mohsen-gh 405 ارسال شده در 30 دی، 2010 در 4 نوامبر سال 1983 دختری در خانوادهای فقیر در اکراین به دنیا آمد. اکسانا مالایا در سن 3 سالگی بخاطر الکلی بودن پدر و مادرش و عدم مسئولیت آنها گم شد. سالها گذشت تا اینکه در سال 1991 در دختری پیدا شد که مانند سگها رفتار میکرد. او مثل سگها ابتدا غذا رو بو میکرد، گوشت خام میخورد و حتی پارس میکرد. این دختر همان اکسانا بود که 6سال قبل گم شده بود. درواقع او در این مدت با تعدادی سگ ولگرد و وحشی زندگی کرده بود و تمام حرکات و رفتارش مانند آنها شده بود. زمانی که او را پیدا کردند نمیتوانست صحبت بکند و تنها قادر بود که با بله و خیر پاسخ سوالها را بدهد. او به یک مرکز برای نگهداری برده شد. در سال 2006، در سن 23سالگی به خانهاش برگشت تا بتواند در محیط خانواده مشکلات روحی و روانیاش را برطرف نماید. او اکنون 26 سال دارد 8
spow 44198 ارسال شده در 30 دی، 2010 واقعا مایه تاسفه یه فیلمی بود این جت لی هم مثل سگها تربیت شده بود تو روانشناسی یه نظریه ای از فروید هست که میگه شخصیت انسانها تا چهارماهگیشون فرم وقالب اصلیشو میگیره وبعد ازاون همه چیز اکتسابی میشه تا به سنی برسی که هشیاری ذهنی رو به دست بیاری خلاصه همه رقم ادم تو این نکبت خونه پیدا میشه ممنون عزیز 5
Avenger 19333 ارسال شده در 30 دی، 2010 منم چن مثالشو خوندم البته اونا با گرگها بزرگ شده بوده و وقتی بر گر دوندنشون دیگه قادر به سخن گفتن نبودن و تا 4 پنج سال بعد از پیدا شدن هم مردن 4
VINA 31339 ارسال شده در 30 دی، 2010 منم چن مثالشو خوندم البته اونا با گرگها بزرگ شده بوده و وقتی بر گر دوندنشون دیگه قادر به سخن گفتن نبودن و تا 4 پنج سال بعد از پیدا شدن هم مردن اونيم كه من خودنم گرگ بودو مردش 3
vahid321 2013 ارسال شده در 2 بهمن، 2010 یه فیلم قدیمی هست به نام کودک وحشی که داستان یه پسر بچس که در طبیعت زندگی کرده و در 12 سالگی فک کنم پیداش میکنن. یه روانشناس روش تحقیق میکنه... میدونید آخه غیر از اینکه شخصیت انسان در 3 تا 4 سالگی شکل میگیره زمان برای یادگیری هم محدوده . یعنی اگر کسی در کودکی حرف زدن یاد نگرفت-تا یه سن خاص- بعدش دیگه تقریبا غیر ممکن میشه 3
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 2 بهمن، 2010 منم يه مدل ايرانيشو ميشناسم البته اون تبديل به ميمون شد ولي اونقدر خوب تربيت شده كه حتي ميخواد جهانو مديريت كنه ! 6
vahid321 2013 ارسال شده در 2 بهمن، 2010 ولی یه طورایی واقعیش رو هم هست. عکسشو تو نت دیدم. یه دختریه به اسم tippi برو سرچ کن 1
VINA 31339 ارسال شده در 2 بهمن، 2010 منم يه مدل ايرانيشو ميشناسم البته اون تبديل به ميمون شد ولي اونقدر خوب تربيت شده كه حتي ميخواد جهانو مديريت كنه ! خيلي خنديدم همچين با ابهام باحال گفتي 1
میلاد 24047 ارسال شده در 2 بهمن، 2010 چه بدنش سال مونده پوستش رو نیگا نه خراشی و زخمی هیکلش هم رو فرمه موهاش هم خیلی خوبه...انگار هر روز بهش میرسیده گردنبند هم داره کسی که 6 سال با سگ ها ی وحشی زندگی کنه و هیچ آدمی نبینه و گوشت خام بخوره فکر نکنم ایجور باشه 6
vahid321 2013 ارسال شده در 2 بهمن، 2010 خدا نکنه یه چیزی تو نت پخش بشه اره میلاد! طرف یه منگولیسم خفیفی چیزی داره اوقات فراغت یا واق واقی هم از خودش بروز میده! حالا این سایتای خاله زنکی هم ورمیدارن سناریو مینویسن مقایسش کن با اون که اسمشو نوشتم. عکساشو دیدی؟ 4
میلاد 24047 ارسال شده در 2 بهمن، 2010 خدا نکنه یه چیزی تو نت پخش بشه اره میلاد! طرف یه منگولیسم خفیفی چیزی داره اوقات فراغت یا واق واقی هم از خودش بروز میده! حالا این سایتای خاله زنکی هم ورمیدارن سناریو مینویسن مقایسش کن با اون که اسمشو نوشتم. عکساشو دیدی؟ نه ندیدم اونو هنوز بعدا میبینم میدونم واقعی وجود داشتند همچین کسایی...ولی نباید اینجوری بشند باید یکم وحشی تر باشند 1
خانومي 808 ارسال شده در 2 بهمن، 2010 چه بدنش سال موندهپوستش رو نیگا نه خراشی و زخمی هیکلش هم رو فرمه موهاش هم خیلی خوبه...انگار هر روز بهش میرسیده گردنبند هم داره کسی که 6 سال با سگ ها ی وحشی زندگی کنه و هیچ آدمی نبینه و گوشت خام بخوره فکر نکنم ایجور باشه منم داشتم به همین فکر می کردم 1
mohsen-gh 405 مالک ارسال شده در 4 بهمن، 2010 چه بدنش سال موندهپوستش رو نیگا نه خراشی و زخمی هیکلش هم رو فرمه موهاش هم خیلی خوبه...انگار هر روز بهش میرسیده گردنبند هم داره کسی که 6 سال با سگ ها ی وحشی زندگی کنه و هیچ آدمی نبینه و گوشت خام بخوره فکر نکنم ایجور باشه فکر کنم این عکسا مال موقعی بوده که دیگه پیداش کردن..... بابا دیگه نمیذارن تا آخر عمرش جنگلی بمونه که...... یخورده دوا درمونش کردن.... بهش رسیدن.... 1
میلاد 24047 ارسال شده در 5 بهمن، 2010 فکر کنم این عکسا مال موقعی بوده که دیگه پیداش کردن..... بابا دیگه نمیذارن تا آخر عمرش جنگلی بمونه که...... یخورده دوا درمونش کردن.... بهش رسیدن.... برو بابا من بدون سگ های وحشی زندگی کردم یه زخمایی هست رو بدنم تا آخر عمرم پاک نمیشه حالا این پوست به این لطیفی داره
غایب 4790 ارسال شده در 5 بهمن، 2010 4 نوامبر سال 1983 دختری در خانوادهای فقیر در اکراین به دنیا میاد , یه اتفاقی هم براش می افته . ما حالا داریم به اون واقعه که نمیدونیم چقدرش راست و چقدرش خالی بندی بوده فکر میکنیم. قبلا در گذشته های خودمون زندگی میکردیم حالام بیاد گذشته های دیگرانی فکر میکنیم که نمیدونیم واقعیت داشته با نه. من یکم ناامیدم از خودم. اسمشم میذاریم سرنوشت.
میلاد 24047 ارسال شده در 6 بهمن، 2010 4 نوامبر سال 1983 دختری در خانوادهای فقیر در اکراین به دنیا میاد , یه اتفاقی هم براش می افته . ما حالا داریم به اون واقعه که نمیدونیم چقدرش راست و چقدرش خالی بندی بوده فکر میکنیم. قبلا در گذشته های خودمون زندگی میکردیم حالام بیاد گذشته های دیگرانی فکر میکنیم که نمیدونیم واقعیت داشته با نه. من یکم ناامیدم از خودم.اسمشم میذاریم سرنوشت. یعنی شما نه فیلم میبینی نه کتاب رمان میخونی و نه .... چه جلب
VINA 31339 ارسال شده در 6 بهمن، 2010 برو بابامن بدون سگ های وحشی زندگی کردم یه زخمایی هست رو بدنم تا آخر عمرم پاک نمیشه حالا این پوست به این لطیفی داره :ws28:اره والا:ws28:
ارسال های توصیه شده