سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ همه سازهارو خیلی خیلی دوست دارم.دلم می خواد همشونو امتحان کنم... سنتور و ارگ رو یه مدت کوتاه تجربه کردم. الان گیتار کلاسیک می زنم(میزدم):pichak29: 3 لینک به دیدگاه
m.mahnaz 1020 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۹ سلااااااام.:persiana__hat: منم اول دوست داشتم کیبورد یاد بگیرم ولی نمیدونم چی شد رفتم سراغ گیتار؟:JC_thinking:اول کلاسیک بعد پاپ...:connie_24: الانم خیلی دوست دارم ادامه بدم و فلامینکو یاد بگیرم :girl_yes2:اماااااااااااااااا بعضیا مجوز نمیدن.... تازه علاقه شدیدی هم به سنتور دارم.... چنگ و هم دوست دارم..... صداهای سحر آمیزی دارن.:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۹ من اول پیانو دوست میدارم بعد ویلون ( اگه درست نوشته باشم ) بعد سنتور بعد سربازی تو برنامم هست یکی رو حتما یاد بگیریَم 1 لینک به دیدگاه
ehsan_66gh 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ salam....man asheghe violin va pianoam.....albate 6 sale ke violin hamdame tanhaeiam va deltangiame....vaghean aromam mikone 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ من ویالون دوست دارم ولی نمی تونم بزنم پیانو رو هم دوست دارم 1 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ من ساز دهنی دوس دارم. یکم بلدم بنوازم یعنی فوت کنم توش. وقتی حال میده که مثل این کابوی های سرگردان تو صحرا بشینی دور آتیش و ساز دهنی بزنی 3 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ من علاقه ی فجیعی به Bass guitar و Electric guitar دارم ولی مادرم اجازه نداد بخرم و بنوازم!!! :mornincoffee: 1 لینک به دیدگاه
*ملینا* 1582 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ من سه تار،پیانو،سنتور،ویولون رو خیلی دوس دارم... تازگیا هم دارم سه تار یاد میگیرم.. 5 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۹ من ارگ و سنتور رو بلدم ی کم بزنم آموزش های مقدماتیشو پشت سر گذاشتم ولی هیچ کدومو دوست ندارم نمی دونم چرا اصلا رفتم کلاسشو 2 لینک به دیدگاه
farid.wtpm 436 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ salam age kasi karaj va doro baresh hast ke kamanche dar hade nesbatan khoobi mizane baraye hamkari dar goroh lotfan pm bede be man 1 لینک به دیدگاه
laleh86 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ سلام دوستان من امروز تازه عضو شدم تو این سایت من عاشق تار و دف هستم و صدای سنتور رو هم خیلی دوست دارم خودم تار و دف کار میکنم 6 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ من ویولون دوس دارم ولی گیتار کار میکنم ، سبک کلاسیک، آهنگ مورد علاقه ام هم one man's dream یانی هستش 5 لینک به دیدگاه
sabersae 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۱ سلام من 4 ساله ویولن کار میکنم 2هفته هم هست که کمانچه شروع کردم... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده