VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ دموکراسی می گوید : رفیق حرفت را خودت بزن ،نانت را من می خورم! مارکسیسم می گوید: نانت را خودت بخور ، حرفت را من می زنم! فاشیسم می گوید : نانت را من میخورم ، حرفت را هم من می زنم ، تو فقط برای من کف بزن! اسلام حقیقی می گوید: نانت را خودت بخور ، حرفت را هم خودت بزن ، من برای اینم که به حق برسی! اسلام دروغین می گوید:تو نانت را بیاور بده به ما،ما قسمتی از آن را جلویت می اندازیم و تو حرف بزن ... اما حرفی را که ما می گوییم! (معلم،دکتر علی شریعتی) 6 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ دموکراسی می گوید : رفیق حرفت را خودت بزن ،نانت را من می خورم! مارکسیسم می گوید: نانت را خودت بخور ، حرفت را من می زنم! فاشیسم می گوید : نانت را من میخورم ، حرفت را هم من می زنم ، تو فقط برای من کف بزن! اسلام حقیقی می گوید: نانت را خودت بخور ، حرفت را هم خودت بزن ، من برای اینم که به حق برسی! اسلام دروغین می گوید:تو نانت را بیاور بده به ما،ما قسمتی از آن را جلویت می اندازیم و تو حرف بزن ... اما حرفی را که ما می گوییم! (معلم،دکتر علی شریعتی) باید با آب طلا نوشت 1 لینک به دیدگاه
mohsen-gh 405 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ هی با خود فکر می کنم ، چگونه است که ما، در این سر دنیا، عرق می ریزیم و وضعمان این است و آنها، در آن سر دنیا، عرق می خورند و وضعشان آن است! نمی دانم، مشکل در نوع عرق است یا در نوع ریختن و خوردن آن دکتر شریعتی لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ منم یه زمانی خیلی با این جمله حال میکردم...! بعد رفتم دنبالش...دنبال اون اسلام حقیقی ای که میگه: اسلام حقیقی می گوید: نانت را خودت بخور ، حرفت را هم خودت بزن ، من برای اینم که به حق برسی! خیلی گشتم....چیزی ندیدم ولی...! 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ خیلی گشتم....چیزی ندیدم ولی...! آنچه یافت می نشود آنم آرزوست............. بازم بگرد.... 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ "كلا هر چي جمله قشنگه مال منه.." دکتر علی شریعتی 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ باید با آب طلا نوشت این رو هم باید با اب طلانوشت مارکسیسم می گوید: نانت را خودت بخور ، حرفت را من می زنم! لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ اسلام حقیقی می گوید: نانت را خودت بخور ، حرفت را هم خودت بزن ، من برای اینم که به حق برسی! اسلام دروغین می گوید:تو نانت را بیاور بده به ما،ما قسمتی از آن را جلویت می اندازیم و تو حرف بزن ... اما حرفی را که ما می گوییم!..... اسلام حقيقي؟ 1 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ هر لحظه حرفي در ما زاده ميشود هر لحظه دردي سر بر ميدارد و هر لحظه نيازي از اعماق مجهول روح پنهان و رنجور ما جوش ميکند اين ها بر سينه ميريزند و راه فراري نمييابند مگر اين قفس کوچک استخواني گنجايشاش چه اندازه است؟؟........ "شریعتی" 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ "بچه ها تو مدرسه بهم میگفتن ، علی جمله قشنگ" از خاطرات دکتر علی شریعتی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده