VINA 31339 ارسال شده در 4 دی، 2010 دموکراسی می گوید : رفیق حرفت را خودت بزن ،نانت را من می خورم! مارکسیسم می گوید: نانت را خودت بخور ، حرفت را من می زنم! فاشیسم می گوید : نانت را من میخورم ، حرفت را هم من می زنم ، تو فقط برای من کف بزن! اسلام حقیقی می گوید: نانت را خودت بخور ، حرفت را هم خودت بزن ، من برای اینم که به حق برسی! اسلام دروغین می گوید:تو نانت را بیاور بده به ما،ما قسمتی از آن را جلویت می اندازیم و تو حرف بزن ... اما حرفی را که ما می گوییم! (معلم،دکتر علی شریعتی) 6
شقایق31 40377 ارسال شده در 4 دی، 2010 دموکراسی می گوید : رفیق حرفت را خودت بزن ،نانت را من می خورم! مارکسیسم می گوید: نانت را خودت بخور ، حرفت را من می زنم! فاشیسم می گوید : نانت را من میخورم ، حرفت را هم من می زنم ، تو فقط برای من کف بزن! اسلام حقیقی می گوید: نانت را خودت بخور ، حرفت را هم خودت بزن ، من برای اینم که به حق برسی! اسلام دروغین می گوید:تو نانت را بیاور بده به ما،ما قسمتی از آن را جلویت می اندازیم و تو حرف بزن ... اما حرفی را که ما می گوییم! (معلم،دکتر علی شریعتی) باید با آب طلا نوشت 1
mohsen-gh 405 ارسال شده در 4 دی، 2010 هی با خود فکر می کنم ، چگونه است که ما، در این سر دنیا، عرق می ریزیم و وضعمان این است و آنها، در آن سر دنیا، عرق می خورند و وضعشان آن است! نمی دانم، مشکل در نوع عرق است یا در نوع ریختن و خوردن آن دکتر شریعتی
zzahra 4750 ارسال شده در 4 دی، 2010 منم یه زمانی خیلی با این جمله حال میکردم...! بعد رفتم دنبالش...دنبال اون اسلام حقیقی ای که میگه: اسلام حقیقی می گوید: نانت را خودت بخور ، حرفت را هم خودت بزن ، من برای اینم که به حق برسی! خیلی گشتم....چیزی ندیدم ولی...! 1
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 5 دی، 2010 خیلی گشتم....چیزی ندیدم ولی...! آنچه یافت می نشود آنم آرزوست............. بازم بگرد.... 1
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 5 دی، 2010 باید با آب طلا نوشت این رو هم باید با اب طلانوشت مارکسیسم می گوید: نانت را خودت بخور ، حرفت را من می زنم!
baybak 4434 ارسال شده در 5 دی، 2010 اسلام حقیقی می گوید: نانت را خودت بخور ، حرفت را هم خودت بزن ، من برای اینم که به حق برسی! اسلام دروغین می گوید:تو نانت را بیاور بده به ما،ما قسمتی از آن را جلویت می اندازیم و تو حرف بزن ... اما حرفی را که ما می گوییم!..... اسلام حقيقي؟ 1
*sepid* 9772 ارسال شده در 6 دی، 2010 هر لحظه حرفي در ما زاده ميشود هر لحظه دردي سر بر ميدارد و هر لحظه نيازي از اعماق مجهول روح پنهان و رنجور ما جوش ميکند اين ها بر سينه ميريزند و راه فراري نمييابند مگر اين قفس کوچک استخواني گنجايشاش چه اندازه است؟؟........ "شریعتی" 1
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 7 دی، 2010 "بچه ها تو مدرسه بهم میگفتن ، علی جمله قشنگ" از خاطرات دکتر علی شریعتی 1
ارسال های توصیه شده