real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ رفتی و توی قلبم یادتو جا گذاشتی , روی تموم حرفات , یک دفعه پا گذاشتی , یک دفعه پا گذاشتی .... احسان خواجه امیری 6 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ یه آسمون آبی سقف اتاق منه شبای من پر خورشید،مث روزام روشنه . . محسن یگانه 4 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ هنوز آدم نمیشناسه خدارو هنوزم قلب عاشق پایماله احسا خواجه امیری 3 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ هی میگم خانوم کجا؟ هی خانوم کجا کجا؟ دوست دارم به خداااا! دوست دارم به خدا. بلک کتز 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ از خودم میپرسم از چی نفرت داره چی ازم فهمیده که ازم بیزاره اما باز فکر میکنم شاید اصلا نمیخواد کسی عاشقش بشه کسی پا به پاش بیاد محسن چاوشي 3 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ در این زمانه بی هیاهوی لال پرست خوشا به حال کلاغان قیل و قال پرست چگونه شرح دهم، لحظه لحظه خود را برای این همه ناباور خیال پرست حبیب 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ تو رو دوست دارم و می خوام همه ی دنیا بدونه تو رو دیدن و نداشتن واسه من مثله جنونه شهاب رمضان 5 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ هوس بوسه ز لبهاي تو انگاري خوابه و روياست شبو تا صبح سحر رسوندن با تو انگار كه يه دنياست آهاي دختر چوپون اهاي دختر چوپون منه ديوونه رو كشوندي تو دشت و بيابون از اين سو ... به اون سو ... Siavash 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ واسه این تنهایی بهت اصلا نمیاد که مقصر باشی تو با این زیبایی نمیتونی از عشق متنفر باشی محسن چاوشي 2 لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ یکی را دوست میدارم یکی را دوست میدارم ولی افسوس او هرگز نمیداند نگاهش میکنم نگاهش می کنم شاید بخواند از نگاه من که او را دوست می دارم استاد معین 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ من به هر سازی که میزنی میرقصم مگه نه عاشقت بودم و عاشقت میمونم مگه نه با دلم بازی نکن مثل حبابه قلب من نشکونش که من هلاک اون اداهام مگه نه مگه نه مگه نه 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ همه ي اميدم اين روزاست كه نجاتم بدي از اين زندون تو فقط اگه بخواي ميتوني ساعتهارو به عقب برگردوني رضا يزداني-آلبوم خاص 4 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ یه وقت تنها نری جایی که از تنهایی میمیرم از اینجا تا دم در هم بری دلشوره میگیرم شاهکار معین عزیزم 4 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ من از اين دنيا به جز تو چي بخوام واسه من عشقه تو مثله نفسه تو كه باشي همه ي خوبيا هست بگو هستم واسه من همين بسه (2بار) شهاب رمضان-آلبوم خاص 3 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ همه عالم میدونستن که بری میمیرم اما رفتی و همه عالمو حیرون کردی سیاوش قمیشی 5 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ يادمه روزي كه رفتي دل تنهاييمو بردي منو با غرور سردت به غريبه ها سپردي يادمه يادمه... فرزاد فرزين 4 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ حالم عوض ميشه حرفه تو كه باشه اسمه تو وارونه عطره تو همراشه شادمهر عقيلي 2 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ همه جا منتظرند , همه كس مي پرسد ناجي شرق كجاست ؟ آنكه جنس خود ماست .. ناجي شرق تويي ناجي شرق منم من كه با ديدن تو همه جا ميشكنم ... Ebi 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ من همینم بی تو سایه ای سردرگم بی خیال دنیا نا امید از مردم ... فریدون آسرایی 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ من همينم ياري از نفس افتاده با پري خون آلود در قفس افتاده عطر آوازم را مي تكانم در باد خسته ام از تيمار خسته از فريااااااااااااااااد فريدون اسرايي 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده