Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ دریاروووو به قلبم دااااادی تو قلبت بووووووووووووودم یعنی آزززززااااااادی ی ی ی ی ی ی ی بیژن مرتضوی 5 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ يه پنجره با يه قفس يه حنجره بی هم نفس سهم من از بودن تو يه خاطرست همينو بس شادمهر عقيلي 6 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ ساقی بازم می بده نگو بسه هی بده پیمونه هامو نشمر جام پیاپی بده کار من از یک پک دو پک گذشته ساقی خرابم بکن برس به داد این دل شکسته غرق شرابم بکن ساقی فداتم امشب برس به دادم امشب 6 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ بذار که کوله بارمو رو شونه شب بذارم بايد که از اينجا برم فرصت موندن ندارم داغ ترانه تو نگام ---- شوق رسيدن تو تنم تو حجم سرد اين قفس ---- منتظر پر زدنم شادمهر عقيلي 6 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ منو حالا نوازش کن همین حالا که تب کردم اگه لمسم کنی شاید به دنیای تو برگردم EBi 6 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ من اگه نباشم كي واسه هميشه تورو ميپرسته كي برات ميميره كي نمي شه خسته كي تورو ميزاره رويه 2 تا چشماش كي اگه نباشي ميگيره نفسهاش كامران و هومن 5 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ شوق سفر نذاشتي وقت گذر نذاشتي من با تو زنده بودم اما خبر نداشتي رفتي و توي قلبم يار تو جا گذاشتي روي تموم حرفات يك دفعه پا گذاشتي يك دفعه پا گذاشتي احسان خواجه امیری 5 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ یکی بود , یکی نبود زیر گنبد کبود لخت و اور تنگ غروب سه پری نشسته بود زار و زار گریه میکردن پریا مثل ابرای بهار گریه میکردن پریا Dariush 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ ای که خنده بی تو قهره با لبم وقتی نیستی غصه دارم تنهاترینم رو زمین سهراب پاکزاد 3 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ نمیدونی چقدر سخته تو پشت نبض دیواری نمیدونم تو این روزا چه احساسی به من داری احسان خواجه امیری 5 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ یه روزی میاد میبینی، رفتم و تنها ترینی دیگه رفتم از کنارت، منو هرگز نمیبینی بهنام صفاریان 5 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ یاور همیشه مومن , تو برو سفر سلامت غم من نخور که دوریت , برای من شده عادت Dariush 4 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ تنم ســـرده ولی انگار، تو دستـــای تو آتیشـــه خودت پلکامو می بندی و این قصه تموم میشه هنوزم میشه عاشق بود، تو باشی کار سختی نیست بدون مـــــرز با من باش اگرچه دیگه وقتـــــی نیست ... ابی 4 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ تمومش کن ته این جاده بسته تهش ماییم که قلبامون شکسته بگو اینجا کجای قصه ماست نگاه کن اول راهیم و خسته ... احسان خواجه امیری 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ هوای گريه دارم تو اين شب بی پناه .......... دنبال تو ميگردم دنبال يک تکيه گاه شادمهر عقيلي 4 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ هر چی آرزوی خوبه، مال تو هرچی که خاطره داري، مال من احسان خواجه امیری 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ نميشه زمين خوردو گريه نكرد به دادم برس بهترين نارفيق هنوزم به دستاي تو قانعم هنوز عاشقم با يه زخمه عميق رضا يزداني-آلبوم خاص 4 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ قلب تو قلب پرنده پوستت اما پوست شیر زندون تنو رها کن ای پرنده پر بگیر ebi 4 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ رفتی و نوشتی که از دوری من ملالی نيست رفتی و با يکی ديگه دوست شدی هيچ خيالی نيست شادمهر عقيلي 4 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ تو آسمون زندگیم , ستاره بوده بی شمار اما شبای بی کسیم یکی نمونده موندگار یکی نمونده از هزار ... ستاره های گم شده هر شب من هزار هزار اما همیشگی تویی ستاره ی دنباله دار 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده