El Roman 31720 ارسال شده در 15 شهریور، 2011 متاسفانه باید به زودی در این تایپیک رو گل بگیرید:icon_pf (44): گوکل ابزار جدیدی رو معرفی کرده که با اون میتونید عکس رو بدید و تمام اطلاعات راجبش و تمام سایتایی که عکس رو دارن رو میاره ابزار 2 روزه رو کروم فعال شده و به زودی رو بقیه مرورگرها خواهد آمد :icon_pf (44): 1
soil eng 17164 ارسال شده در 15 شهریور، 2011 متاسفانه باید به زودی در این تایپیک رو گل بگیرید:icon_pf (44): گوکل ابزار جدیدی رو معرفی کرده که با اون میتونید عکس رو بدید و تمام اطلاعات راجبش و تمام سایتایی که عکس رو دارن رو میاره ابزار 2 روزه رو کروم فعال شده و به زودی رو بقیه مرورگرها خواهد آمد :icon_pf (44): مرسی که گفتی ! راسيتش چن وقت پيشم يکی از استادا همچين چيزيو گفت ولی پيشو نگرفتم بدونم چی و... نميدونستم جديد! 3
El Roman 31720 ارسال شده در 15 شهریور، 2011 مرسی که گفتی !راسيتش چن وقت پيشم يکی از استادا همچين چيزيو گفت ولی پيشو نگرفتم بدونم چی و... نميدونستم جديد! مدتی حرفش بود ولی 2 روزه اومده رو کروم و به زودی فایر فاکس و اینترنت اکسپلورر:icon_pf (34): 1
soil eng 17164 ارسال شده در 16 شهریور، 2011 مدتی حرفش بود ولی 2 روزه اومده رو کروم و به زودی فایر فاکس و اینترنت اکسپلورر:icon_pf (34): بزار بياد! بدونی چقده کار من باهاش را ميوفته! مردم از بس واسه پيدا کردن مشخصات يه عکس نت رو زيرو رو کردم! 1
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 11 مهر، 2011 گفتم که گل میگیریم! میخوای من عکس بزارم و تو جواب بدی؟ 1
soil eng 17164 ارسال شده در 11 مهر، 2011 گفتم که گل میگیریم! میخوای من عکس بزارم و تو جواب بدی؟ نخير نميخوام! :w00: 1
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 11 مهر، 2011 پس گل میگیرییییییییییم الهه باید یه مسابقه دیگه دست و پا کنیم! 1
soil eng 17164 ارسال شده در 11 مهر، 2011 پس گل میگیرییییییییییم الهه باید یه مسابقه دیگه دست و پا کنیم! آره! يه تاپيکی بود محمد( حسينی )زده بود حتی بچه های غير کشاورزی رو هم جذب کرده بود يچی مث اون باشه بهتره! 1
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 11 مهر، 2011 در مورد این تاپیکی که گفتی تو گفتگو توضیح بده آبجی من چیزی یادم نمیاد! 1
zhalin 411 ارسال شده در 11 مهر، 2011 در مورد این تاپیکی که گفتی تو گفتگو توضیح بده آبجی من چیزی یادم نمیاد! :banel_smiley_4::banel_smiley_4:
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 11 مهر، 2011 میگم شما میخوای یه تصویری بزاری تا من تشخیص بدم ... شاید اینطوری سر و کله دیگران هم پیدا بشه! 3
zhalin 411 ارسال شده در 30 مهر، 2011 دوستان این تصویر چه گیاهی هست؟ خیلی آشناست :ws3: کجایی شیرین که می دونم جوابشو بلدی:ws44: 2
shirin.agro 6340 ارسال شده در 15 آبان، 2011 نام فارسي : گل ابري نام علمي : Agreatum sp مورفولوژي : سرزمين اصلي اين گياه در مكزيك مي باشد و از آنجا به خاطر تنوع رنگ و زيبايي به ساير نقاط دنيا گسترش يافته است. ابري گياهي است بوته اي شكل و دائمي ولي در عمل آن را همانند گياهان يكساله كشت مي كنند. گل آذين ديهيم ، بسيار متراكم غالبا به رنگهاي سفيد ، قرمز، آبي رنگ هستند . ارتفاعي حدود 60-50 سانتي متر را ايجاد مي كنند. نحوه كاشت و ازدياد : تكثير از طريق بذر بسيار ساده و آسان بوده بذر آن در اواخر زمستان بهمن ماه ) در شاسي و در آغاز ارديبهشت ماه مستقيما در بستر اصلي مي توان كشت نمود. كاربرد : واريته هاي بلند قد در حاشيه ها و يا براي گل بريده و زينت تپه ها استفاده مي شود. 3
ارسال های توصیه شده