VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ بسیار بد است که ما معنی اصطلاح یا واژه ای را ندانیم و همین طور آن را بکار ببریم. یکی از این اصطلاحات قِسِر در رفتن است. به معنی آن دقت کنید: به گاو یا گوسفند ماده ای که در طول یک دورهی پرواربندی از زیر گاو یا گوسفند نری در برود و باردار نشود، میگویند «قِسِر»! و به این گاو یا گوسفند می گویند که قِسِر در رفته است! بنابراین وقتی که خانم یا آقایی میگوید «از دست فلانی قِسِر در رفتم!» شما معنی آن را دریابید. :ws3: 16 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ بسیار بد است که ما معنی اصطلاح یا واژه ای را ندانیم و همین طور آن را بکار ببریم. یکی از این اصطلاحات قِسِر در رفتن است. به معنی آن دقت کنید: به گاو یا گوسفند ماده ای که در طول یک دورهی پرواربندی از زیر گاو یا گوسفند نری در برود و باردار نشود، میگویند «قِسِر»! و به این گاو یا گوسفند می گویند که قِسِر در رفته است! بنابراین وقتی که خانم یا آقایی میگوید «از دست فلانی قِسِر در رفتم!» شما معنی آن را دریابید. :ws3: :icon_pf (34)::icon_pf (34): وایییییییییی من این کلمه رو خیلی بکار میبرم خوب شد گفتی لینک به دیدگاه
ALMAS 80 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ بسیار بد است که ما معنی اصطلاح یا واژه ای را ندانیم و همین طور آن را بکار ببریم. یکی از این اصطلاحات قِسِر در رفتن است. به معنی آن دقت کنید: به گاو یا گوسفند ماده ای که در طول یک دورهی پرواربندی از زیر گاو یا گوسفند نری در برود و باردار نشود، میگویند «قِسِر»! و به این گاو یا گوسفند می گویند که قِسِر در رفته است! بنابراین وقتی که خانم یا آقایی میگوید «از دست فلانی قِسِر در رفتم!» شما معنی آن را دریابید. :ws3: اوه اوه :icon_pf (34): عجب چیز ضایعی بوده :jawdrop: این تاپیک مفید ترین و حیثیتی ترین تاپیک این سایت بود. لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ اوه اوه :icon_pf (34):عجب چیز ضایعی بوده :jawdrop: این تاپیک مفید ترین و حیثیتی ترین تاپیک این سایت بود. آره منم موافقم:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ مهم نیته ( تشکر بابت مطلب مفیدت ) 1 لینک به دیدگاه
!... 1099 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ شاید اسم اون گاو یا گوسفنده, قسر بوده باشه! لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ چه ناجور ! خدایی حرف زدن ما خیلی ایراد داره ها اگه بخواد ریشه یابی بشه منتها جالبیه قضیه اینجاس بدون ریشه یابی هم ما کلی حرفای ناجوری میزنیم که خیلیم عادی شده ! 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ اوهون....یه سری کلمه ها دیگه هست.....خیلی بد تره معنیش:icon_pf (34): توی ریشه ش بگردی یه استاد ادبیات بازنشسته میگفت...چند تا مثال هم زد که نمیشه گفت لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ بسیار بد است که ما معنی اصطلاح یا واژه ای را ندانیم و همین طور آن را بکار ببریم. یکی از این اصطلاحات قِسِر در رفتن است. به معنی آن دقت کنید: به گاو یا گوسفند ماده ای که در طول یک دورهی پرواربندی از زیر گاو یا گوسفند نری در برود و باردار نشود، میگویند «قِسِر»! و به این گاو یا گوسفند می گویند که قِسِر در رفته است! بنابراین وقتی که خانم یا آقایی میگوید «از دست فلانی قِسِر در رفتم!» شما معنی آن را دریابید. :ws3: ممنونم از اطلاع رسانی جالبت من نه این کلمه رو دیده بودم نه خونده بودم نه شنیده بودم الان شما به من یاد دادید:icon_gol: لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ شاید اسم اون گاو یا گوسفنده, قسر بوده باشه! ازین زاویه ندیده بودم لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ آقای دهخدا هم به چه چیزایی دقت می کرده و معنی براش می نوشته ها لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ راستی سایت لغتنامه دهخدا فیلـتر شده 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ راستی سایت لغتنامه دهخدا فیلـتر شده اره.... اون روز خاستم معنیه اسممو به یکی بگم هر چی سرچیدم فیل تر بود.... لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ ما هم کلمه ی قسر رو برای گاو هایی که باردار نشدن به کار می بریم خیلی هم متداوله لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ ما هم کلمه ی قسر رو برای گاو هایی که باردار نشدن به کار می بریمخیلی هم متداوله باز این اومد..... کی نظر تورو پرسید؟:w00: لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ من یه گاوی داشتم دو سال قسر بود فروختیمش لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ باز این اومد.....کی نظر تورو پرسید؟:w00: پیشته خو حقیقت رو میگم تو استان ما کسی قسر در رفتن استفاده نمی کنه می گن دهرس dahras یا daras چند تلفظی است لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده