رفتن به مطلب

شريعتي

VINA

ارسال های توصیه شده

دموکراسی می گوید : رفیق حرفت را خودت بزن ،نانت را من می خورم!

مارکسیسم می گوید: نانت را خودت بخور ، حرفت را من می زنم!

فاشیسم می گوید : نانت را من میخورم ، حرفت را هم من می زنم ، تو فقط برای من کف بزن!

download?mid=1%5f763801%5fAFiliGIAAPEnTJ3CIQbJGxV%2bDDM&pid=2.2&fid=Inbox&inline=1

اسلام حقیقی می گوید: نانت را خودت بخور ، حرفت را هم خودت بزن ، من برای اینم که به حق برسی!

اسلام دروغین می گوید:تو نانت را بیاور بده به ما،ما قسمتی از آن را جلویت می اندازیم و تو حرف بزن ... اما حرفی را که ما می گوییم!

(معلم،دکتر علی شریعتی)

• Like 6
لینک به دیدگاه

دموکراسی می گوید : رفیق حرفت را خودت بزن ،نانت را من می خورم!

فاشیسم می گوید : نانت را من میخورم ، حرفت را هم من می زنم ، تو فقط برای من کف بزن!

download?mid=1%5f763801%5fAFiliGIAAPEnTJ3CIQbJGxV%2bDDM&pid=2.2&fid=Inbox&inline=1

اسلام حقیقی می گوید: نانت را خودت بخور ، حرفت را هم خودت بزن ، من برای اینم که به حق برسی!

اسلام دروغین می گوید:تو نانت را بیاور بده به ما،ما قسمتی از آن را جلویت می اندازیم و تو حرف بزن ... اما حرفی را که ما می گوییم!

(معلم،دکتر علی شریعتی)

:w16:

باید با آب طلا نوشت:a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه

هی با خود فکر می کنم ، چگونه است که ما، در این سر دنیا، عرق می ریزیم و وضعمان این است و آنها، در آن سر دنیا، عرق می خورند و وضعشان آن است!

نمی دانم، مشکل در نوع عرق است یا در نوع ریختن و خوردن آن

دکتر شریعتی

لینک به دیدگاه

منم یه زمانی خیلی با این جمله حال میکردم...!

بعد رفتم دنبالش...دنبال اون اسلام حقیقی ای که میگه:

خیلی گشتم....چیزی ندیدم ولی...!

• Like 1
لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان
:w16:

باید با آب طلا نوشت:a030:

این رو هم باید با اب طلانوشت

لینک به دیدگاه

اسلام دروغین می گوید:تو نانت را بیاور بده به ما،ما قسمتی از آن را جلویت می اندازیم و تو حرف بزن ... اما حرفی را که ما می گوییم!.....

اسلام حقيقي؟:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه

هر لحظه حرفي در ما زاده مي‏شود هر لحظه دردي سر بر مي‏دارد و هر لحظه نيازي از اعماق مجهول روح پنهان و رنجور ما جوش مي‏کند اين ها بر سينه مي‏ريزند و راه فراري نمي‏يابند مگر اين قفس کوچک استخواني گنجايش‏اش چه اندازه است؟؟........ "شریعتی"

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...