- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ می مونم تا نگی فکر سفر بود نگی مثل پرستو در به در بود جهان 4 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ درین دنیا که حتی مرگ نمیخندد به حال ما همه از من گریزانند تو هم بگذز ازین تنها داریوش 4 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ از این گریه چه میدونی نه دردمی نه درمونی به چه امید میخوای باشی که پیش دردام بمونی تو زندگیم یه دنیایی یه کابوسم تو رویایی یه پاییزم تو بهاری من یه مرداب تو دریایی شادمهر عقيلي 2 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ یک روز به شیدایی، بر زلف تو آویزم خود را چو فرو بینم، با خاک درآمیزم محسن نامجو 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ منو با خودت ببر ای تو تکیه گاه من خوبه مثل تن تو با تو همسفر شدن منو با خودت ببر من به رفتن قانعم خواستنی هر چی که هست تو بخوای من قانعم گوگوش 3 لینک به دیدگاه
m.mahnaz 1020 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ من از تبار قوم آریایی .... قشنگترین قصیده رهایی.......... فریدون" 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ يك تپش دو تا تپش سه تا تپش حال و هوام دلم شد عاشق و ديوونه يه بوسه دو تا بوسه سه تا بوسه رو گونه هام دلم خواست كه بشي هم خونه شهره 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ هر وقت که بارون میزنه تو رو کنارم می بینم حس می کنم پیش منی،هنوزم عاشق ترینم یگانه لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ من از تبار غربتم از آرزوهای مهال قصه ما تموم شده با يه علامت سوال شادمهر عقيلي 2 لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ لحظه هامو بی تو بودن بی تو و عشق تو خوندن تو غبار جاده موندن بی تو خوب من محاله استاد معین 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ هرجای دنیا که باشی دل من تو رو میخواد اونور ابرا که باشی دل من تو رو میخواد شادمهر عقيلي 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ دستا همه بالا برقصین همه یالا یار اگه قشنگه ولی شیطونه والا آمو 1 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ امدی جانم به قربانت ولی حالا چرا بی وفا حالا که من افتاده ام از پا چرا فک کنم بنان 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ اي كوه پر غرور من سنگ صبور تو منم اي لحظه ساز عاشقي عاشق با تو بودنم شادمهر غقيلي 2 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ من میگم منو شکستن چشم فانوسمو بستن تو میگی خدا بزرگه ماهو میده به شب من سیاوش 1 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ نميشه دستات تو دست من نباشن باورم رو درو ديواره خونه گرده تنهايي بپاشن شادمهر عقيلي 1 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ نفس نفس تو سینه ام عطر نفسهای شماست اگر که قابل بدونید خونه ی دل جای شماست ebi 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ تو از شهره غريبه بي نشوني اومدي تو با اسب سفيده مهربوني اومدي گوگوش 2 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ یه روزی که خیلی دور نیست میرسه فصل شکفتن بی هراس از شب و تکرار از حضور خنده گفتن ebi 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ ندارم من در این حیرت به شرح حال خود حاجت که او داند که من چونم اگرچه من نمی دانـــــم حبیب 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده