VINA 31339 ارسال شده در 3 دی، 2010 بسیار بد است که ما معنی اصطلاح یا واژه ای را ندانیم و همین طور آن را بکار ببریم. یکی از این اصطلاحات قِسِر در رفتن است. به معنی آن دقت کنید: به گاو یا گوسفند ماده ای که در طول یک دورهی پرواربندی از زیر گاو یا گوسفند نری در برود و باردار نشود، میگویند «قِسِر»! و به این گاو یا گوسفند می گویند که قِسِر در رفته است! بنابراین وقتی که خانم یا آقایی میگوید «از دست فلانی قِسِر در رفتم!» شما معنی آن را دریابید. :ws3: 16
شقایق31 40377 ارسال شده در 3 دی، 2010 بسیار بد است که ما معنی اصطلاح یا واژه ای را ندانیم و همین طور آن را بکار ببریم. یکی از این اصطلاحات قِسِر در رفتن است. به معنی آن دقت کنید: به گاو یا گوسفند ماده ای که در طول یک دورهی پرواربندی از زیر گاو یا گوسفند نری در برود و باردار نشود، میگویند «قِسِر»! و به این گاو یا گوسفند می گویند که قِسِر در رفته است! بنابراین وقتی که خانم یا آقایی میگوید «از دست فلانی قِسِر در رفتم!» شما معنی آن را دریابید. :ws3: :icon_pf (34)::icon_pf (34): وایییییییییی من این کلمه رو خیلی بکار میبرم خوب شد گفتی
ALMAS 80 ارسال شده در 3 دی، 2010 بسیار بد است که ما معنی اصطلاح یا واژه ای را ندانیم و همین طور آن را بکار ببریم. یکی از این اصطلاحات قِسِر در رفتن است. به معنی آن دقت کنید: به گاو یا گوسفند ماده ای که در طول یک دورهی پرواربندی از زیر گاو یا گوسفند نری در برود و باردار نشود، میگویند «قِسِر»! و به این گاو یا گوسفند می گویند که قِسِر در رفته است! بنابراین وقتی که خانم یا آقایی میگوید «از دست فلانی قِسِر در رفتم!» شما معنی آن را دریابید. :ws3: اوه اوه :icon_pf (34): عجب چیز ضایعی بوده :jawdrop: این تاپیک مفید ترین و حیثیتی ترین تاپیک این سایت بود.
شقایق31 40377 ارسال شده در 3 دی، 2010 اوه اوه :icon_pf (34):عجب چیز ضایعی بوده :jawdrop: این تاپیک مفید ترین و حیثیتی ترین تاپیک این سایت بود. آره منم موافقم:icon_pf (34):
Nightingale 10531 ارسال شده در 3 دی، 2010 چه ناجور ! خدایی حرف زدن ما خیلی ایراد داره ها اگه بخواد ریشه یابی بشه منتها جالبیه قضیه اینجاس بدون ریشه یابی هم ما کلی حرفای ناجوری میزنیم که خیلیم عادی شده ! 1
میلاد 24047 ارسال شده در 3 دی، 2010 اوهون....یه سری کلمه ها دیگه هست.....خیلی بد تره معنیش:icon_pf (34): توی ریشه ش بگردی یه استاد ادبیات بازنشسته میگفت...چند تا مثال هم زد که نمیشه گفت
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 3 دی، 2010 بسیار بد است که ما معنی اصطلاح یا واژه ای را ندانیم و همین طور آن را بکار ببریم. یکی از این اصطلاحات قِسِر در رفتن است. به معنی آن دقت کنید: به گاو یا گوسفند ماده ای که در طول یک دورهی پرواربندی از زیر گاو یا گوسفند نری در برود و باردار نشود، میگویند «قِسِر»! و به این گاو یا گوسفند می گویند که قِسِر در رفته است! بنابراین وقتی که خانم یا آقایی میگوید «از دست فلانی قِسِر در رفتم!» شما معنی آن را دریابید. :ws3: ممنونم از اطلاع رسانی جالبت من نه این کلمه رو دیده بودم نه خونده بودم نه شنیده بودم الان شما به من یاد دادید:icon_gol:
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 3 دی، 2010 شاید اسم اون گاو یا گوسفنده, قسر بوده باشه! ازین زاویه ندیده بودم
hilda 13377 ارسال شده در 3 دی، 2010 راستی سایت لغتنامه دهخدا فیلـتر شده اره.... اون روز خاستم معنیه اسممو به یکی بگم هر چی سرچیدم فیل تر بود....
afshin18 11176 ارسال شده در 3 دی، 2010 ما هم کلمه ی قسر رو برای گاو هایی که باردار نشدن به کار می بریم خیلی هم متداوله
hilda 13377 ارسال شده در 3 دی، 2010 ما هم کلمه ی قسر رو برای گاو هایی که باردار نشدن به کار می بریمخیلی هم متداوله باز این اومد..... کی نظر تورو پرسید؟:w00:
afshin18 11176 ارسال شده در 3 دی، 2010 باز این اومد.....کی نظر تورو پرسید؟:w00: پیشته خو حقیقت رو میگم تو استان ما کسی قسر در رفتن استفاده نمی کنه می گن دهرس dahras یا daras چند تلفظی است
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری