ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ یه چرخیه بچرخونش، یه دریه نبندونش یه لبیه بخندونش، یه چشمیه نگریونش یه دلیه بذار شاد شه، یه اسیره که آزاد شه یه بغضی توی گلومه، نذار که مثل فریاد شه امید 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ هوار هوار يا هوار يارووم مي يايه!!!:persiana__hahaha: 4 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ هوار هوار يا هوار يارووم مي يايه!!!:persiana__hahaha: هالا لا لای لا لای هالا لای لای ی امشب شب عشقه همین امشب و داریم چرا قصه ی درد و واسه فردا بزاریم هایده و منصور 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ منو حالا نوازش کن ، که این فرصت نره از دست شاید این آخرین باره ، که این احساس زیبا هست ابی 5 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ تو از چشمای من خوندی ، که از این زندگی خستم کنارت اونقدر آرومم ، که از مرگ هم نمیترسم ابي 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ من آن باده پرستم که از عشق تو مستم امیدها و آرزو هامو به چشم تو بستم من و رها کن از من بیگانه از خویشم کن در هوای عشقت عاشق تر از پیشم کن معین 4 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ نیستی حال من خرابه نیستی دستام سرد سرد چشمام تو رو با اون دید و دلم باور نکرد نیستی و هوای این گریه داره بغضمو میشکنه من مردم و دستهای تو قاتل منه ياس و آمين 4 لینک به دیدگاه
Hazhir 513 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ حيا كن حيا كن دستاتو از دستاي اون رها كن حيا كن حيا كن اگه ميتوني توي چشام نگاه كن ( 2 بار) ببقچيد ه ام تموم شده بود 4 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ نگاهم كن كه من رو به سقوطم نه اين من نيست مني كه رو به روتم بزار همه ببينن آسمونم بي فروغه بزار مردم بدونن كه ستارشون دروغه فرزاد فرزين 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ هنوز از راه نرسیدم به ته قصمون رسیدم یکی جز من تو دلت بود واسه این بود برنگشتم وقتی لبخندتو دیدم حتی از خودم گذشتم محسن يگانه 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ ماه تویی مهر تویی عزیز دردونه تویی اومدی شبای عمرمو چراغونی کنی خوش قدم با هر قدم غم هامو قربونی کنی معین 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ یه نگاه آره یه نگاه ، دوست دارم من بخدا يه صدا آره يه صداا ، من نمیشم از تو جدا فرزاد فرزين 3 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ اين سكوت و اين هوا و اين اتاق شب به شب به خاطرم مياردت تويه اين خونه هنوزم يه نفر نميخواد باور كنه نداردت مهدي يراحي 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ تو عوض نمی شی با من بد نمی شی با منه عاشق نه تو بد نمی شی رضایا 2 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ يه پيانو يه گل سرخ يه چراغ نيمه روشن يه شب ستاره سوزو آخرين ترانه ي من غم جمعه هاي سردو ياد تلخ حرفاي تو زخم انگشتاي خستم رو تن سرده پيانو ماني رهنما 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ وای وای امشب در سر شوری دارم وای وای امشب در دل نوری دارم آصف 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ من ، خالی از عاطفه و خشم خالی از خویشی و و غربت گیج و مبهوت بین بودن و نبودن ابی 5 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ نمی دونی کنار تو چه حالی داره بیداری بزار باور کنم امشب تو هم حال منو داری هلن 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ یواش یواش تو قلبم خونه کردی یواش یواش منو دیوونه کردی خواننده یادم نیست 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ یه ترانه بوی دریا یه ستاره بوی بارون یه نفس هوای خونه یه اذان ته خیابون مازیار فلاحی 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده