سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ شاید از اطرافیان نباشه؟ یعنی مثلا کی؟ 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ یعنی مثلا کی؟ سلاممممممممممممم سمندون مثلا تو 1 لینک به دیدگاه
fereshte akabere 83 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ اونش ديگه به من مربوط نيست 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ اونش ديگه به من مربوط نيست بالاخره مربوط میشه 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ سلاممممممممممممم سمندون مثلا تو سلااااااااااااااااااااام مستر :ws37:به به به انتخابش اونش ديگه به من مربوط نيست چی خشننننننننننن 3 لینک به دیدگاه
fereshte akabere 83 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ بالاخره مربوط میشه اون موقع يه كاريش ميكنم شما نگران نباشيد 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ اون موقع يه كاريش ميكنم شما نگران نباشيد نیستم بیا اینم جواب راهنمایی دوستانه من 2 لینک به دیدگاه
fereshte akabere 83 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ نیستم بیا اینم جواب راهنمایی دوستانه من حالا ناراحت نشين خوب پس بگم به همه كه دوستتون دارم خوبه 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ حالا ناراحت نشين خوب پس بگم به همه كه دوستتون دارم خوبه این شد بله رو اینجوری می گیرین البته من 8 سال پیش گرفتم:4uboxsmiley: 3 لینک به دیدگاه
fereshte akabere 83 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ این شد بله رو اینجوری می گیرین البته من 8 سال پیش گرفتم:4uboxsmiley: خوب پس خدا رو شكر 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ من ميگم تو هم برو به مامانت بگواينقد خوشحال ميشه امیدوارم بتونم البت گفتن تنها کافی نیست عمل کردن مهمه... 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ می شه لطفا" اینجا رو نکنید پروفایلتون؟ 4 لینک به دیدگاه
mjh 243 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ اگه جاش باشه با تمام وجود و اگه نبود هیچی خشکه خشک 3 لینک به دیدگاه
jentleman_arch 284 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ اااااااااااااا دیر رسیدم............من علنا" میگم دوست دارم...از صمیم دللللللللل:banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ یادم نمی آد تا حالا به کسی گفته باشم دوست دارم... 1 لینک به دیدگاه
royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ من نميدونمخو بگو كيه هي ميگي ميدونن آقامونه خوب شد حتما باید اسمشو میاوردم نامحرم میشنید:w00: تازشم خیلی هم دوسش دارم همیشه هم بهش میگم 3 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۸۹ کلا" خیلی راحتم.راحت میگم دوست دارم 4 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۸۹ کلا" خیلی راحتم.راحت میگم دوست دارم خوش بحالت 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۸۹ امیدوارم بتونم البت گفتن تنها کافی نیست عمل کردن مهمه... تجربه میگه گفتن بمراتب بهتر از عمل کردنه... 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۸۹ ای بابا...کلی از نظرات پرید 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده