابا دیگه نمیذارن تا آخر عمرش جنگلی بمونه که...... :banel_smiley_4:

یخورده دوا درمونش کردن.... :w16:

بهش رسیدن.... :w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه
فکر کنم این عکسا مال موقعی بوده که دیگه پیداش کردن.....

بابا دیگه نمیذارن تا آخر عمرش جنگلی بمونه که...... :banel_smiley_4:

یخورده دوا درمونش کردن.... :w16:

بهش رسیدن.... :w16:

:w58: برو بابا

من بدون سگ های وحشی زندگی کردم یه زخمایی هست رو بدنم تا آخر عمرم پاک نمیشه

حالا این پوست به این لطیفی داره:ws3:

لینک به دیدگاه

4 نوامبر سال 1983 دختری در خانوادهای فقیر در اکراین به دنیا میاد , یه اتفاقی هم براش می افته . ما حالا داریم به اون واقعه که نمیدونیم چقدرش راست و چقدرش خالی بندی بوده فکر میکنیم. قبلا در گذشته های خودمون زندگی میکردیم حالام بیاد گذشته های دیگرانی فکر میکنیم که نمیدونیم واقعیت داشته با نه. من یکم ناامیدم از خودم.

اسمشم میذاریم سرنوشت.

لینک به دیدگاه
4 نوامبر سال 1983 دختری در خانوادهای فقیر در اکراین به دنیا میاد , یه اتفاقی هم براش می افته . ما حالا داریم به اون واقعه که نمیدونیم چقدرش راست و چقدرش خالی بندی بوده فکر میکنیم. قبلا در گذشته های خودمون زندگی میکردیم حالام بیاد گذشته های دیگرانی فکر میکنیم که نمیدونیم واقعیت داشته با نه. من یکم ناامیدم از خودم.

اسمشم میذاریم سرنوشت.

یعنی شما نه فیلم میبینی نه کتاب رمان میخونی و نه ....

:ws37:

چه جلب:ws37:

لینک به دیدگاه
:w58: برو بابا

من بدون سگ های وحشی زندگی کردم یه زخمایی هست رو بدنم تا آخر عمرم پاک نمیشه

حالا این پوست به این لطیفی داره:ws3:

:ws28::ws28:اره والا:ws28::ws28::ws28:

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...