نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ سلام من اومدم با سوال این دفعه: 3 لینک به دیدگاه
FGNI 297 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۰ سلام من اومدم با سوال این دفعه: شبيه درخت كناره 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ نسترن جان یه دفعه دیگه بیا مشخص کن بازی چند چنده ... حجم عکست هم فکر کنم بالاست! یا سرعت نت من خیلی پایینه! هنوز رویت نشده ممنون. 4 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ منم فکر کنم درخت کنار Ziziphus باشه چون تصویر رو رویت کردم! :viannen_38: 5 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ بله درسته درخت کنار یا Ziziphus spina-cristi از خانواده Rhamnaceae از راسته Rosales:a030: 6 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ مرسی نسترن جان ببینیم محمدرضا میاد اینوری سوال بزاره یا نه! :JC_thinking: 4 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ اوهوم.... الان سوال چیه؟:ydm47612zsesgift969 5 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ فائزه نیست که اینجا مشتری زیاد خوابیده! بخاطر همین شما زحمت بکش طرح سوال کن عکس یه گیاه رو بزار واسه شناسایی ... 4 لینک به دیدگاه
solise70 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۰ من ... من ... من بگم؟:mrsbeasley: 3 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ عکسش خیلی واضح نیست، مطمئن نیستم شاید vitex باشه از خانواده verbenacea یا شاه پسند. اگه اشتباهه یه راهنمایی؟:JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
solise70 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ عکسش خیلی واضح نیست، مطمئن نیستم شاید vitex باشه از خانواده verbenacea یا شاه پسند. اگه اشتباهه یه راهنمایی؟:JC_thinking: از خانواده apocynaceae اینم یه راهنمایی دیگه: یه گیاه جدیده که اگه اشتباه نکنم تو دهه 1980 کشف شد. واسه درمان بیماریهای مغزی خیلی عالیه!:yes: در ضمن عکسشم واضحه:viannen_38: 3 لینک به دیدگاه
solise70 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ ای بابا یعنی خودم بگم؟ این گیاه انسونگیا یا امسونیا است!:53tnkbetm2eof1u84pj 5 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ ای بابا یعنی خودم بگم؟ این گیاه انسونگیا یا امسونیا است!:53tnkbetm2eof1u84pj میشه توضیحات بیشتری در موردش بدین؟ سوال بعدی هم با خودتونه:JC_thinking: 5 لینک به دیدگاه
FGNI 297 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ مرسی نسترن جانببینیم محمدرضا میاد اینوری سوال بزاره یا نه! :JC_thinking: ببين اصلا نيومدي يادم بندازي 5 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ صواب داره یکی در راه خدا یه سوال بزاره!!! 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ محمدرضا من الان خودم یادم رفت برم ناهار بخورم! اونوقت بیام یاد تو بندازم! دوستان در راه خدا حاجت هیچ استخاره نیست! 3 لینک به دیدگاه
solise70 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ شرمنده بنده دیگه موجود نمیباشم هر وقت برگشتم خونه اگه یادم باشه مطلبشو میزارم. سوالشم لفطا خودتون بزارید!:biggrin: من بدون نوبت میزاشتم یه بارم شما 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ این چه گیاهیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اسپند نیست؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده