Ice Dream 472 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ من هيچكس رو دوست ندارم :icon_pf (34):چيكار كنم ؟؟؟ زندگيم شده فيلم سينمايي شده تلاش براي آرزوي كه هنوز خودم باورش ندارم هیچکس؟ حتی خونواده ت؟:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ هیچکس؟ حتی خونواده ت؟:icon_pf (34): نميدونم ...شايد آره 1 لینک به دیدگاه
Ice Dream 472 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ نميدونم ...شايد آره :5c6ipag2mnshmsf5ju3 فوضولی نمی کنم دیگه 1 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ :5c6ipag2mnshmsf5ju3فوضولی نمی کنم دیگه 1 لینک به دیدگاه
Army.of.onE 711 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ ما که یکی رو دوست داریم تا آخر خط(آخر خطی که دقیقا نمیدونم کجاست ولی هر چی باشه تا آخرشم پاش هستیم.) ولی نمیبینمش که بگم آقا!!! چقد میخوامت!! 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ ما که یکی رو دوست داریم تا آخر خط(آخر خطی که دقیقا نمیدونم کجاست ولی هر چی باشه تا آخرشم پاش هستیم.) ولی نمیبینمش که بگم آقا!!! چقد میخوامت!! خیلی خواستم چیزی نگم ولی خب نشد خودش که نیس یه حبه قندی ، جای پایی ، ناخنی ، دستمال کاغذی متبرکی چیزی گیر بیار ارادتو نشون بده 3 لینک به دیدگاه
Army.of.onE 711 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ خیلی خواستم چیزی نگم ولی خب نشد خودش که نیس یه حبه قندی ، جای پایی ، ناخنی ، دستمال کاغذی متبرکی چیزی گیر بیار ارادتو نشون بده گشتم نبود!!! راستی شما مگه میدونی من کی رو میگم؟ بی ربط نوشت:گاهی اوقات شیرینی زیاد موجب دلزدگی میشود. 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ گشتم نبود!!! راستی شما مگه میدونی من کی رو میگم؟ بی ربط نوشت:گاهی اوقات شیرینی زیاد موجب دلزدگی میشود. اگه گشتی نبود پس چرا کی رو دوس داری؟ 2 لینک به دیدگاه
Army.of.onE 711 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ اگه گشتی نبود پس چرا کی رو دوس داری؟ متوجه نمیشم!!! 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ متوجه نمیشم!!! گفتی که یکی رو دوس داری و تا آخرشم پاش وامیستی... بعدش تو پست بعدی گفتی گشتم نبود... پس وقتی گشتی نبود پس کی رو دوس داری؟ 2 لینک به دیدگاه
Army.of.onE 711 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ گفتی که یکی رو دوس داری و تا آخرشم پاش وامیستی... بعدش تو پست بعدی گفتی گشتم نبود... پس وقتی گشتی نبود پس کی رو دوس داری؟ نه نه اشتباه متوجه شدی تو پست قبلی این دوستمون patriot گفت میگشتی یه حبه قندی ناخنی جورابی لنگه دمپایی چیزی پیدا میکردی واسه تبرک منم گفتم گشتم ولی نبود. 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ نه نه اشتباه متوجه شدی تو پست قبلی این دوستمون patriot گفت میگشتی یه حبه قندی ناخنی جورابی لنگه دمپایی چیزی پیدا میکردی واسه تبرک منم گفتم گشتم ولی نبود. حالا کیو دوس داری؟:gnugghender: من که غریبه نیستم به من بگو... 3 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ سلام. به نظر من باید دوست داشتنمون رو بگیم. من خودم به همه میگم که چقدر دوسشون دارم. اما خوب یه وقتایی خیلیا دوست داشتنو درک نمیکنن چون ذهنشون بیماره 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ من در حال حاضر یه کم می ترسم ابراز دوست داشتن کنم چون می ترسم یه دوستی ساده هم بهم بخوره و کنار گذاشته بشم...اصلاً نمی خوام سره یه جمله ی دو کلمه ای این اتفاق بین من و خیلی از دوستام بیفته یا حتی نگاهشون بهم عوض شه...اما خب می خوام بگم...نمی شه 4 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ وقتی به کسی بگی دوسش داری 100000 تا فکر دیگه میکنه. یه دوستی داشتم ادعای شعورش میشد اما... یکی دیگه از دوستام برگشته بود بهش گفته بود داداشت خیلی پسر خوبیه در همین حد. این دختر چنان بساطی راه انداخت که تو از داداش من خوشت میاد:w58: 3 لینک به دیدگاه
Army.of.onE 711 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ حالا کیو دوس داری؟:gnugghender:من که غریبه نیستم به من بگو... شما سرور مایی غریبه چیه!!! یکی از رفقا که چند وقت پیش فوت کرد 2 لینک به دیدگاه
چکامه. 665 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ ابراز دوستی من بستگی به صداقت دوستم داره . اگه به دوستم اعتماد کنم اولا سعی می کنم با عملم دوستیمو بهش ثابت کنم .ثانیا تا اخرش تو سختی ها شادیاش همراهشم . 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۱ گشتم نبود!!! راستی شما مگه میدونی من کی رو میگم؟ بی ربط نوشت:گاهی اوقات شیرینی زیاد موجب دلزدگی میشود. همون آقایی که گفتی 1 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۱ دوســـــــــــــــــــــــــــت داشتن خیلی وسیعه!ولی من خیلی کم به زبون میارم.خیلیا رو دوست دارم ولی نمیگم:icon_pf (34):بستگی به طرف مقابل و ظرفیتش هم داره بعضیا سوء استفاده گرن!مثل این دوستایی که تو دانشگاه گزارش کارارو میریختن سرم.... درکل منه حقیقی با منه مجازی خیلی فرق میکنم.من بیرون خیلی جدی ام کوتاه هم نمیام:vahidrk: اگر این علاقه هم به حد عشق برسه:icon_pf (34): میتونم بگم عشق را در پستو باید نهان کرد!! احتمالا باید یه تجدید نظری در عملکردم بکنم 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده