m.mahnaz 1020 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ هرکسی خودش تعیین میکنه که چقدر بهش ابراز علاقه کنیم و چقدر دوست داشتنمونو بهش ثابت کنیم. اگه طرف مقابلم ارزششو داشته باشه با تمام وجود دوست داشتنمو اونطوری که اون بخواد بهش ابراز میکنم. اما اگر شعور دوستداشتن و نداشته باشه ترجیح میدم که ارزنی بهش ابراز علاقه نکنم. 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ همچنان هیچی... منم همینطور درسته با عمل هم می شه نشون داد اما ابراز کردنش به طور مستقیم خیلی بیتره... 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ منم همینطور درسته با عمل هم می شه نشون داد اما ابراز کردنش به طور مستقیم خیلی بیتره... من همچنان به همون عمل بسنده میکنم... 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ من همچنان به همون عمل بسنده میکنم... منم همچنان...من درست بشو نیستم 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ همچنان هیچی... من همچنان به همون عمل بسنده میکنم... حسابی رو اعصابی پس 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ آره خوبه؟؟ دارم میگم رو اعصاب میگی خوبه؟! خدایی خوب نیست به خصوص اگر طرف مقابلت اهل ابراز محبت باشه...همه چی به عمل نیست گوش هم لازمه گاهی بشنوه 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ دارم میگم رو اعصاب میگی خوبه؟! خدایی خوب نیست به خصوص اگر طرف مقابلت اهل ابراز محبت باشه...همه چی به عمل نیست گوش هم لازمه گاهی بشنوه شوخی کردم خوب راس میگی ولی گفتن این جمله (دوستت دارم) هم باید رو حساب و کتاب باشه! خیلیا رو دیدم که راحت از این جمله سوء استفاده میکنن... :icon_pf (34): حالا اینکه بخوای به خانوادت بگی (مادر و خواهر و...) مشکلی نیست خوبم هست ولی به هرکسی نمیشه گفت... البت این نظر منه... 3 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ اگه کسی که دوسش دارم دوسم داشته باشه، خیلی ولی اگه دوسم نداشته باشه عمرا... 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ شوخی کردم خوب راس میگی ولی گفتن این جمله (دوستت دارم) هم باید رو حساب و کتاب باشه! خیلیا رو دیدم که راحت از این جمله سوء استفاده میکنن... :icon_pf (34): حالا اینکه بخوای به خانوادت بگی (مادر و خواهر و...) مشکلی نیست خوبم هست ولی به هرکسی نمیشه گفت... البت این نظر منه... مسلما همینطوره هرکسی که یه روزی از زندگی تو گذر کرده باشه شایسته این جمله نیست ولی وقتی فمیدی کسی شایسته هست دریغ نکن 4 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ من خودم شخصیتم جوریه که تا از کسی بدی نبینم دوستش دارم ،اصل به خوبیه آدم هاست مگه خلافش ثابت بشه برام و کسایی رو که دوست دارم بهشون ابراز دوست داشتن میکنم به مادرم،خواهرام،دوستم و کسای دیگه ای که واقعا دوستشون دارم به راحتی میگم ولی پدرم رو خوب خجالت میکشم بگم،اما با رفتارم میفهمونم بهش که دوستش دارم یکی از بچه ها حرف قشنگی زد،به کسی بگو دوستت دارم که بتونه درک کنه واقعا بعضی از آدما نه میتونن درک کنن نه جنبه اش رو دارن اگه تشخخیص بدم که اون آدمی که الان باهاش سر و کار دارم اینجوریه هیچ وقت نمیگم بهش دوست داشتن یه احساسیه که میتونی به همه ابراز کنی البته اگه اون فرد یا افراد بتونن پذیرای احساس تو باشن اما نوع اون احساس دوست داشتن فرد به فرد فرق داره ، احساس دوست داشتن من به مادرم با دوستم فرق داره و ... 6 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ چقد خوبه دوست داشتن........ یک وقتی داشتم از کنار در یک خونه رد میشدم دیدم یکی یک چیزی مینویسه رو دیوار یک خونه....میدونید چی؟.......چقد سخته دوسش داشته باشی نتونی بگی......اول مثل همه قضاوتش کردم.....ولی بعد فک کردم...واقعا چه قد سخته دوسش داشته باشی و بهش نگی......ولی از اون سخت تر اونکه که فک کنی دوست داشتن رو میشناسی ولی در اشتباه باشی...... پس اگه دوست داشتن رو بشناسی دیگه تو گفتنش درنگ نمیکنی.... با تموم وجود دوستت دارم همزاد من که دوست داشتنو میشناسی.... 7 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۰ بابا دنیا دو روزه...بگید...یه وقتی می شه یه خودتون می گید ای کاش گفته بودم دوسش دارم 5 لینک به دیدگاه
mahan2 206 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۰ من به شخصه خیلی زیاد ابراز میکنم..... در کل بده ولی محاسنش زیاد تر از ضرراشه!!!!!! خیلیم کیف داره 3 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ من که هرکیو دوست داشته باشم بهش میگم ولی بعضی از آدما جنبه ندارن زود برات کلاس میذارن هرکی ببینم اینجوریه بهش نمیگم:viannen_38: 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ منم میگم معمولا...سخته برام جلوی خودمو بگیرم...اگه بگیرم خودم اذیت میشم 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده