ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ سلام دوستای عزیز مهندسانی و غیر مهندسانی....تیتر تا پیکم یه کم جنجالی بود میدونم احتمالا اومدین خبر بخونید ولی خبری ندارم اومدم ببینم اگه کسی میدونه چی شده بگه چند دقیقه پیش باشگاه مهندسان قطع شد دیگه ام نشد که وصل بشه.... امیدوارم مثل اینجا نشده باشه که یه یه ماهی مشکل داشت...اگه کسی میدونه چش شده بیاد اینجا بگه لطفا... 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ شاید دوز مصرف کاربراش رفته بالا یعنی استعمالشون زیاد شده بشون بگو بیان اینجا یه تاپیک بزنند اسمشو بزارن بیاد مهندسان لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ سلام دوستای عزیز مهندسانی و غیر مهندسانی....تیتر تا پیکم یه کم جنجالی بود میدونم احتمالا اومدین خبر بخونید ولی خبری ندارم اومدم ببینم اگه کسی میدونه چی شده بگه چند دقیقه پیش باشگاه مهندسان قطع شد دیگه ام نشد که وصل بشه.... امیدوارم مثل اینجا نشده باشه که یه یه ماهی مشکل داشت...اگه کسی میدونه چش شده بیاد اینجا بگه لطفا... :banel_smiley_4::banel_smiley_4: منو بگو با سر پریدم تو ببینم چه خبر شده.....:w00: لینک به دیدگاه
ricardo 490 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ دارن بهینه سازیش میکنن ، درست میشه ! لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ شاید دوز مصرف کاربراش رفته بالا یعنی استعمالشون زیاد شده بشون بگو بیان اینجا یه تاپیک بزنند اسمشو بزارن بیاد مهندسان افرین پیشنهاد خوبیه :banel_smiley_4::banel_smiley_4:منو بگو با سر پریدم تو ببینم چه خبر شده.....:w00: داد نزن عزیزم من که گفتم تیتر یه کم جنجالی بود دارن بهینه سازیش میکنن ، درست میشه ! راس میگی ریکی؟...ما استخون درد نگیریما کی درست میشه خبر داری؟ لینک به دیدگاه
ricardo 490 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ راس میگی ریکی؟...ما استخون درد نگیریما کی درست میشه خبر داری؟ نه به اونجا نمیرسه ! لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ :ws28:دستت درد نکنه اپاسای کادومو منتقل کردی؟ لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ درسته که!!!!!!! چرا شایعه پراکنی میکنی اخه؟:w00:...همین الان رفتم گفت در حال به روز رسانی ...تشریف ببر چن ساعت دیگه بیا کارگران ببخشید مهندسان مشغوله کارن:icon_razz: لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ اشکال نداره بابا اینجا هم یه روز در میون قطع میشه به سرور فشار میاد همش لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ اشکال نداره بابااینجا هم یه روز در میون قطع میشه به سرور فشار میاد همش فکر استخونای ما رو نمیکنن که... لینک به دیدگاه
behnam.95 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ من اونجا بودم نمیدونم چرا رفتم تو آسمون کمی فکر کردم فهمیدم .....سایت منفجر شود ... من زخمی شدم لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ من اونجا بودم نمیدونم چرا رفتم تو آسمون کمی فکر کردم فهمیدم .....سایت منفجر شود ... من زخمی شدم منفجر نشده مهندسان در حال کارن...دارن به روز میرسوننش لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ سلام دوستای عزیز مهندسانی و غیر مهندسانی....تیتر تا پیکم یه کم جنجالی بود میدونم احتمالا اومدین خبر بخونید ولی خبری ندارم اومدم ببینم اگه کسی میدونه چی شده بگه چند دقیقه پیش باشگاه مهندسان قطع شد دیگه ام نشد که وصل بشه.... امیدوارم مثل اینجا نشده باشه که یه یه ماهی مشکل داشت...اگه کسی میدونه چش شده بیاد اینجا بگه لطفا... سلام اورامانی جون خوبی از قبلش گفته بودن واسه بهینه سازی سایت از ساعت 10 میپکه لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ دارن بهینه سازیش میکنن ، درست میشه ! سلام ملعون اینجام هستی؟ 1 لینک به دیدگاه
ricardo 490 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ سلام ملعون اینجام هستی؟ :jawdrop: برم به ادمین بگم اخراجت کنه قبل از اینکه اینجا هم به گند بکشی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده