مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ من با اینجا قهرم با اون ور هم قهرم اون ور به خاطر نسخه به روز شده این ور به خاطر خرابی های متعععععددد پس تو کدوم طرفی هستی لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ من با اینجا قهرم با اون ور هم قهرم اون ور به خاطر نسخه به روز شده این ور به خاطر خرابی های متعععععددد با اینور قهرین پس اینجا چیکار میکنین؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ نمی دونم اما این رو 100% میدونم دیگه اینجا فعالیت ندارم (به جز 1 تاپیک) (تو تالار برق) اونم برا اسپمه..................... الان من قراره برم سمت بسیج :167: من اون طرفی هستم که بشه ازادانه از کاربر ها تشکر کرد نه اینکه گل فرستاد.............. لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ با اینور قهرین پس اینجا چیکار میکنین؟؟؟؟ دیدم مهنسان اسمش اومده تو این خراب........................... گفتم بببببنم چه خبره... لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ من به تنهایی یک چلچله در کنج قفس بند, بندم همه در ح برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام رت یک پرواز است من به پرواز نمی اندیشم به تو می اندیشم که زیباتر از اندیشه یک پرواز است لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ دیدم مهنسان اسمش اومده تو این خراب........................... گفتم بببببنم چه خبره... خب اگه قهرین، پس چرا اومدین که اسم مهندسان بخوره به چشمتون؟؟:ws3: لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ نمی دونم اما این رو 100% میدونم دیگه اینجا فعالیت ندارم (به جز 1 تاپیک) (تو تالار برق) اونم برا اسپمه..................... الان من قراره برم سمت بسیج :167: من اون طرفی هستم که بشه ازادانه از کاربر ها تشکر کرد نه اینکه گل فرستاد.............. داداش هرجا بری اسمون یه رنگه خیابون بسیج لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ خب اگه قهرین، پس چرا اومدین که اسم مهندسان بخوره به چشمتون؟؟:ws3: با نکیر و منکر نسبتی نداری تو............... داداش هرجا بری اسمون یه رنگهخیابون بسیج اره والا همه جا ابیه..................... کاش میشد قرمزش کرد....... نه قبل از خیابون بیسج پیادم میشم............ لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ با نکیر و منکر نسبتی نداری تو............... نه ولی کارشو دوست دارم لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ نه ولی کارشو دوست دارم وای............. 5 شنبه جمعه رفته بودم اصفهان نامردا سر 33 پل ارشاد گرفتم..................... بی وجدان ها وایستاده بودن منتظر بودن که.................. بگیرن.................... کسانی که مردک شماسایی داشتن جریمه کسانی که نداشتم به اتاق ارشاد نه من اتاق ارشاد رفتم نه جریمه داشت 20000 تومان جریمه ام میکرد که حل شد (نپرس چطوری) لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ اره والا همه جا ابیه..................... کاش میشد قرمزش کرد....... نه قبل از خیابون بیسج پیادم میشم............ ابی تصور شماست وگرنه جهان همه به یک رنگه این چشمان ماست که جهان را رنگارنگ میبینه شایدکه دنیای ما خواب یک کودک باشد کرایتون میشه پنج تومن لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ داشت 20000 تومان جریمه ام میکرد که حل شد (نپرس چطوری) چه طوری؟:jawdrop: لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ وای............. 5 شنبه جمعه رفته بودم اصفهان نامردا سر 33 پل ارشاد گرفتم..................... بی وجدان ها وایستاده بودن منتظر بودن که.................. بگیرن.................... کسانی که مردک شماسایی داشتن جریمه کسانی که نداشتم به اتاق ارشاد نه من اتاق ارشاد رفتم نه جریمه داشت 20000 تومان جریمه ام میکرد که حل شد (نپرس چطوری) چطوری حل شد؟؟ لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ کرایتون میشه پنج تومن ندارم از کناریم بگیر چه طوری؟:jawdrop: نمی دونم اما این رو میدونم تمام مشخصات + شماره کارت ملیت رو یاداشت می کرد + یه قبض جریمه نمی دونم دختر بخواد شوهر کنه اق داماد باید بره خلافی بگیره .................... مثلا فردا میبینه تو خلافی همسر ینده اش 2 بار ورود ممنوع داره 2 بار هم پار دوبل........ لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ چطوری حل شد؟؟ با طرف یه طور کنار اومدییییم دیگه....................... لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ ندارم از کناریم بگیرنمی دونم اما این رو میدونم تمام مشخصات + شماره کارت ملیت رو یاداشت می کرد + یه قبض جریمه نمی دونم دختر بخواد شوهر کنه اق داماد باید بره خلافی بگیره .................... مثلا فردا میبینه تو خلافی همسر ینده اش 2 بار ورود ممنوع داره 2 بار هم پار دوبل........ یعنی چی؟ پولت میکنم:167: از ماست که بر ماست:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ یعنی چی؟پولت میکنم:167: از ماست که بر ماست ما که قهر کردییم از این کاربر فعال ها (سارا ) بگیر اون ها پول دارن.............. لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ ما که قهر کردییم از این کاربر فعال ها (سارا ) بگیر اون ها پول دارن.............. :jawdrop: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده