*sepid* 9772 ارسال شده در 17 شهریور، 2013 اگر یک فکر احمقانه را 5 میلیارد نفر قبول داشته باشند باز هم یک فکر احمقانه است.. 7
آرتاش 33340 ارسال شده در 17 شهریور، 2013 برای خوشبخت بودن به هیچ چیز نیاز نیست جز به نفهمیدن. "دكتر علي شريعتي" 6
آرتاش 33340 ارسال شده در 17 شهریور، 2013 بسیاری از مردم شادی های کوچک را به امید خوشبختی بزرگ از دست می دهند. 4
کهربا 18089 ارسال شده در 29 شهریور، 2013 خدا را سپاس که عمر را در خواندن و نوشتن گذراندم که بهترین شغل را در زندگی، مبارزه برای آزادی و نجات ملتم میدانستم و اگر این دست نداد، بهترین شغل یک آدم خوب، معلمی و نویسندگی است و من از هجده سالگی کارم این هر دو و حماسهام اینکه، کارم گفتن و نوشتن بود و یک کلمه را در پای خوکان نریختم. یک جمله را برای مصلحتی حرام نکردم و قلمم همیشه در میان من و مردم در کار بود و جز دلام یا دماغام کسی و چیزی را نمیشناخت و فخرم این که در برابر هر مقتدرتر از خودم متکبرترین و در برابر ضعیفتر از خودم متواضعترین بودم. دکتر شریعتی 5
سیندخت 18786 ارسال شده در 2 مهر، 2013 از ملت ترکیه تقاضا میکنیم به تخریب باغ گیاه شناسی ما ایرانیان هم اعتراض کنند... از ملت شجاع برزیل هم عاجزانه تقاضا داریم که در اعتراض به افزایش 40 درصدی کرایه حمل و نقل شهری ما به پا خیزند... از ملت مصر هم التماس داریم برایمصرف پول نفت کشورمان در لبنان و فلسطین و سوریه از طرف ما هم به خیابان ها بیایند.... چون ملت ما فعلا سرشان شلوغ هست و هنوز در حال گفتن "مچکریم" به عوامل بدبختی شان هستند !!! 7
کهربا 18089 ارسال شده در 18 مهر، 2013 [h=5]باید باکره باشى، باید پاک باشى براى آسایش خاطر مردانى که پیش از تو پرده ها دریده اند چرایش را نمیدانى فقط میدانى قانون است، سنت است ، دین است قانون و سنت را میدانى مردان ساخته اند اما در خلوت مى اندیشى به مرد بودن خدا و گاهى فکر میکنى شاید خدا را نیز مردان ساخته اند!! "سیمین دانشور" [/h] 5
-eila- 806 ارسال شده در 18 مهر، 2013 اینجا ایران است دختر که باشی: اگر زیبا باشی عطسه کردنت هم برای هزار نفر دوست داشتنیست اما قیافه که نداشته باشی عاشقانه ترین احساساتت خریدار ندارد پسر که باشی: اگه پولدارباشی با قیافه ی زشتت هم میشوی شاهزاره سوار بر اسب خیلی ها بی پول اگر باشی جز یک بی سرو پای داهاتی بیش نیستی و این حقیقت جامعه ی ماست ... 5
*sepid* 9772 ارسال شده در 21 مهر، 2013 نگرش درست نیمی از موفقیت است : یکی میگفت شب فرا رسیده است در حالیکه دیگری میگفت صبح در راه است . . . 4
*sepid* 9772 ارسال شده در 21 مهر، 2013 دانستن جرم کمی نیست وقتی که… بدانی و عمل نکنی… بدانی و بگذری… بدانی و نادیده بگیری… بدانی و بشکنی… 7
*sepid* 9772 ارسال شده در 21 مهر، 2013 آدما دو جور زندگی میکنن : یا غرورشونو زیر پاشون میذارن و با انسانها زندگی میکنن یا انسانهارو زیر پاشون میذارن و با غرورشون زندگی میکنن 7
*sepid* 9772 ارسال شده در 21 مهر، 2013 آنهایی که در زندگیت نقشی داشته اند را دوست بدار نه آنهایی که برایت نقش بازی کرده اند . . . 8
*sepid* 9772 ارسال شده در 21 مهر، 2013 برای جلوگیری از “پس رفت” ، “پس باید رفت” هر “چاله ای” ، “چاره ای” به من آموخت ! 6
*sepid* 9772 ارسال شده در 21 مهر، 2013 شکسپیر گفت: من همیشه خوشحالم، می دانید چرا؟! برای اینکه از هیچکس برای چیزی انتظاری ندارم،..! انتظارات همیشه صدمه زننده هستند … 8
*sepid* 9772 ارسال شده در 21 مهر، 2013 کشتی در ساحل بسیار امن تر است ، اما برای این ساخته نشده است. 7
*sepid* 9772 ارسال شده در 21 مهر، 2013 همیشه ۲۵ درصد از یک سهم بزرگ خیلی بهتر از ۱۰۰ درصد از یک سهم کوچکه ( دیالوگ فیلم بیلیارد باز ) 5
*sepid* 9772 ارسال شده در 21 مهر، 2013 چقدر تلخ بود کودکیم ! که سیگار را قاتل پدرم می دانستم و چقدر سخت است امروز که قاتل پدرم را روزی هزار بار می بوسم . . . 6
*sepid* 9772 ارسال شده در 14 آبان، 2013 مهم نیست چـــقدر بالایی مهـــم اینه که اون بالا “لاشـــخوری” یا “عقــــــــاب” … ! 5
ارسال های توصیه شده