ooraman 22216 ارسال شده در 1 دی، 2010 سلام دوستای عزیز مهندسانی و غیر مهندسانی....تیتر تا پیکم یه کم جنجالی بود میدونم احتمالا اومدین خبر بخونید ولی خبری ندارم اومدم ببینم اگه کسی میدونه چی شده بگه چند دقیقه پیش باشگاه مهندسان قطع شد دیگه ام نشد که وصل بشه.... امیدوارم مثل اینجا نشده باشه که یه یه ماهی مشکل داشت...اگه کسی میدونه چش شده بیاد اینجا بگه لطفا... 3
هولدن کالفیلد 19948 ارسال شده در 1 دی، 2010 شاید دوز مصرف کاربراش رفته بالا یعنی استعمالشون زیاد شده بشون بگو بیان اینجا یه تاپیک بزنند اسمشو بزارن بیاد مهندسان
hilda 13377 ارسال شده در 1 دی، 2010 سلام دوستای عزیز مهندسانی و غیر مهندسانی....تیتر تا پیکم یه کم جنجالی بود میدونم احتمالا اومدین خبر بخونید ولی خبری ندارم اومدم ببینم اگه کسی میدونه چی شده بگه چند دقیقه پیش باشگاه مهندسان قطع شد دیگه ام نشد که وصل بشه.... امیدوارم مثل اینجا نشده باشه که یه یه ماهی مشکل داشت...اگه کسی میدونه چش شده بیاد اینجا بگه لطفا... :banel_smiley_4::banel_smiley_4: منو بگو با سر پریدم تو ببینم چه خبر شده.....:w00:
ooraman 22216 سازنده ارسال شده در 1 دی، 2010 شاید دوز مصرف کاربراش رفته بالا یعنی استعمالشون زیاد شده بشون بگو بیان اینجا یه تاپیک بزنند اسمشو بزارن بیاد مهندسان افرین پیشنهاد خوبیه :banel_smiley_4::banel_smiley_4:منو بگو با سر پریدم تو ببینم چه خبر شده.....:w00: داد نزن عزیزم من که گفتم تیتر یه کم جنجالی بود دارن بهینه سازیش میکنن ، درست میشه ! راس میگی ریکی؟...ما استخون درد نگیریما کی درست میشه خبر داری؟
ricardo 490 ارسال شده در 1 دی، 2010 راس میگی ریکی؟...ما استخون درد نگیریما کی درست میشه خبر داری؟ نه به اونجا نمیرسه !
ooraman 22216 سازنده ارسال شده در 1 دی، 2010 درسته که!!!!!!! چرا شایعه پراکنی میکنی اخه؟:w00:...همین الان رفتم گفت در حال به روز رسانی ...تشریف ببر چن ساعت دیگه بیا کارگران ببخشید مهندسان مشغوله کارن:icon_razz:
میلاد 24047 ارسال شده در 1 دی، 2010 اشکال نداره بابا اینجا هم یه روز در میون قطع میشه به سرور فشار میاد همش
ooraman 22216 سازنده ارسال شده در 1 دی، 2010 اشکال نداره بابااینجا هم یه روز در میون قطع میشه به سرور فشار میاد همش فکر استخونای ما رو نمیکنن که...
behnam.95 11 ارسال شده در 1 دی، 2010 من اونجا بودم نمیدونم چرا رفتم تو آسمون کمی فکر کردم فهمیدم .....سایت منفجر شود ... من زخمی شدم
ooraman 22216 سازنده ارسال شده در 1 دی، 2010 من اونجا بودم نمیدونم چرا رفتم تو آسمون کمی فکر کردم فهمیدم .....سایت منفجر شود ... من زخمی شدم منفجر نشده مهندسان در حال کارن...دارن به روز میرسوننش
Maryam.Silent 1137 ارسال شده در 1 دی، 2010 سلام دوستای عزیز مهندسانی و غیر مهندسانی....تیتر تا پیکم یه کم جنجالی بود میدونم احتمالا اومدین خبر بخونید ولی خبری ندارم اومدم ببینم اگه کسی میدونه چی شده بگه چند دقیقه پیش باشگاه مهندسان قطع شد دیگه ام نشد که وصل بشه.... امیدوارم مثل اینجا نشده باشه که یه یه ماهی مشکل داشت...اگه کسی میدونه چش شده بیاد اینجا بگه لطفا... سلام اورامانی جون خوبی از قبلش گفته بودن واسه بهینه سازی سایت از ساعت 10 میپکه
Maryam.Silent 1137 ارسال شده در 1 دی، 2010 دارن بهینه سازیش میکنن ، درست میشه ! سلام ملعون اینجام هستی؟ 1
ricardo 490 ارسال شده در 1 دی، 2010 سلام ملعون اینجام هستی؟ :jawdrop: برم به ادمین بگم اخراجت کنه قبل از اینکه اینجا هم به گند بکشی 1
ارسالهای توصیه شده