El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ متاسفانه باید به زودی در این تایپیک رو گل بگیرید:icon_pf (44): گوکل ابزار جدیدی رو معرفی کرده که با اون میتونید عکس رو بدید و تمام اطلاعات راجبش و تمام سایتایی که عکس رو دارن رو میاره ابزار 2 روزه رو کروم فعال شده و به زودی رو بقیه مرورگرها خواهد آمد :icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ متاسفانه باید به زودی در این تایپیک رو گل بگیرید:icon_pf (44): گوکل ابزار جدیدی رو معرفی کرده که با اون میتونید عکس رو بدید و تمام اطلاعات راجبش و تمام سایتایی که عکس رو دارن رو میاره ابزار 2 روزه رو کروم فعال شده و به زودی رو بقیه مرورگرها خواهد آمد :icon_pf (44): مرسی که گفتی ! راسيتش چن وقت پيشم يکی از استادا همچين چيزيو گفت ولی پيشو نگرفتم بدونم چی و... نميدونستم جديد! 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ مرسی که گفتی !راسيتش چن وقت پيشم يکی از استادا همچين چيزيو گفت ولی پيشو نگرفتم بدونم چی و... نميدونستم جديد! مدتی حرفش بود ولی 2 روزه اومده رو کروم و به زودی فایر فاکس و اینترنت اکسپلورر:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ مدتی حرفش بود ولی 2 روزه اومده رو کروم و به زودی فایر فاکس و اینترنت اکسپلورر:icon_pf (34): بزار بياد! بدونی چقده کار من باهاش را ميوفته! مردم از بس واسه پيدا کردن مشخصات يه عکس نت رو زيرو رو کردم! 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ يه زمونی حداقل اينجا رو پا بود! 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ گفتم که گل میگیریم! میخوای من عکس بزارم و تو جواب بدی؟ 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ گفتم که گل میگیریم! میخوای من عکس بزارم و تو جواب بدی؟ نخير نميخوام! :w00: 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ پس گل میگیرییییییییییم الهه باید یه مسابقه دیگه دست و پا کنیم! 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ پس گل میگیرییییییییییم الهه باید یه مسابقه دیگه دست و پا کنیم! آره! يه تاپيکی بود محمد( حسينی )زده بود حتی بچه های غير کشاورزی رو هم جذب کرده بود يچی مث اون باشه بهتره! 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ در مورد این تاپیکی که گفتی تو گفتگو توضیح بده آبجی من چیزی یادم نمیاد! 1 لینک به دیدگاه
zhalin 411 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ در مورد این تاپیکی که گفتی تو گفتگو توضیح بده آبجی من چیزی یادم نمیاد! :banel_smiley_4::banel_smiley_4: لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ میگم شما میخوای یه تصویری بزاری تا من تشخیص بدم ... شاید اینطوری سر و کله دیگران هم پیدا بشه! 3 لینک به دیدگاه
zhalin 411 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ دوستان این تصویر چه گیاهی هست؟ خیلی آشناست :ws3: کجایی شیرین که می دونم جوابشو بلدی:ws44: 2 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ این چه گیاهیه؟ گل ابری هستش درسته دوست گلم؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ نام فارسي : گل ابري نام علمي : Agreatum sp مورفولوژي : سرزمين اصلي اين گياه در مكزيك مي باشد و از آنجا به خاطر تنوع رنگ و زيبايي به ساير نقاط دنيا گسترش يافته است. ابري گياهي است بوته اي شكل و دائمي ولي در عمل آن را همانند گياهان يكساله كشت مي كنند. گل آذين ديهيم ، بسيار متراكم غالبا به رنگهاي سفيد ، قرمز، آبي رنگ هستند . ارتفاعي حدود 60-50 سانتي متر را ايجاد مي كنند. نحوه كاشت و ازدياد : تكثير از طريق بذر بسيار ساده و آسان بوده بذر آن در اواخر زمستان بهمن ماه ) در شاسي و در آغاز ارديبهشت ماه مستقيما در بستر اصلي مي توان كشت نمود. كاربرد : واريته هاي بلند قد در حاشيه ها و يا براي گل بريده و زينت تپه ها استفاده مي شود. 3 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ دوستان این تصویر چه گیاهی هست؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده