Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۸۸ 9.نقش رستم:ws2: خير. اول شهرستان رو بگيد زودتر به جواب ميرسيد تا بخواين تمام مكانهايي رو هست بگيد. 1 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۸۸ خير. اول شهرستان رو بگيد زودتر به جواب ميرسيد تا بخواين تمام مكانهايي رو هست بگيد. بنده مومن کلی شهرستان داریم:ws2: حالا چون تویی...... 10.مرودشت لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۸۸ نه مرودشت نيست. استان فارس 21 شهرستان داره. اين همه مكان ديدني داريم. جواب مورد نظر در بين شهرستانهايي هست كه در غرب شهرستان شيراز واقع شدن 2 لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۸۸ بله. كاملا درسته با فرض تاریخی بودنش آتشکده کازرون نیست 1 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۸۸ درسته هدي جان. تبريك ميگم. مسابقه بهدي رو شما شروع كنيد. 15 امتياز هم به شما اضافه ميشه. بيشابور يكي از شهرهاي دوره ساساني هست كه حدفاصل شهرهاي قائميه و كازرون قرار داره. در حال حاضر چيزي كه از اين شهر موجود هست قسمتي هست كه در دوره اسلامي رشد كرده و تا حالا نتونستن بخش دوره ساساني رو چيزي ازش پيدا كنن. اين شهر از يه طرف به رود خونه . از طرف ديگه هم به كوه متصل بوده از شهرهايي بوده كه در مسير شوش به داربگرد ( فيروزاباد ) قرار داشته. اين شهر اولين شهر داراي لوحه شهرسازي هست. كه مشخص كننده مقررات شهرسازي در اين شهر بوده. 3 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۸۸ درسته هدي جان.تبريك ميگم. مسابقه بهدي رو شما شروع كنيد. حتما تا شب انتخاب میکنم میگم 2 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۸۸ خواستم فکر کنم یه بنای سخت در نظر بگیرم دیدم خدا رو خوش نمیاد ما هم یه سادشو انتخاب کردیم سوال اول رو کی میپرسه! 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۸۸ خوب من میپرسم. 1- تو ایرانه؟ 2 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۸۸ 4. از بناهاي استان همدانه؟ نه از بناهای همدان هم نیست لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده