am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ مدیر باید اصل بی طرفی و عدالت سر لوحش باشه فقط عدالت اگه اینو داشته باشه یعنی دادگر باشه خود به خود قوانین رو درست اجرا میکنه پارتی بازی انجام نمیده حق کسی رو ضایع نمیکنه کسی رو بهش تهمت نمیزنه کسی بر علیهش جبهه نمیگیره کلا همه چی میشه گل و بلبل من بازم میگم اگه بتونید مریم آرچی رو راضی کنید بهترین گزینست وجودش خود به خود باعث پویا شدن تالار میشه!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ خوب با سلام خدمت دوستان قبل از هرچيز اول از همه ي دوستاني كه در اين تاپيك شركت كردند و همچنان نظرات خودشون رو اعلام مي كنند بي نهايت سپاسگذارم ، اميدوارم بقيه ي دوستان چه راضي و چه ناراضي هم به اينجا بيان و نقد خودشون ( نمي گم فقط انتقاد ، نقد به معناي چالش كشيدن كلي از هر دو جبهه ي مثبت و منفي موضوع هست در حالي كه انتقاد فقط مشكلات و به عبارتي جبهه ي منفي موضوع ) از تالار آزاد رو بيان كنند تا ببينيم چي داريم ، چي مي خوايم و براي رسيدن بهش بايد چه بكنيم . با تشكر از ندا كه داره همچنان نظراتشو اعلام مي كنه ، اما در مورد يكي از موضوعاتت مبني بر اينكه آغازكننده ي هر تاپيك نوع ِ تاپيكش رو اعلام كنه ( جد يا غير جد ) بايد بگم به نظر من اين حركت به نوعي توهين به شعور كاربر هست ، آيا واقعا يه كاربر اين كمترين قدرت تحليل رو نداره تا پي ببره چه موضوعي جدي نوشته شده و چه موضوعي غير جدي هست ؟ آيا من وقتي سر مي زنم به تاپيكي كه مي بينم خيلي متين و موقر آغازگر تاپيك شروع به نوشتن كرده ، موضوعش رو بيان كرده و دنبال يك نتيجه ي معقول مي گرده و تاپيك ديگه اي كه با چهارتا شكلك شروع شده و لفظ مورد استفادش طنز هست و سوال با شكلك هاي شوخي و خنده مطرح شده و سوال به قول معروف آبكي هست يا مضمونا آبكي يا طنز هست واقعا نمي تونم تشخيص بدم كدوم تاپيك جدي هست كدوم تاپيك غير جدي ؟ ما در شعر يه اصطلاحي داريم مي گيم " شاعر نبايد به شعرش سنجاق بشه " چرا كه اينكار رو توهين به شعور مخاطب مي دونيم و دقيقا در اينجام همينطوره " استارتر نبايد به تاپيكش سنجاق بشه " با تشكر از رضاي عزيز ، در مورد بحثي كه رضا داشت بايد بگم همينطوره و قطعا ما هم با شما موافق هستيم ، اما خواهشم اينه كه اولا " اعتدال رو در اسپم رعايت كنيم " تا حق خواننده و استارتر تاپيك ضايع نشه دوما اينكه متاسفانه اسپم هاي ما كاملا مسري و واگير دار هست ! و دقيقا مشكل از همينجا شروع ميشه ، يه نفر يه شكلك مي ذاره يا يه چيز نامرتبط ميگه و سيل اسپمي هست كه راه ميافته در تاپيكه ، اينه كه ميگم اسپم هاي متوالي هست كه مشكل ساز ميشه ، اگر در حد يكي دو سه پست باشه جهت تنوع و خارج شدن از فضاي خيلي خشك خيلي هم خوبه اما وقتي بخواد بيشتر بشه و يكي دو صفحه رو هم رد كنه از حوصله ي تاپيك خارج ميشه و كلهم اجمعين اسپم ها بايد پاك بشه ، اينجاست كه دوستان اسپمر مي رنجن و ميگن " من كه فقط يه پست اسپم دادم " و حرفشون هم صحيحه اما وقتي شما يه اسپم دادي نفر بعدي يه شكلك گذاشته نفر بعدي حرف شما رو تاييد كرده نفر بعدي به شكلك نفر قبلي خنديده و همينطور برو جلو .. پس جايي كه بخواد اعتدل در اسپم رعايت نشه قاطعانه از ريشه اسپم ها حذف خواهند شد و اعتراضي هم وارد نخواهد بود . در ضمن تقريبا اكثر بچه ها من رو ميشناسند و معروفم به مدير اسپمر ! حتي اگر بري توي پروفايلم مي بيني خودم يه گروه بر عليه گروه " مبارزه با اسپم " به نام " از اسپم تا آزادي " ايجاد كردم ! و اين يعني اينكه خود من هم با اسپم مخالف نيستم كه هيچ طرفدارش هم هستم ! اما به جاي خود و با رعايت اعتدال . نكته ي ديگه اي كه به نطرم مي رسه اينكه با توجه به شرايط پيش آمده تا زماني كه مدير لايق و ورزيده اي پيدا نشه مديريت تالار بر عهده ي خودم و ادمين خواهد بود و اين براي تالار آزاد خيلي بد خواهد بود ، به اين دليل كه با اين وضع بسياري از فعاليت هايي كه مدير تالار آزاد براي ايجاد انگيزه و خلاقيت در تالارش انجام مي داد فعلا به شدت نزول خواهد داشت چون هيچ يك از ما فرصتي براي اينكار پيدا نمي كنيم و مديريت در اين تالار صرفا حذف و انتقال و ادغام و تذكر خواهد بود . در ضمن در مورد موضوعي كه رامين عزيز مطرح كردند در مورد بحث هاي اجتماعي كه كشيده به سياست ميشه بايد بگم اين فقط به دست خود دوستان و شركت كنندگان در تاپيك هست تا بتونند روي موضوع كنترل داشته باشند . اگر بحث كنترل شد ادامه پيدا مي كنه و ما هم بسيار خوشحال خواهيم بود اما اگر به مسائل سياسي وارد شد ناچارا مسدود خواهد شد و اين بيشتر از شما براي ما نا خوشايند خواهد بود . باتشكر مجدد سعي كنيم موفق باشيم 10 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ به نظر من تنها راه برون رفت از این وضعیت مدیر شدن یکی از گوچ کنندگان از مهندسان یا به قول هوتن یکی از گروه موش هاست...... این کار باعث میشه بقیه گروه موش ها تو رو در بایستی بمونن و شلوغ بازی در نیارن و اینکه با سابقه تر هستند و چند تا پیرهن بیشتر پاره کردند. اگه دوره سهیل و اسپاو یادتون باشه از این تنش ها خیلی کم بود و اوضاع خیلی خوب بود.... به نظر من یکی از گروهک تروریستی موسوم به موش ها باید انتخاب بشه... مریم آرچی شادمهر باز و اگه اشتباه نکنم عطر باران(مرمت گر جون) می تونن بهترین گزینه ها باشن.....:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ به نظر من تنها راه برون رفت از این وضعیت مدیر شدن یکی از گوچ کنندگان از مهندسان یا به قول هوتن یکی از گروه موش هاست......این کار باعث میشه بقیه گروه موش ها تو رو در بایستی بمونن و شلوغ بازی در نیارن و اینکه با سابقه تر هستند و چند تا پیرهن بیشتر پاره کردند. اگه دوره سهیل و اسپاو یادتون باشه از این تنش ها خیلی کم بود و اوضاع خیلی خوب بود.... به نظر من یکی از گروهک تروریستی موسوم به موش ها باید انتخاب بشه... مریم آرچی شادمهر باز و اگه اشتباه نکنم عطر باران(مرمت گر جون) می تونن بهترین گزینه ها باشن.....:icon_gol: ممنون از نظراتت. ولی آیهان جان مگه قراره کل انداخته بشه که حالا بگیم یکی از این دوستان بشن تا بقیه بچه ها مراعات کنن. خب چرا وقتی کس دیگه ای مدیر هست، اون مدیر رو دوست خودشون نمیدونن و تو رودربایستی نمی مونن؟ سجاد که تو این مدت درگیر تالارای تخصصی بودن و فعالشون کردن و سهیلم که بعد یه مدت به سمت تالارای تخصصی رفت تا نتیجه بهتری رو بگیره. ولی خب این دو دوستمون هم تا چند ماه درگیر هستن و نمیرسن بیان. 3 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ ممنون از نظراتت.ولی آیهان جان مگه قراره کل انداخته بشه که حالا بگیم یکی از این دوستان بشن تا بقیه بچه ها مراعات کنن. خب چرا وقتی کس دیگه ای مدیر هست، اون مدیر رو دوست خودشون نمیدونن و تو رودربایستی نمی مونن؟ سجاد که تو این مدت درگیر تالارای تخصصی بودن و فعالشون کردن و سهیلم که بعد یه مدت به سمت تالارای تخصصی رفت تا نتیجه بهتری رو بگیره. ولی خب این دو دوستمون هم تا چند ماه درگیر هستن و نمیرسن بیان. کن انداختن نیست. آیهان راست میگه تنش بین دوستای قدیمی کمتره، دیگران هم از بقیه تبعیت میکنن تا سابقه شون زیاد بشه و تبدیل به دوست قدیمی بشن و مدیر گفتگوی آزاد بشن. گفتگوی آزاد بخش خیلی حساسیه... نمیشه فقط به قوانین تکیه کرد. 2 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ من فک میکنم انتخاب مدیر باید با رأی گیری صورت بگیره.. مدیریت سایت آپشن های اولیه برای انتخاب مدیر و اعلام میکنه،مثلا؛ 1)نداشتن اخطار 2)پست های بالا 500 3)حداقل آنلاین بودن :2 ساعت در روز و ... . ( هرچی که برای مدیریت مهمه!) بر این اساس افرادی که میخوان مدیر بشن بگن و از بین اونها یکی با رأی کاربرها انتخاب بشه!! نه اینکه مدیریت وراثتی-رفاقتی-پارتی بازی و ... باشه! 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ معیارهایی که گفتین درسته ندا خانوم. ولی تا حالا رفاقتی هم انتخاب نشده کسی. کسایی که انتخاب شدن و میشن 100% به خاطر لیاقت و شایستگی خودشون بوده 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ خب مثه اينكه موضوع رسيده به انتخاب مدير جديد !!! به نظر من مهمترين ويژگي اي كه مدير گفتگو آزاد بايد داشته باشه مقبوليته ، به قديمي بودن و از مهندسان بودن و موش بودن و اين حرفا نيست ! سهيل مشكلاتش با كاربرها خيلي كم بود چون مقبوليت داشت ، سجادم توي تالار آزاد باشگاه همين وضعيت رو داشت ، الانم هر كي ميخواد مدير شه به نظرم اول بايد مشخص شه كه اكثر كاربرهاي تالار آزاد موافق اون هستن ، با نظر ندا هم موافقم هر كي كه احساس ميكنه ميتونه مديريت اين تالار رو به عهده بگيره كانديدا شه بعد ببينيم كي بيشترين مقبوليت رو داره ... اينجوري ديگه خوب باشه بد باشه همه باهاش راه ميان ! 3 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ معیارهایی که گفتین درسته ندا خانوم.ولی تا حالا رفاقتی هم انتخاب نشده کسی. کسایی که انتخاب شدن و میشن 100% به خاطر لیاقت و شایستگی خودشون بوده شکی در لیاقتشون ندارم. اما من میگم وقتی شما به مدیر پیشین میگی یه جایگزین انتخاب کنه اون از بین دوستانش یا افرادی انتخاب میکنه که میشناسه و اون فرد به نظرش بهترین گزینه است در حالیکه اصلا اینطور نیس و قطعا گزینه های خوب دیگه ای هم وجود داره! میدونید مثه اجاره دادن خونه میمونه..شما میتونی ملکت و به معاملات ملکی های موجود بسپری و منتظر بمونی تا یه نفر پیدا بشه و حالا با یه قیمتی اجاره کنه و چون تعداد افرادی که اینطوری مراجعه میکنن خیلی کمه اگه یه نفر 100 هزار تومن هم بیشتر بخره اولویت با اونه، درحالیکه به سادگی میتونی توی روزنامه همشهری اگهی بدی ، قیمت بدی و شرایط و بزاری و یکی و انتخاب کنی..اینطوری هم با گزینه های بهتر مواجه شدی هم به خواسته هات رسیدی! مدیریت یه تالار هم همینطوریه..شما اگه رای گیری بزاری هم خواسته های خودت و مطرح کردی هم به خواسته های کاربرانت توجه کردی..هم با کلی کاربر با لیاقت دیگه اشنا شدی! قطعا شناختی که از این نحو به دست میاد با شناختی که از طریق معرفی مدیر قبلی یا مدیران دیگه هست قابل مقایسه نیس! و این تصور به وجود نمیاد که کل این فروم دیگه هیچ کاربر با لیاقت دیگه ای نداره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ صحبتاتون درسته. فقط قسمت آخرش اصلاً منظورم این نیست که این فروم کاربر با لیاقت نداره. که برعکس خیلی هم زیاد داره. در نهایت امیدواریم تالار ازادی با کیفیتی بالا ببینیم که به بهتر شدن بخش های علمی و تخصصی انجمن هم کمک کنه. 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ یعنی الان کسی رو در نظر ندارید؟ بقیه مدیرا چطور انتخاب شدن؟ برای اینجا هم همون طور انتخاب کنید خب...نمیشه؟ 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ به نظر من تنها راه برون رفت از این وضعیت مدیر شدن یکی از گوچ کنندگان از مهندسان یا به قول هوتن یکی از گروه موش هاست...... این کار باعث میشه بقیه گروه موش ها تو رو در بایستی بمونن و شلوغ بازی در نیارن و اینکه با سابقه تر هستند و چند تا پیرهن بیشتر پاره کردند. اگه دوره سهیل و اسپاو یادتون باشه از این تنش ها خیلی کم بود و اوضاع خیلی خوب بود.... به نظر من یکی از گروهک تروریستی موسوم به موش ها باید انتخاب بشه... مریم آرچی شادمهر باز و اگه اشتباه نکنم عطر باران(مرمت گر جون) می تونن بهترین گزینه ها باشن.....:icon_gol: آيهان جون اولا" كه فكر ميكنم منظور هوتن از موشها صرفا "كوچ كنندگان از مهندسان" نبوده باشه ! چون ايشون خودشم توي مهندسان بوده ! دوما" من نه وقت مدير شدن توي تالار آزاد رو دارم نه اعصابشو ! :4chsmu1: سوما" مريم هم اونقدر خاطرات خوشي از مديريت توي مهندسان داره كه ديگه به شنيدن اسم مدير هم آلرژي پيدا كرده چه برسه بخواد خودش مدير شه! (البته باز بهتره نظر خودشو بپرسيد!) چهارما" ... خودت چرا مدير نميشي ؟!!!!! 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ یعنی الان کسی رو در نظر ندارید؟ بقیه مدیرا چطور انتخاب شدن؟ برای اینجا هم همون طور انتخاب کنید خب...نمیشه؟ نه الان کسی رو که معیارهای مورد قبول رو داشته باشه واسه تالار گفتگوی آزاد فعلاً نداریم و امیدوارم با آشنایی بیشتر با دوستان، فرد مورد نظر رو بتونیم انتخاب کنیم. لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ نه الان کسی رو که معیارهای مورد قبول رو داشته باشه واسه تالار گفتگوی آزاد فعلاً نداریم و امیدوارم با آشنایی بیشتر با دوستان، فرد مورد نظر رو بتونیم انتخاب کنیم. مگه میتونی با کل اعضای انجمن آشنا شی ! یه انتخابات راه بنداز بعدش شناسایی اون چند نفر که کاندید میشن کار خیلی راحت تریه بعدش اونایی که مطابق معیارا بودن به رای گیری گذاشته بشن 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ راستش میخوام برعکس این قضیه باشه یعنی چند نفر که می بینم به اون معیارها نزدیک ترن انتخاب بشن. بعد ببینم از این افراد کدوماشون تمایل به مدیریت دارن و بعدش از اون تعداد که تمایل به مدیریت دارن یه نظرسنجی بشه که مرحله آخر رو خود کاربرا انتخاب کنن. 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ راستش میخوام برعکس این قضیه باشه یعنی چند نفر که می بینم به اون معیارها نزدیک ترن انتخاب بشن. بعد ببینم از این افراد کدوماشون تمایل به مدیریت دارن و بعدش از اون تعداد که تمایل به مدیریت دارن یه نظرسنجی بشه که مرحله آخر رو خود کاربرا انتخاب کنن. این یعنی خود جمهوری اسلامی لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ بله ولی خب اگه نظرسنجی اول کار باشه، اول اینکه تو نظرسنجی چند نفر هستن؟ همه کاربرا؟ بعدش حالا میگیم فقط کسایی که کاندید شدن، بعد نظرسنجی میشه و شخص انتخاب شده معیارهای لازم واسه مدیریت رو نداره. میدونیم که تو نظرسنجی های فروم 80درصد آرا به خاطر رفاقت ها داده میشه. این مسئله خیلی هم طبیعی هستش. هرکس تو پروفایلها تبلیغات بیشتری بکنه و دوستان بیشتری داشته باشه انتخاب میشه. اون موقع اصل محبوبیت به جای اصل شایستگی تعیین کننده تر میشه. اتفاقیه که نه تو ایران تو هیچ کدوم از فروم های خارجی هم همچین قضیه ای نیست. پس الکی به ایرانم ربطش ندین :ws2: لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ راستش میخوام برعکس این قضیه باشه یعنی چند نفر که می بینم به اون معیارها نزدیک ترن انتخاب بشن. بعد ببینم از این افراد کدوماشون تمایل به مدیریت دارن و بعدش از اون تعداد که تمایل به مدیریت دارن یه نظرسنجی بشه که مرحله آخر رو خود کاربرا انتخاب کنن. این کاربرها کی انتخاب میشن؟ خیلی طول میکشه؟ لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ دیر اومدم ولی بالاخره اومدم.:persiana__hahaha: مدیر تالار ازاد به نظر من باید کسی باشه که بین کاربرا محبوبیت داشته باشه همینطور طرز برخور خوبی هم داشته باشه .من خودم یادمه زمانی که سهیل مدیر بود من کلا با شخص خودش مشکل داشتم ولی هیچ مشکلی نداشتیم جون هم خودش برخوردش خوب بود هم بین بقیه مخبوبیت داشت اگه خرفی میزد کاری میکرد همه میدو نستن که بی طرف حرف میرنه و منطقی(نه همیشه البته). این طوریا دیگه خلاصه:smiley (18)::smiley (18): لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ راستش میخوام برعکس این قضیه باشه یعنی چند نفر که می بینم به اون معیارها نزدیک ترن انتخاب بشن. بعد ببینم از این افراد کدوماشون تمایل به مدیریت دارن و بعدش از اون تعداد که تمایل به مدیریت دارن یه نظرسنجی بشه که مرحله آخر رو خود کاربرا انتخاب کنن. محمد عزیز .. حتی اگه همه ی مراحل درست پیش بره یعنی مثلا دو نفر هم 100 % محبویت رو داشته باشند و همه ی شرایط از نظر شما و فاکتور های مدیرتی و خلاصه هر چی که لازمه رو داشته باشند و امانهایتا به انتخابات عمومی منجر بشه اولش خیلی خوبه ولی تجربه ی من نشون میده اخرش خراب میشه . چون این انسان محبوب اما جایز الخطا یواش یواش میفهمه کی براش تبلیغ کرده و کی براش نکرده واز طرق مختلف حتی میفهمه کیا باها ش مخالف بودن وکیا نبودند و دوباره از دایره ی عدالت خارج و مشکل پیش میاره .. اگر مبنا رو بر کار درست و قانونمند مدیر برای ارزیابیش در نظر داشته باشیم و همه ی مدیریت هم که خواه ناخواه در جریان کارش هستند و شما خودنیز هم احاطه برکار ها دارید و هم کنترلش میکنید و هم در نزد شما جوابگوست .. وقتی اصول از طرف ایشان رعایت بشه وشما هم تاییدش کنید دیگه نگرانی از غوغاگری من نباید داشته باشید اگه چیزی گفتم و علیه ش جو سازی کردم معلوم میشه اشکال از من بوده نه این مدیر یا مدیره ... من پیشنهاد میکنم یه نفر رو خودتون و /یا با مشورت با چند پیشکسوت سایت انتخاب کنید و قال قضیه رو بکنید :rose: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده