نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این گیاه از خانواده Rubiaceae هست حالا یا Galium یا Rubia هست از اونجایی که برگاش فراهمه فکر کنم Galium باشه چون Rubia برگاش متقابله و تو گره جفت هست حالا اگه درست نیست راهنمایی؟ 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ میشه اسم فارسیشو بگی نسترن جون 2 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مطمئن نیستم درمورد اینکه روناس رو به کدوم گیاه میگن اما از روناس در صنعت رنگ سازی استفاده میکنن راستی شهدخت جان مطمئنی که هر دوش مال یه گیاهه؟ عکس اولی زیاد واضح نیست مطمئن نیستم برگاش واقعا فراهمه یا نه؟ 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مطمئن نیستم درمورد اینکه روناس رو به کدوم گیاه میگن اما از روناس در صنعت رنگ سازی استفاده میکننراستی شهدخت جان مطمئنی که هر دوش مال یه گیاهه؟ عکس اولی زیاد واضح نیست مطمئن نیستم برگاش واقعا فراهمه یا نه؟ آره درست گفتی روناس هست 1 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اگه کسی لطف کنه ابهامات منو در مورد این گیاه برطرف کنه ممنون میشم 2 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اگه تایپیکهای منو دنبال کنین تو هوا اسمشو میزنین 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ روناس (نام علمی: Rubia tinctorum) گیاهی است که به حالت خودرو در مناطق مدیترانه، در شمال آفریقا و بعضی مناطق آسیا میروید. ساقه این گیاه پوشیده از خارهای ریز میباشد و ارتفاع آن تا حدود دو متر میرسد. روناس با استفاده از خارهای ریزی که دارد به دیوار و درختان میچسبد و بالا میرود. برگهای آن بیضی، نوک تیز و دراز بوده که به صورت گروهی و به شکل چتر از کنار ساقه بیرون میآید. گلهای روناس کوچک و به رنگ زرد مایل به سبز میباشد. میوه آن گوشتی و به رنگ تیرهاست. ریشه آن به نام روناس معروف است به رنگ قرمز تیره و به صورت دراز، باریک و استوانهای میباشد. دارای طعمی تلخ و گس بوده و قسمت مهم این گیاه از نظر طبی بشمار میآید. از ریشه روناس در قدیم برای رنگرزی پارچه و نخ استفاده میشدهاست. ترکیبات شیمیایی [ویرایش] ریشه روناس دارای مادهای رنگی به نام جوهر روناس میباشد که برای رنگرزی بکار میرفت ولی بعد از اینکه توانستند این ماده را به طریقه شیمیایی تهیه کنند کشت آن برای تهیه آلیزارین متوقف گردید. 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ Madder نام علمی Rubia Tinctorum برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ Ficaria verna از خانواده Ranunculaceae از راسته Ranunculares 4 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اگه تایپیکهای منو دنبال کنین تو هوا اسمشو میزنین Ficaria verna از خانواده Ranunculaceae از راسته Ranunculares خب احتمال زیاد که درست باشه ... فقط دوستان اگر پاسخ سوال رو با نقل قول بزارید خیلی بهتره و مفید تر میشه ... خیلی ممنون. 3 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ Ficaria verna از خانواده Ranunculaceae از راسته Ranunculares کاملا درست گفتی عزیزم آفرین:w139::w14::w42: 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خودتون بذارید حسش نیست:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ از خانواده Fabaceae فکر کنم Cicer باشه درسته؟ 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ فک کنم نخود باشه! یکم درشتره ولی برگاش خیلی شبیه نخود! درسته؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ از خانواده Fabaceae فکر کنم Cicer باشه درسته؟ زیرنویس پست بالا: فک کنم نخود باشه!یکم درشتره ولی برگاش خیلی شبیه نخود! درسته؟؟ بله نخود ایرانی، جنس Cicer 4 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ از خانواده Fabaceae فکر کنم Cicer باشه درسته؟ منم موافقم 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ فک میکردم تا حالا سوال بعدی باید رو آتیش باشه... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده