مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 2 دی، 2010 من با اینجا قهرم با اون ور هم قهرم اون ور به خاطر نسخه به روز شده این ور به خاطر خرابی های متعععععددد پس تو کدوم طرفی هستی
سـارا 20071 ارسال شده در 2 دی، 2010 من با اینجا قهرم با اون ور هم قهرم اون ور به خاطر نسخه به روز شده این ور به خاطر خرابی های متعععععددد با اینور قهرین پس اینجا چیکار میکنین؟؟؟؟
pesare irani 41807 ارسال شده در 2 دی، 2010 نمی دونم اما این رو 100% میدونم دیگه اینجا فعالیت ندارم (به جز 1 تاپیک) (تو تالار برق) اونم برا اسپمه..................... الان من قراره برم سمت بسیج :167: من اون طرفی هستم که بشه ازادانه از کاربر ها تشکر کرد نه اینکه گل فرستاد..............
pesare irani 41807 ارسال شده در 2 دی، 2010 با اینور قهرین پس اینجا چیکار میکنین؟؟؟؟ دیدم مهنسان اسمش اومده تو این خراب........................... گفتم بببببنم چه خبره...
pesare irani 41807 ارسال شده در 2 دی، 2010 من به تنهایی یک چلچله در کنج قفس بند, بندم همه در ح برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام رت یک پرواز است من به پرواز نمی اندیشم به تو می اندیشم که زیباتر از اندیشه یک پرواز است
سـارا 20071 ارسال شده در 2 دی، 2010 دیدم مهنسان اسمش اومده تو این خراب........................... گفتم بببببنم چه خبره... خب اگه قهرین، پس چرا اومدین که اسم مهندسان بخوره به چشمتون؟؟:ws3:
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 2 دی، 2010 نمی دونم اما این رو 100% میدونم دیگه اینجا فعالیت ندارم (به جز 1 تاپیک) (تو تالار برق) اونم برا اسپمه..................... الان من قراره برم سمت بسیج :167: من اون طرفی هستم که بشه ازادانه از کاربر ها تشکر کرد نه اینکه گل فرستاد.............. داداش هرجا بری اسمون یه رنگه خیابون بسیج
pesare irani 41807 ارسال شده در 2 دی، 2010 خب اگه قهرین، پس چرا اومدین که اسم مهندسان بخوره به چشمتون؟؟:ws3: با نکیر و منکر نسبتی نداری تو............... داداش هرجا بری اسمون یه رنگهخیابون بسیج اره والا همه جا ابیه..................... کاش میشد قرمزش کرد....... نه قبل از خیابون بیسج پیادم میشم............
سـارا 20071 ارسال شده در 2 دی، 2010 با نکیر و منکر نسبتی نداری تو............... نه ولی کارشو دوست دارم
pesare irani 41807 ارسال شده در 2 دی، 2010 نه ولی کارشو دوست دارم وای............. 5 شنبه جمعه رفته بودم اصفهان نامردا سر 33 پل ارشاد گرفتم..................... بی وجدان ها وایستاده بودن منتظر بودن که.................. بگیرن.................... کسانی که مردک شماسایی داشتن جریمه کسانی که نداشتم به اتاق ارشاد نه من اتاق ارشاد رفتم نه جریمه داشت 20000 تومان جریمه ام میکرد که حل شد (نپرس چطوری)
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 2 دی، 2010 اره والا همه جا ابیه..................... کاش میشد قرمزش کرد....... نه قبل از خیابون بیسج پیادم میشم............ ابی تصور شماست وگرنه جهان همه به یک رنگه این چشمان ماست که جهان را رنگارنگ میبینه شایدکه دنیای ما خواب یک کودک باشد کرایتون میشه پنج تومن
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 2 دی، 2010 داشت 20000 تومان جریمه ام میکرد که حل شد (نپرس چطوری) چه طوری؟:jawdrop:
سـارا 20071 ارسال شده در 2 دی، 2010 وای............. 5 شنبه جمعه رفته بودم اصفهان نامردا سر 33 پل ارشاد گرفتم..................... بی وجدان ها وایستاده بودن منتظر بودن که.................. بگیرن.................... کسانی که مردک شماسایی داشتن جریمه کسانی که نداشتم به اتاق ارشاد نه من اتاق ارشاد رفتم نه جریمه داشت 20000 تومان جریمه ام میکرد که حل شد (نپرس چطوری) چطوری حل شد؟؟
pesare irani 41807 ارسال شده در 2 دی، 2010 کرایتون میشه پنج تومن ندارم از کناریم بگیر چه طوری؟:jawdrop: نمی دونم اما این رو میدونم تمام مشخصات + شماره کارت ملیت رو یاداشت می کرد + یه قبض جریمه نمی دونم دختر بخواد شوهر کنه اق داماد باید بره خلافی بگیره .................... مثلا فردا میبینه تو خلافی همسر ینده اش 2 بار ورود ممنوع داره 2 بار هم پار دوبل........
pesare irani 41807 ارسال شده در 2 دی، 2010 چطوری حل شد؟؟ با طرف یه طور کنار اومدییییم دیگه.......................
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 2 دی، 2010 ندارم از کناریم بگیرنمی دونم اما این رو میدونم تمام مشخصات + شماره کارت ملیت رو یاداشت می کرد + یه قبض جریمه نمی دونم دختر بخواد شوهر کنه اق داماد باید بره خلافی بگیره .................... مثلا فردا میبینه تو خلافی همسر ینده اش 2 بار ورود ممنوع داره 2 بار هم پار دوبل........ یعنی چی؟ پولت میکنم:167: از ماست که بر ماست:icon_pf (34):
pesare irani 41807 ارسال شده در 2 دی، 2010 یعنی چی؟پولت میکنم:167: از ماست که بر ماست ما که قهر کردییم از این کاربر فعال ها (سارا ) بگیر اون ها پول دارن..............
سـارا 20071 ارسال شده در 4 دی، 2010 ما که قهر کردییم از این کاربر فعال ها (سارا ) بگیر اون ها پول دارن.............. :jawdrop:
ارسالهای توصیه شده