رفتن به مطلب

نكته ها و آموزه هاي جالب عملي ! ( هر هنري داري رو كن )

ارسال های توصیه شده

سلام بچه ها :flowerysmile:

اين تاپيك رو ايجاد كردم تا از اين به بعد هركس كار ، درس ، تجربه ، ترفند ، چشم بندي ، كاردستي ، يا هر نكته ي جالبي داره كه ياد گرفته و براش جذاب بوده رو توي اين تاپيك توضيح بده تا بقيه هم بتونن ازش استفاده كنند و يه چيز جالب جديد براي ارائه كردن داشته باشند .

حالا اين چيز جديد مي تونه خيلي گسترده باشه ، از تجربه هاي زندگيتون و اين مسائل انساني گرفته تا اكتشافات روزمرتون در هر مورد ! از كاردستي و شعبده بازي و چشم بندي يا اطلاعات عمومي جالب كه جايي ذكر نمي شن .

گاهي آدم به صورت گروهي با خانواده يا دوستانش مي ره بيرون و دوست داره تو پيك نيك وقتي همه دور هم يه جا نشستن و دارن از گردش لذت مي برند يه چيز جالب يه كار عجيب يه هنرنمايي جالب ارائه بده و بقيه رو حيرت زده كنه ! :ws3: مثلا يكي از دوستان ما در چنين پيك نيك هايي با ورق هاي بازيش يه سري به قول خودش چشم بندي هايي انجام مي داد كه خوب در حد خودش جالب بود و جمعيت رو سرگرم مي كرد .

يا مثلا من خودم چند مدت پيش نحوه ي كار با مكعب روبيك رو ياد گرفتم و بعد از اون هم به خيلي ها آموختمش تا اون ها به طور مثال پس فردا تو فاميل همسرشون يه خودي نشون بدن و كيف كنن ! :ws3:

يا اينكه مدتي قبل تر يه سري اطلاعات در مورد اعداد رومي و نحوه ي نوشتن اعداد به زبان رومي به دست اوردم و باز با خيلي ها در ميون گذاشتم كه حالا اگر كسي دوست داشت تو همين تاپيك هم مي گم ، يا غير از اون در مورد حروف ابجد آموختم كه خوب تقريبا مثلا رمز مي مونه و باز چيز جالبي بود .

در كل هركس هرچي داره رو كنه ، شعله ي شمع با روشن كردن چهارتا شمع ديگه هيچ وقت كم نميشه به خدا !

دوستان اسپمر هم لطفا رعايت كنند يكم . بگذاريد واقعا تاپيك مفيد جلو بره . :icon_gol::ws3:

• Like 14
لینک به دیدگاه
ابجد و ياد بده:w127:

چشم ؛

در مورد حروف ابجد تا جايي كه من مطلع بودم اين حروف و مخصوصا چيدمانشون مربوط به الفباي قديم عربي و به خصوص مردم فنيقيه ميشدن.

در اصطلاح معروفه به " حرف جُمَّل"

براي راحتي در يادگيري و به ذهن سپردن اين الفبا اومدن اين حروف رو در هشت كلمه جاي دادن و در اصطلاح بهش مي گن " صور هشت گانه ي حروف جُمّل "

تريب اين هشت كلمه رو بايد به اين صورت بخونيد و ياد بگريد :

ابجد - هُوِز - حُطي - كَلِمَن - سعفص - قرشت - ثخذ - ضظغ

حالا نكته اي كه اين جا وجود داره اينه كه هر كدوم از اين كلمات نشون دهنده ي يك عدد هست ، اما چه عددي ؛ حالا توضيح مي دم .

9 كلمه ي اول ، يعني از حرف "الف" تا حرف "ط" به ترتيب نماينده ي اعداد 1 الي 9 هستند .

يعني : الف = 1 _ ب = 2 _ ج = 3 _ ..... _ ح = 8 _ ط = 9

9 كلمه ي دوم ، يعني از حرف "ي" تا حرف "ص" به ترتيب نماينده ي اعداد 10 تا 90 هستند .

يعني : ي = 10 _ ك = 20 _ ل = 30 _ ......... _ ص = 90

9 كلمه ي سوم ، يعني از حرف "ق" تا حرف "غ" به ترتيب نماينده ي اعدا 100 تا 1000 هستند .

يعني : ق = 100 _ ر = 200 _ ............ _ ظ = 900 _ غ = 1000

حالا به اين حساب مي تونيم هر كلمه و يا جمله اي رو به عدد تبديل كنيم ، منتهي براي اين كار بايد تك تك شماره ي مترادف با هر حرف رو پيدا كنيم و در نهايت همه رو با هم جمع كنيم .

به طور مثال حرف " علي " متشكل از سه حرف "ع" ، "ل" و "ي" هست .

براي بدست آوردن عدد مترادف با اين اسم بايد شماره ي هر حرف رو بدست بياريم و با هم جمع كنيم .

ع = 70 ، ل = 30 ، ي = 10

10 + 30 + 70 = 110

با اين حساب اسم " علي " مترادف عدد " 110 " به حروف ابجد خواهد بود .

در ادبيات هم گاهي از اين حروف استفاده ميشه به طور مثال ممكنه يه مصرع از شعري بر اين مبنا سروده شده باشه و بيان گر تاريخ سرايش شعر باشه .

يا يكي ديگه از كاربردهايي كه يادم هست كلمه ي " عدل مظفر " هست كه بر سر در ِ به گمانم اولين ساختمان مجلس حك شده بود و در اصل تاريخ افتتاح اون بود . كه وقتي اون رو به حرف ابجد برميگردونيم مي رسيم به عدد 1324 يا به عبارتي همون سال 1324 .

اميدوارم مفيد بوده باشه و خوب توضيح داده بوده باشم . :w16: موفق باشيم :icon_gol:

• Like 16
لینک به دیدگاه

مرسی از تاپیکت :dancegirl2:

منم دلم از اینا میخواس :w42:

برای اینکه اسپم نشه:

این برنامه حروف ابجد هست

کلمه میدین عدد میده

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 12
لینک به دیدگاه

در يك صبح ولرم پاييزي دوباره اومديم خدمت نوانديشان بلكن چراغ هدايتي روشن كنيم و زكات دانشي دهيم ، شايد كه آقايان هم يخشون باز شد و تاپيك رو به روي فرفره انداتختندش . :ws3:

امروز قصد دارم در مورد يادگيري و نحوه ي نوشتن " اعداد رومي " توضيحاتي خدمت دوستان ارائه كنم ( انشاالله كه مقبول افتد ! )

خوب ؛

ممكنه كه شما هم تا حالا در جاهاي مختلف با يك سري اعداد عجيب و غريب كه بيشتر شبيه حروف لاتين مي مونه تا عدد ! مواجه شده باشين و برايتون سوال پيش اومده باشه كه حكايت اين اعداد چي هست و چطور نوشته ميشه . به طور مثال ممكنه روي ساعت مچي يا ديواريتون با اين اعداد برخورد داشته باشيد ، كه حالا امروز در اين پست سعي مي كنم شما رو با نحوه ي خوندن و نوشتن اين اعداد آشنا كنم .

در ضمن نكته اي كه جا داره بيان كنم اين هست كه اين اعداد مربوط به يونان باستان بوده و اگر الان سفري به يونان داشته باشين خواهيد ديد كه اونها هم در حال حاضر اكثرا براي نگارش اعداد از اعداد لاتين استفاده مي كنند تا اعداد روم باستان . اما خوب به هر حال هنوز هم همونطور كه گفتم اين اعداد جايگاهي بين مردم داره و خوب آموختنش خالي از لطف نيست .

همونطور كه گفتم اين اعداد در نگاه اول كاملا عجيب و در ظاهر بدون هيچ نظم و ترتيبي هستند يعني در نگاه اول هيچ رابطه ي معقولي بين اين اعداد نمي تونيد پيدا كنيد و سيل فحشي هست كه به مخترعان اين اعداد روانه مي كنيد :ws3: !

اما اگر كمي دقيق تر نگاه كنيم مي بينيم كه براي نگارش اين اعداد يك سري اصول واحد وجود داره . كه با ياد گرفتن اين ها به راحتي مي تونيم هر عددي رو به اين زبان بنويسيم .

اين اصل واحد متشكل از 7 حرف و 2 قاعده هست .

هر كدوم از اين هفت حرف متناظر با يك عدد هست . پس در ابتدا اين هفت حرف رو با اعداد متناظرش به ذهنتون بسپريد :

I = 1 / V = 5 / X = 10 / L = 50 / C = 100 / D = 500 / M = 1000

تا اينجا با به ذهن سپردن اين حروف و اعداد متناظر شما 78 درصد از مرحله آموزش رو پشت سر گذاشتيد ! به همين سادگي به همين خوشمزگي !

حالا تنها مونده 2 قاعده كه با دونستن اون شما از ارسطو و افلاطون و سقراط و جالينوس هم بيشتر به اين اعداد واقف مي شين !

نكته اي كه وجود داره اين هست كه :

1 - هرگاه حرفي با عدد كمتر سمت چپِ حرفي با عدد بزرگتر قرار گرفت ، به همان ميزان از عدد بزرگ كسر خواهيم كرد .

به طور مثال : در عدد
" IV "
حرف
"I"
كه متناسب با عدد
1
است در سمت چپ ِ حرف
"V"
كه متناسب با عدد
5
است قرار گرفته . بنابراين بايد عدد
1
را از عدد
5
كسر كنيم . در نهايت مي رسيم به عدد
" 4 "
. پس
IV = 4

و به همين ترتيب
IX = 9 , IL = 49 , VC = 95 , XL = 40

2 - هرگاه حرفي با عدد كوچكتر سمت راستِ حرفي با عدد بزرگتر قرار گرفت ، به همان ميزان با عدد بزرگ جمع خواهد شد .

به طور مثال : در عدد
" VI "
حرف
"I"
كه متناسب با عدد
1
است در سمت راستِ حرف
"V"
كه متناسب با عدد
5
است قرار گرفته . بنابراين بايد عدد
1
را با عدد
5
جمع كنيم . در نهايت مي رسيم به عدد
" 6 "
. پس
VI = 6

و به همين ترتيب
XV = 15 , LI = 51 , DX = 510 , CV = 105

به همين ترتيب هر عدد و هر حرفي رو با همين 2 قاعده حساب مي كنيم .

مثلا :

XXI = 21 , CCV = 205 , MMXI = 2011 , CMLIIV = 953

با اين حساب حالا شما بگيد عدد 418 به اعداد رومي چطور نوشته ميشه ؟ لطفا اول حساب كنيد بعد IIXXCD يا XVIIICD جاي خالي ها رو با موس بگيريد .

بايد سعي كنيد تا مي تونيد مختصر بنويسيد مثلا در مثال بالا اين گزينه هم درست خواهد بود CCCCXVIII اما گزينه ي IIXXCD كمي مختصر تر خواهد بود و ترجيحا بهتره .

اميدوارم كه تونسته باشم خوب توضيح بدم و خوشتون اومده باشه :w16: شاد باشيم :icon_gol:

• Like 12
لینک به دیدگاه

آموزش ضربه فنی کردن حریف با سه تا مشت و یا با چاقوی ضامن دار(ویژه آقایان و خانومها)..کاملا تست شده ..

من کاردستی بلد نیستم ولی چند تا فن بلدم برای ناکار کردن حریف تو دعوا ....اگر کسی مایل باشه بهش می گم ...دیگه از هر کسی کتک نخوره .....

اسپم نیست ها ..اگر استارتر اجازه بده اینجا توضیح میدم ..

• Like 3
لینک به دیدگاه

صحبت کردن از طریق ضربه زدن رو کسی بلده؟؟ :icon_redface:

توی فیلمای جنگی نشون میداد دو نفر تو سلولهای چسبیده به هم بودن بعدش با قاشق به دیوار ضربه می زدن و از این طریق منظورشونو به هم می رسوندن.خیلی دوست دارم بدونم چجوریه :icon_redface:

• Like 4
لینک به دیدگاه

هنر کارگردانی

دزد به کارمند بانک سریتر پولا رو بریز تو کیسه

کسی تکون نخوره ..هی با شما هستم بتمرگ سرجات

کارگردان :کات کات ...

تدارکات چی :شروع به پخش کردن چای میکند

دزد : رو به ریس بانک می خواستم اگه امکانش هست بعد از فیلم یه 500 هزار تومنی وام بگیرم

و به همین سادگی یکی از سکانس های معروف عباس کسا رستمی ساخته شد !!

• Like 4
لینک به دیدگاه

توی فیلمای جنگی نشون میداد دو نفر تو سلولهای چسبیده به هم بودن بعدش با قاشق به دیوار ضربه می زدن و از این طریق منظورشونو به هم می رسوندن.خیلی دوست دارم بدونم چجوریه :icon_redface:

گشتم همچین چیزی پیدا نکردم :ws52:

یه زبون ولی پیدا کردم که نوشته بود آمریکایی ها استفاده میکردند برای اینکه کسی نفهمه چی میگند.

دقیقا شبیه زبون زرگری بود.....یکم سخت تر

به جای اون زرگری میزارم ایرانیه راحت تره :ws3:

از

دزدیدم

زبان زرگری

چگونه می توانیم به زبان زرگری صحبت کنیم:

برای هر سیلاب و هر حرف ” ز ” اضافه کنید. اون هم با رعایت چند قانون ساده. مثلن برای گفتن کلمه ای مثل ” تو ” شما باید بدونید که یک بخش (سیلاب) داره. و جزء واژه های 2 حرفیه. نحوه ی تغییر واژه های ۲ حرفی به زرگری:

تو = توزو ! tozo

مثال دیگه:

من = مزن mazan

یک مثال دیگه:

او = اوزو oozoo

باز هم مثال:

دب (مثل دب اکبر)= دزب dozob

باز هم:

خر = خزر khazar

پس معلوم شد که کلمه های 2 حرفی را به چه سادگی میشه تبدیل به زبان زرگری کرد. حرفهای صدادار ” ز ” میگیرن و حروف ساکن نه! روش کار اینه:

حرف اول + ز + حرف دوم

حالا میرسیم به 3 حرفی ها. اونا هم ساده هستن. از این 3 حرفی ها به بعد میشه گفت که کلمات طولانی هم همین قواعد ساده را دنبال میکنن. پس باید رابطه ی توضیح پایینم را به همه ی کلماتی که در ذهنتون میاد، یکسان تلقی کنید. روش کار هم ساده است. به بخش ها (سیلاب های) هر کلمه دقت کنید و مثل همون سیلابی با ” ز ” و همون طور صدای یکسان بسازید. حالا متوجه میشید :

شما = ش + ما
زرگریش میشه:
شز مازا shozo mazaa

یادتون باشه گفتم همونطور باید سیلاب بسازید. یعنی وقتی میگید ” شما shomaa ” پس لطفن با هوش باشید و نگید “شوزومزا shoozoomeza” یا چیزی مثل این و در حقیقت اشتباه. پس همون که گفتم: شزمازا shozomaazaa

(تذکر مهم: راستی از علایم کسره، فتحه و ضمه استفاده نکردم چون فونت های خوانایی نداشتم. به همین سبب از فینگیلیش نویسی بهره بردم. و یادتون باشه من برای تلفظ صدای ” فتحه ” در انگلیسی یک A میزارم و برای حرف ” آ ” دو تا AA میزارم. پس در خوندن تلفظ ها دچار اشکال نشید. همینطور برای ” ضمه ” یک O میزارم و برای ” و ” که صدای “او” میده دو تا OO)

یک مثال دیگه:

چرا = چ + را
زرگریش میشه:
چز رازا chezeraazaa

مثال تازه:

تنی = ت + نی
زرگری:
تز نیزی taza nizi

حالا یک کلمه ی 3 حرفی کمی سخت:

کیو (منظورم همون ” چه کسی را ” هستش) = کی + یو که میشه کیزی یوزو kizi yozo

مثال دیگه:

بیا = بی + یا
زرگری:
بیزی یازا bizi yaza

حالا تمرین کلمات بیشتر از ۳ حرف:

چطوری = چ + طو + ر ی
زرگری:
چزطوزو ریزی cheze tozo rizi

دیدید چه راحت بود. بازم مثال:

مثال = م + ثا ل
زرگری:
مزثازال meze saazaal

حالا دو مثال پشت هم با یک یادآوری که بعدش میگم:

میتونی = می + تو + نی
زرگری:
میزی توزو نیزی mizi toozoo nizi

کتاب = ک + تا ب
زرگری:
کزتازاب keze taazaab

(حرف ” ب ” ساکن است و “ز” نمیگیره. همونطور تلفظ میشه)

یاد آوری: ببینید باید یادتون باشه که حروف را با همون صدایی که میگید تبدیل به زرگری کنید. در مثال بالا وقتی میخواهید یک واژه ای مثل ” کتاب” را به زرگری بیان کنید لطفن مثل همیشه که میگید ketaab همونطور هم به زرگری بگید keze taazaab. پس نباید صداهای اشتباه تولید کنید و بگید kaze taazaab!!! یا با کسره و ضمه های زاید به اشتباه بگید: keze tozaab!!! به همان راحتی که به فارسی میگید کتاب باید به زرگری هم بیان کنید.

حالا چند تا مثال پشت هم:

کی = کی + ی
زرگری:
کیزی kizi

میگه = می + گه
زرگری:
میزی گزه mizi gezeh

زندون = زن + دو + ن
زرگری:
ززن دوزون zezen doozoon

بده = ب + ده
زرگری:
بز دزه baza deze

کیزی میزی گزه ززن دوزون بز دزه!؟

چند تا مثال دیگه و پشت هم:

هرگز = ه + ر+ گ + ز
زرگری:
هزر گزز hazar gezez

از = ا ز
زرگری:
ازز azaz

مرگ = م + رگ
زرگری:
مزرگ mazarg

نهراسیدم = ن + ه + را + سی + د م
زرگری:
نز هز رازا سیزی دزم

naza haza raazaa sizi dazam

هزر گزز ازز مزرگ نزهزرازاسیزیدزم

باز هم:

میای بریم سینما؟
زرگری:
میزی یازای بز ریزیم سیزی نزمازا

miziyaazaay bezerizim sizinazamaazaa

چرا حرف نمیزنی؟
زرگری:
چزرازا حزرف نزمیزی ززنیزی؟ chezeraazaa hazarf nezemizi zazanizi

شماره ی کارت ملی
زرگری:
شزمازاره زه یزه کازارتزه مزللیزی shozomaazaarezeyeze mezellizi

امیدوارم حوصله تون از مثال هایی که زدم سر نرفته باشه. الان که بصورت ضمنی نگاه می اندازم می بینم میشد بهتر و خیلی بهتر از این نوشت و آموزش داد. اما به جای این کار که الان فرصتش را ندارم، از شما میخوام که نظر و یا سوالات خودتون را برام بزارید تا در ارتباط باشیم.

• Like 10
لینک به دیدگاه

خوب با سلام مجدد :flowerysmile:

مرسي سارا جان از حضورت ، خوب با اجازه ي دوستان يكم در مورد اين طريقه از صحبت كردن كه معروف هست به " زبان مورس "توضيحاتي بدم .

همونطور كه گفتم اسم اين زبان " زبان مورس " هست كه به خاطر مخترع اون يعني " ساموئل مورس " كه خودش نقاش هم بوده ، اين نام رو روي اين زبان مي گذارند . مورس در ابتدا اين زبان رو ابداع مي كنه و چند سال پس از اون ( فكر مي كنم حدود 5 سال بعد ) اولين دستگاه پيام رسان مورسيش رو ( يا همون تلگراف مورس رو ) اختراع مي كنه و اولين پيام ها به اين طريق ارسال ميشه .

اين هم يك تصوير از اين نوع دستگاه تلگراف قديمي كه حالا بودنش خالي از لطف نيست :

270px-L-Telegraph1.png

کد مورس یا خط مورس یا زبان مورس روشی برای ارسال پیام و برقراری ارتباط در جایی هست که امکان استفاده از ساير خط و زبانها ممکن نیست. این زبان که هم حالت نوشتاری و هم حالت شنیداری و حتی حالت دیداری دابه مي تونه در شرايط اضطراري كاربرد خوبي داشته باشه .

حالا به قول ساراي عزيز بعضي از مورادش رو در فيلم هاي مختلف ديديم ، مثلا موقعي كه در شب كسي در قايق به وسيله ي چراغ قوه براي كس ديگه اي در دور دست پيام مي فرسته يا وقتي كه دو زنداني كه در سلولهاي انفرادي هستند براي ارتباط با هم از اين روش استفاده مي كنند ( معمولا با نوك قاشق يا هر چيز ديگه به ديوار ضربه مي زنند و از مورس به روش شنيداري استفاده مي كنند ) يا در هر حالت ديگه اي كه اين زبان به كمك بياد .

نحوه ي ياد گرفتن اين زبان هم بسيار ساده هست و به زمان طولاني نياز نداره ، تنها چيزي كه براي ياد گيري اين زبان لازم داريد در ذهن داشتن يك دياگرام و دو قاعده هست . كه البته نسخه اي براي الفباي فارسي از اين دياگرام رو من در جايي پيدا نكردم كه در نهايت يه نسخه براي حروف فارسي رو طراحي كردم كه در اينجا قرار مي دم . نسخه هاي انگليسي هم فراوونه كه حالا يه نسخه ي انگليسي هم مي گذارم كه حجت رو بر شما تمام كنم !

حالت نوشتاري اين زبان از تعدادي " خط ( - ) " و " نقطه ( . ) " تشكيل ميشه . نحوه ي نگارش هر حرف به اين زبان با توجه به دياگرام زير هست . با اين قاعده كه :

هرگاه نسبت به محل شروع ، براي رسيدن به حرف مورد نظر به سمت راست رفتيد يك خط " - " به ازاي آن درج مي كنيد .

هرگاه نسبت به محل شروع ، براي رسيدن به حرف مورد نظر به سمت چپ رفتيد يك نقطه " . " به ازاي آن درج مي كنيد .

ov8bnp84ipavejlmly.jpg

به طور مثال براي رسيدن به حرف " ر " در دو راهي اول بايد به سمت چپ رفت ، پس تا اينجا يك نقطه داريم " . " ؛ سپس در دوراهي دوم بايد به سمت راست حركت كرد ، پس يك خط اضافه مي كنيم و مجموعا داريم " .- " ؛ سپس در دوراهي سوم بايد به سمت چپ برويم ، پس بار ديگر يك نقطه اضافه مي كنم ، در نهايت داريم " .-. "

به طور مثال :

ز = --..

ك = -.-

خ =-..-

نگارش حروف انگليسي هم در اين زبان به همين صورت هست كه البته خوب طبق دياگرام خودش كه در اينجا يه تصوير از اين دياگرام هم ارائه مي دم براي دوستان .

800px-morse_code_tree3.png

برای مثال برای نوشتن حرف R با توجه به دیاگرام باید یک بار به سمت چپ دیاگرام، در سر دو راهی به سمت راست و باز هم در سر دوراهی به سمت چپ بریم، با توجه با اینکه همه جهت های راست، خط تیره و همه جهت های چپ، نقطه هستن پس حرف R به صورت " .-. " نوشته میشه .

در ضمن غير از حروف يك سري علائم نگارشي و اعداد هم به زبان مورس وجود داره كه ديگه حوصله ي طراحيش رو فعلا ندارم ! اما كسي اگر مشتاق بود اون ها رو هم ياد بگيره مي تونه به

مراجعه كنه ؛ البته اونجا هم به صورت دياگرام اين اعداد و علائم ارائه نشده بلكه دريك جدول هست .

و ضمنا در

هم مي تونيد كلمات و متون انگليسيتون رو به مورس تبديل كنيد .

در مورد حالت ديداري هم همونطور كه گفتم ميشه به روشن و خاموش كردن چراغ قوه اشاره كرد بدین صورت که برای ارسال نقطه ها چراغ قوه را فورا روشن و خاموش کنید و برای ارسال خط ها چراغ قوه را روشن و بعد از گذشت زمانی ( حدودا ۳ برابر زمان نقطه ها) خاموش کنید. كسايي كه گوشي سوني اريكسون دارند هم اگر دقت كرده باشند در قسمت چراغ قوه يك گزينه ي SOS وجود داره كه اگر چراغ قوه رو در اين حالت روشن كنند كلمه ي SOS به زبان مورس ديداري ارسال ميشه .

اما سخت ترين قسمت يادگيري اين زبان براي مورس در حالت شنيداري هست كه نياز به گوش كردن و تمرين زياد داره ولي خوب در اون هم تقريبا مثله مورش ديداري به جاي نقطه هاي از تك ضربه هاي كوتاه استفاده مي كنيد و به جاي خط ها از ضربه هايي با قدرت و مدت بيشتر ( تقريبا 2 برابر ) استفاده مي كنيد .

راستي امسال 27 آپريل به مناسبت تولد ساموئل مورس لوگوي گوگل تصوير زير بود . مي تونيد ترجمش كنيد ؟!

samuelmorsecode2009-thumb.gif

خوب، اينم از زبان مورس . اميدوارم كه مفيد بوده باشه و اگر لازم شد به كمكتون بياد .

البته حفظ كردن جاي حروف در دياگرام يكم كار مشكليه ! ولي خوب كسي كه مي خواد تو اين شرايط قرار بگيره حتما مي تونه :w16: شادي همتون آرزوست :icon_gol:

• Like 8
لینک به دیدگاه
آموزش ضربه فنی کردن حریف با سه تا مشت و یا با چاقوی ضامن دار(ویژه آقایان و خانومها)..کاملا تست شده ..

من کاردستی بلد نیستم ولی چند تا فن بلدم برای ناکار کردن حریف تو دعوا ....اگر کسی مایل باشه بهش می گم ...دیگه از هر کسی کتک نخوره .....

اسپم نیست ها ..اگر استارتر اجازه بده اینجا توضیح میدم ..

:mrsbeasley:

لینک به دیدگاه
:mrsbeasley:

سه تا مشت..

اولی یه مشت زیر گوش سمت راست

دومی یه مشت کمی محکمتر درست وسط سینه ...طرف در این مرحله کلا کوپ می کنه ..

در مرحله سوم یه مشت معمولی درست وسط پیشانی بزنی ..طرف هرکول هم باشه ...مطمئن باش دیگه می یفته .....:167:

لینک به دیدگاه
سه تا مشت..

اولی یه مشت زیر گوش سمت راست

دومی یه مشت کمی محکمتر درست وسط سینه ...طرف در این مرحله کلا کوپ می کنه ..

در مرحله سوم یه مشت معمولی درست وسط پیشانی بزنی ..طرف هرکول هم باشه ...مطمئن باش دیگه می یفته .....:167:

من تا بیام راست و چپ و تشخیص بدم کار تموم شده!!!!:hanghead:

منم دیروز هنر اتصال به اینترنت گوشی با کامپیوتر و فرا گرفتم!! اگه خواستین یادتون میدم!!!!:ws51:

لینک به دیدگاه

منم دیروز هنر اتصال به اینترنت گوشی با کامپیوتر و فرا گرفتم!! اگه خواستین یادتون میدم!!!!:ws51:

آره من میخام یاد بگیرم / گوشی خاصی می خاد برای این کار ؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

آره عزیز یاد بده:w16:

من بلد نیستم:icon_redface:

• Like 1
لینک به دیدگاه

ای وای ... چه قدر متقاضی!!:ws3:

قبل از شروع به کار ابتدا مطمئن شويد که تنظيمات GPRS بر روي گوشي شما درست انجام گرفته است يعني اينکه ميتوانيد از طريق موبايل خود به اينترنت متصل شويد .

براي شروع نرم افزار مربوط به گوشي خود را از درون CD بر روي کامپيوتر خود نصب کنيد سپس از طريق کابل USB با بلوتوث گوشي را به کامپيوتر متصل نماييد و کمي صبر کنيد تا مشخصات و تجهيزات گوشي شما بطور کامل توسط کامپيوتر شناخته شود و پيغام Found new hardware , your new hardware is installed and ready to use در Taskbar ظاهر شود

حالا از طريق New Connection Wizard يک کانکشن dialup درست کنيد ، پس از گذراندن سه مرحله اول به قسمتي ميرسيد که بايد مودم گوشي را انتخاب کنيد.در این روش ما به جای مودم سیستم از مودم گوشی استفاده می کنیم.

پس از انتخاب نام کانکشن ، بايد شماره #8***99* را بجاي شماره تلفن ISP در کارد مربوطه وارد نماييد و در مرحله بعد کادرهاي مربوط به Username و Password را خالي بگذاريد و مراحل ساخت کانکش را به پايان ببريد

حالا باید مثل هميشه دکمه Dial را فشار دهيد

دوست عزیز حتما مطمئن شوید که تنظیمات موبایل درست باشد.!!

.

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...
  • اضافه کردن...