spow 44198 ارسال شده در 9 دی، 2010 سلام با تبریک مجدد به اریون نب عزیز O-N مدیر تالار مهندسی پزشکی تا کنون با عنوان کاربر ویژه تالار زحمات تالار رو برعهده داشتند وامیدواریم درسمت جدید بتونیم از دانش این استاد گرامی بیشتر وبهتر بهره مند گردیم ضمن ارزوی موفقیت برای همه دوستان وتبریک دوباره برای اریون عزیز :icon_gol: 35
armin.eleman 5393 ارسال شده در 9 دی، 2010 منم تبریک میگم ایشالله که موفق باشی اریون عزیز:dancegirl2: 4
سـارا 20071 ارسال شده در 9 دی، 2010 تبریکــــــــــــــــــــ می گم..امیدوارم تو همه مراحل زندگیت موفق باشی 4
O-N 10553 ارسال شده در 9 دی، 2010 مرسي دوستان ممنون از لطفتون اميدوارم شايستگيشو داشته باشم :icon_gol: 9
bme.masood 5832 ارسال شده در 9 دی، 2010 خیلی خیلی خوشحال شدم :167: حالا دیگه بیشتر میتونیم از وجود سراسر ارزش و دانش اریون عزیز بهرمند بشیم چه جمله ای گفتم منم به عنوان کوچکترین عضو انجمن و گروه مهندسی پزشکی و یه دوست تبریک میگم بهت :ws2::icon_gol: 4
O-N 10553 ارسال شده در 9 دی، 2010 تا کنون با عنوان کاربر ویژه تالار زحمات تالار رو برعهده داشتند وامیدواریم درسمت جدید بتونیم از دانش این استاد گرامی بیشتر وبهتر بهره مند گردیم حالا دیگه بیشتر میتونم از وجود سراسر ارزش و دانش اریون عزیز بهرمند بشیم چه جمله ای گفتم منم به عنوان کوچکترین عضو انجمن و گروه مهندسی پزشکی و یه دوست تبریک میگم بهت :ws2::icon_gol: ايني كه ميگين كي هست؟ :w127: جناب بي ام اي مسعود اين جملات هيچي رو عوض نمي كنه چماخ من همچنان دست شماس؟ آقاي محترم شايد يكي چماخشو لازم داشته باشه :w00: 2
bme.masood 5832 ارسال شده در 9 دی، 2010 ايني كه ميگين كي هست؟ :w127: جناب بي ام اي مسعود اين جملات هيچي رو عوض نمي كنه چماخ من همچنان دست شماس؟ آقاي محترم شايد يكي چماخشو لازم داشته باشه :w00: این چماخ خودمه . از تو کوچمون پیداش کردم اما من که واقعا هم از نظر علمی و هم از نظر رفتاری و اخلاقی از شما یاد میگیرم بدون تعارف و اغراق عرض کردم ( اگر مشکل دیکته نداشته باشم خوبه :icon_pf (34):) 2
O-N 10553 ارسال شده در 9 دی، 2010 منم تبریک میکم ایشا الله یه روزی برسه که بری جای محمد بشینی نهههههههههههه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به جان بچه كوچيكم من جدايي طلب نيستم :persiana__hahaha: تا اينتيما در شريان ماست .... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اي ادمين آزاده .... ادمين اسمش آزاده نبود نه؟ :w127: 2
RezaMTJAME 9278 ارسال شده در 9 دی، 2010 تبریک میگم و برای ایشون و بقیه آرزوی موفقیت و سربلند و عاقبت به خیری رو دارم........ 3
yasi * m 5032 ارسال شده در 9 دی، 2010 تبریک میگم اریون عزیز....ایشالا موفق باشی....راستی سمنی هم بازم تبریک میگه ولی خوشم میاد تو تاپیک تبریکم دست از اسپم بر نمیداری:mornincoffee::4chsmu1: 3
Matin H-d 18145 ارسال شده در 9 دی، 2010 wow بهت تبریک میگمممممممممممممممممم :rose: واقعا خوشحال شدمممم :w14::w70::shad::2rqfst4::Laie_28::w71::dancegirl2: چه زود تالارت پر رونق شد.... دیدی دعای من گرفت 3
ارسال های توصیه شده