زوپیر71 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ یه روز اهل نوازش یه روز دشمن سازش....... 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ شانه هایت را برای گریه کردن دوست دارم بی تو بودن را برای با تو بودن دوست دارم خالی از خود خواهی من برتر از آلایش تو من تو را بالاتر از تن برتر از من دوست دارم عشق صدها چهره دارد چشم تو آیینه دارش عشق را در چهرۀ آیینه دیدن دوست دارم در خموشی چشم ما رو قصه ها و گفتگو ست لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ من ازون آسمون آبی میخوام من ازون شبهای مهتابی میخوام لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ من باهات جورم ، نگو مغرورم نگو می ترسم ، نگو مجبورم منصور لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ میشه خدا رو حس کرد، تو لحظه های ساده تو اضطراب عشق و نگاه بی اراده احسان خواجه امیری لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ همه چیزم، آی عزیزم جز من کی واسه دیدن تو حریصه اسمت و رو قلبش می نویسه گونه هاش از ندیدنت خیسه همه چیزم، آی عزیزم تو نباشی بی قرارم بد میبینم بد میارم، بی تو من حس ندارم سر به زیرم گوشه گیرم کاش بمیرم، بی تو من همه چیزم، آی عزیزم، همه چیزم محمد علیزاده لینک به دیدگاه
زوپیر71 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ مرا بگذار با این ماجرایم نمیپرسم چرا این شد سزایم داریوش لینک به دیدگاه
زوپیر71 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ ماه من غصه نخور زندگی بی غم نمیشه اونیکه غصه نداشته باشه آدم نمیشه لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ هی تو عمر منی هی تو جون منی نری دلمو رو نشکی تو عشق مهربون اگه بری میمیرم پیشم بمون لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ هی تو عمر منی هی تو جون منی نری دلمو رو نشکی تو عشق مهربون اگه بری میمیرم پیشم بمون نشستم به هواي تو من با تو آرامم پس از اين بخدا گريه نكن دل بي تاب از بيخري شكوه نكن تن رنجور از دربدري اي واااي با من و دل تو بگو چه گذشت با دل زار و شكسته ي من پر بکشد به هواي تو كي برسد تن خسته من چه سازد دلتنگ ديدار چه گويد با عكس ديوار رستگاران محمد اصفهاني آلبوم بي واژه لینک به دیدگاه
زوپیر71 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ رستم از این بیت و غزل،ای شه و سلطان ازل مفتعلن مفتعلن مفتعلن کشت مرا سرزمین مادری روزبه لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ ای که بی تو خودمو تک و تنها میبینم هرجاکه پا میذارم تورو اونجا میبینم.... داریوش لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ میزنم فریاااددددد هرچه بادا باااد وای از این بیدادددد آآآآی وای از این بیدادددد با احساس نوشتم لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ دوست ندارم رفتی دل منو سوزوندیییییییییی دوست ندارم رفتی با من نموندییییییییییییییییییی امین فیاض لینک به دیدگاه
زوپیر71 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ یاد من نبودی اما،من به یاد تو شکستم غیر تو که دوری از من دل به هیچ کسی نبستم لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ منو تنها نذاااااااااااااااااااار رو قلبم پا نذار بیا به دیدنم منو نذار کنااااااار من اولین و آخرین خریدار اداتم هنوزم عاشق لحظه ی دیدار چشاتم راضی نشو به مردن غروررررررررررررم کنارتم اگر چه از تو دورم... لینک به دیدگاه
زوپیر71 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ منو ببخش که ساده از عشق تو گذشتم سپردمت به تقدیر بار سفر رو بستم لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ منو تنها نذار عشقم نذار این خونه خالی شه... کسی که روت قسم میخورد اسیر کج خیالی شه... لینک به دیدگاه
زوپیر71 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ هوا اونه صدا اونه خدای عاشقا اونه.... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده