alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ تماشا کن سکوت تو عجب عمقی به شب داده تمامه خونه پر میشه از این تصویر رویایی تماشا کن تماشا کن چه بی رحمانه زیبایی داریوش 7 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و اه منی فرهاد 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ يه نفر منتظره تو بهارش باشي تا كنارت باشه تو كنارش باشي يخ زدن دستاي من ذل زده ام به رده پاش دستاتو ها ميكنم كو به جاي خنده هات محسن چاوشي-آلبوم خاص 3 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ تاریخ مرگ و ماتم است , تقویم کهنه روی میز هر برگ ان را پاره کن , میان شعله ها بریز باید قلم گرفت بدست , تقویم تازه ای نوشت باید که تن نداد و رفت , به جستجوی سرنوشت dariush 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ تو از چشماي من خوندي که از اين زندگي خستم کنارت اونقدر آرومم که از مرگ هم نمي ترسم ابي 3 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ میخوام دوباره عشق چشمامو تر کنه روزای خالیمو زیر و زبز کنه میخوام بلرزه باز زمین زیر پام آخ که چه میرزه بغض ته صدام ... 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ مثه قايقي خسته تو دريا مثه ديدنه تو توي رويا مثه تيك تيكه خسته ي ساعت مثه قصه تلخه صداقت مازيار فلاحي-آلبوم خاص 3 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ تمام نه , تمام نه , که جام ناتمام لبریخته ام تمام نه , تمام نه , که نا تمامی از تو آویخته ام تمام ناتمام من , با تو تمام می شود شاعر بی نام و نشان , صاحب نام می شود Dariush 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ در حسرت فرداي تو تقويممو پر ميكنم هر روزه اين تنهاييو فردا تصور ميكنم هم سنگ اين روزاي من حتي شبم تاريك نيست اينجا به جز دوريه تو چيزي به من نزديك نيست داريوش 3 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ تو غربتی که سرده , تمام روز و شبهاش غریبه از من و ما , عشق من عاشقم باش عشق من عاشقم باش , که تن به شب نبازم با غربت من بساز , تا با خودم بسازم Dariush 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ مثله خوشبختيه عاشق***ته قصه بمون پيشم تو فانوسه مني امشب *** بري تاريكتر ميشم كجاي آسمون صافه ***نه اين آغازه بي فرجام نموندن هاي بي حاصل *** نرفتن هاي بي هنگام محمد عليزاده 4 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ میگن مستی گناهه به انگشت ملامت باید مستا رو حد زد به شلاق ندامت 4 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ تصويري از تو ساختم ولي جلوم وايميستي ثابت كني كه خوده تو به اون قشنگي نيستي سعيد مدرس 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ یه یادگار از عشق رو تنه درخت پیر یه قصه کوتاه ای وای ازین تقدیر کامران هومن 3 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ راهی سفر شدی باز دلم میخواست میموندی واسه موندن تو اما به خدا دعا نکردم هنگامه 5 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ میشکنم بی تو و نیستی به سراغم نمیایی که ببینی بی تو میمیرم و نیستی تو کجایی تو کجایی که ببینی Ebi 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ یه درخت و خشک و بی برگی میون کویر داغ توی ته مونده ذهنش عکس خوشرنگ یه باغ ترانش از حبیب 4 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ غروب سه شنبه خاکستری بود همه انگار نوک کوه رفته بودن به خودم هی زدم از اینجا برو اما موش خورده شناسنامه ی من Farhad 4 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ نسترن ای عشق من حرفی بزن بگو تورو بخدا تو دلت جای دیگس نمیدونی به خدا فرشید 3 لینک به دیدگاه
pme 3474 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ آسمون ابریه اما دیگه بارون نمیاد صدای گریه ی بارون روی ناودون نمیاد اون که من دوسش دارم از خونه بیرون نمیاد واسه ی این دله تنها دیگه مهمون نمیاد گوگوش 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده