Milad 1 727 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ امیدوارم با کمک هم بتونیم به سرانجام برسونیم و در آخر بر این نرم افزار مسلط بشیم. آمین فایلها رو به صورت pdf در آواردم و در 4shared آپش کردم. امیدوارم استفاده لازم را ببرید. جلسه 1: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 16 لینک به دیدگاه
Milad 1 727 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۸۹ جلسه 2 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 13 لینک به دیدگاه
Milad 1 727 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۸۹ جلسه سوم: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جلسه بعد 5شنبه شب 4/11/2010رو سایت قرار میگیره. 11 لینک به دیدگاه
samyar 3407 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ امیدوارم با کمک هم بتونیم به سرانجام برسونیم و در آخر بر این نرم افزار مسلط بشیم. آمین فایلها رو به صورت pdf در آواردم و در 4shared آپش کردم. امیدوارم استفاده لازم را ببرید. جلسه 1: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میلاد جان واقعاخسته نباشی به خاطر زحمتات،ممنون از آموزشی که شروع کردی،ایشاا... که موفق باشی 9 لینک به دیدگاه
Milad 1 727 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ سلام .....امید وارم خوش و خرّم باشید. جلسه 4 : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جلسه بعد 3شنبه بعد از ظهر.9/11/2010 9 لینک به دیدگاه
Milad 1 727 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ سلام به همگی:w72: امیدوارم هر جا که هستید موفق و پیروز باشید. جلسه 5: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جلسه بعد 3شنبه شب.16\11\2010 8 لینک به دیدگاه
Milad 1 727 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ با عرض پوزش و معذرت فراوان به علت سرعت پایین در این منطقه آموزش جلسه 6 به شنبه موکول شد. 8 لینک به دیدگاه
Milad 1 727 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ سلام خدمت دوستان گرامی جلسه 6: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
Milad 1 727 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ جلسه 7: شرمنده یه مقداری دیر شده سرم زیادی شلوغه. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
ebit 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ سلام اگر این فایل ها بصورت فشرده ویکجا گذاشته بشه بهتره خیلی بهش نیاز دارم اما فایل دانلود نمیشه و***** شده به من کمک کنید ممنون 2 لینک به دیدگاه
milads33 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ سلام تشکر فراوان بابت زحمت و وقتی که گذاشتی . جلسه 2 و 7 موقع دانلود با ***** مواجه میشه لطفا دوباره اپلودش کن . بازمممنون از کاری که میکنی ایشالا موفق باشی 1 لینک به دیدگاه
energi2er 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ سلام من تو استفاده از ترانس و سلف مشکل دارم تو اورکد ،ترانس رو برا این مدار میخوام ..مشخصاتش نوشته شده ولی من نمیدونم چطور تو نرم افزار شبیه سازی کنم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده