spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۸۹ سلام به همه دوستان عزیز خب رفقا ناسلامتی ما هم داریم مدیریت میخونیم خب بابا بیایین یه چندکلمه ای اختلاط کنیم دست مارو هم بگیرین ببینیم این رشته چی به چیه وکی به کیه خلاصه اینجا پاتوق مدیراس ...اون مدیرا نه این مدیرا! منتظر نظرات پیشنهادات انتقادات وصحبتهای شما دوستان عزیز هستیم 4 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۸۹ به نظر من که خیلی خوب هستش فقط اگر میشه تبلیغات بینش رو کم کنن و سجاد رو از توش حذف کنن خیلی خوب میشه و مدتش رو هم بیشتر کنن دی 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۸۹ به نظر من که خیلی خوب هستش فقط اگر میشه تبلیغات بینش رو کم کنن و سجاد رو از توش حذف کنن خیلی خوب میشه و مدتش رو هم بیشتر کنن دی خب چون ما بچه های مدیریت خیلی خوبیم برا همین از مهمون هم استخبال مینماییم بفرما اندرونی تا یک پذیرایی مفصلی صورت بگیره ممنون شاهین جان 2 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۸۹ سلام به همه دوستان عزیزخب رفقا ناسلامتی ما هم داریم مدیریت میخونیم خب بابا بیایین یه چندکلمه ای اختلاط کنیم دست مارو هم بگیرین ببینیم این رشته چی به چیه وکی به کیه خلاصه اینجا پاتوق مدیراس ...اون مدیرا نه این مدیرا! منتظر نظرات پیشنهادات انتقادات وصحبتهای شما دوستان عزیز هستیم سلامspow عزیز،تبریک میگم که داری ارشد مدیریت بازرگانی می خونی.رشته مورد علاقه منه. خیلی رشته خوبیه .یکی از دلایل برتریه کشورهای پیشرفته نسبت به ما استفاده خوب و بهینه از مدیریت بازرگانیه و برتری اونها در این علم وهنر. پیروز و موفق باشی. 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۸۹ ............................................................... 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۸۹ سلامspow عزیز،تبریک میگم که داری ارشد مدیریت بازرگانی می خونی.رشته مورد علاقه منه. خیلی رشته خوبیه .یکی از دلایل برتریه کشورهای پیشرفته نسبت به ما استفاده خوب و بهینه از مدیریت بازرگانیه و برتری اونها در این علم وهنر. پیروز و موفق باشی. مرسی مهرداد جان امیدوارم بتونم هم به علایقم هم به اهداف رشته برسم ممنون:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ بله بله بچه های مدیریت رفتن مشقاشونو بنویسن! 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ مگه بچه های مدیریت هستن؟ 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ میگن تو دنیا از هر 1000 تا مدیر 1 مدیر موفق وجود داره تو تمام دنیا 999 مدیر دیگه تمام تلاششونو میکنن تا خودشونو به اون 1 مدیر برسونن ولی تو ایران 999 مدیر دیگه تمام تلاششونو میکنن تا اون 1 مدیر موفقو به زیر بکشن 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ من مدیر نیستم اما بعضی از مدیر ها رو دوس دارم 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ من مدیر نیستم اما بعضی از مدیر ها رو دوس دارم :banel_smiley_4: اسپاووو جون تبریک میگم نمیدونستم ایشالله موفق باشی همیشه :4uboxsmiley: ایران ما به مدیرای خوب نیاز داره تلاش کن تا از برترینا بشی:4uboxsmiley: 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ من مدیر نیستم اما بعضی از مدیر ها رو دوس دارم :icon_gol: :banel_smiley_4:اسپاووو جون تبریک میگم نمیدونستم ایشالله موفق باشی همیشه :4uboxsmiley: ایران ما به مدیرای خوب نیاز داره تلاش کن تا از برترینا بشی:4uboxsmiley: ممنون شقایق جان ایشالا که بتونیم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4:اسپاووو جون تبریک میگم نمیدونستم ایشالله موفق باشی همیشه :4uboxsmiley: ایران ما به مدیرای خوب نیاز داره تلاش کن تا از برترینا بشی:4uboxsmiley: 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۸۹ ای دانشجویان مدیریتی که نمیایید بدانید واگاه باشید که این ترم دونمره از معدلتان کم خواهد شد!! 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۸۹ ای دانشجویان مدیریتی که نمیایید بدانید واگاه باشید که این ترم دونمره از معدلتان کم خواهد شد!! ای مدیر ارشدی که اسم رشته ات رو یه کامیون نمیتونه حمل کنه مهندسی مکانیک لیسانس سیالات-دانشجوی ارشد مدیریت بازرگانی بدان واگاه باش که 2 نمره هم به خاطر پرش از این رشته به اون رشته کم میشه 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۸۹ 1111111111111111111111:ws3: 2 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۸۹ سلام سلام من خوفم شما چطورین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ااااااااااااااااا خب مگه چی شده حالا :jawdrop:خواستم کار شما دوستان گلم و راحت کنم و قبل از اینکه حالمو بپرسین ؛جواب داده باشم و در مصرف پست صرفه جویی کرده باشم اگه خدا بخواد و با کمک شما عزیزان و البته با اجازه ی پدرو مادر قراره بعد از چند وقت مدیران توپ و گل و همه فن حریف اینجا با هم بجمعن:دی البته امیدارم. 4 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4:اسپاووو جون تبریک میگم نمیدونستم ایشالله موفق باشی همیشه :4uboxsmiley: ایران ما به مدیرای خوب نیاز داره تلاش کن تا از برترینا بشی:4uboxsmiley: منوم از این دعاهای خوف خوف موخوم من مدیر نیستم اما بعضی از مدیر ها رو دوس دارم مدیرا هم همین نظرو دارن:icon_pf (34): ای دانشجویان مدیریتی که نمیایید بدانید واگاه باشید که این ترم دونمره از معدلتان کم خواهد شد!! :ws21:نه.......................:icon_pf (34): 1111111111111111111111:ws3::w00: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ سلام سلام من خوفم شما چطورین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ااااااااااااااااا خب مگه چی شده حالا :jawdrop:خواستم کار شما دوستان گلم و راحت کنم و قبل از اینکه حالمو بپرسین ؛جواب داده باشم و در مصرف پست صرفه جویی کرده باشم اگه خدا بخواد و با کمک شما عزیزان و البته با اجازه ی پدرو مادر قراره بعد از چند وقت مدیران توپ و گل و همه فن حریف اینجا با هم بجمعن:دی البته امیدارم. البته اگر قبل مدیریت دیونه نشدی از دست خرابی های اینجا ما که دیونه شدیم رفت 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده