* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ اروپا ؟ [*=center] [*=center] لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ 1.ایران؟خیر 2.مسجد ؟خیر 3.موزه ؟بله 4. اروپا ؟ خیر 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ موزه گوگنهایم نیویورک؟ چه سریع، آی درست باشه :gnugghender: آسیا ؟ زاحا حدید معمارش است؟ لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ موزه گوگنهایم نیویورک؟ چه سریع، آی درست باشه :gnugghender: آسیا ؟ زاحا حدید معمارش است؟ 1.ایران؟خیر 2.مسجد ؟خیر 3.موزه ؟بله 4.اروپا؟خیر 5. موزه گوگنهایم نیویورک؟خیر 6.آسیا ؟خیر 7.زاحا حدید معمارش است؟خیر...اصلا اسم این بشر رو جلوی من نیارید 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ 1.ایران؟خیر 2.مسجد ؟خیر 3.موزه ؟بله 4.اروپا؟خیر 5.موزه گوگنهایم نیویورک؟خیر 7.زاحا حدید معمارش است؟خیر...اصلا اسم این بشر رو جلوی من نیارید 8.آمریکا؟بله آفریقا رو هم حساب نمی کنم آوانس به دوستان اسم معمار رو پیدا کنین،سریع بهش می رسین 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ 1.ایران؟خیر 2.مسجد ؟خیر 3.موزه ؟بله 4.اروپا؟خیر 5.موزه گوگنهایم نیویورک؟خیر 7.زاحا حدید معمارش است؟خیر...اصلا اسم این بشر رو جلوی من نیارید 8.آمریکا؟بله آفریقا رو هم حساب نمی کنم آوانس به دوستان اسم معمار رو پیدا کنین،سریع بهش می رسین 8.نورمن فاستر ؟خیر 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ 1.ایران؟خیر 2.مسجد ؟خیر 3.موزه ؟بله 4.اروپا؟خیر 5.موزه گوگنهایم نیویورک؟خیر 7.زاحا حدید معمارش است؟خیر...اصلا اسم این بشر رو جلوی من نیارید 8.آمریکا؟بله آفریقا رو هم حساب نمی کنم آوانس به دوستان اسم معمار رو پیدا کنین،سریع بهش می رسین 8.نورمن فاستر ؟خیر 9.دنیل لیبسکیند ؟بله 10. رایت؟خیر 11.رنزو پیانو؟خیر 4 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ 1.ایران؟خیر 2.مسجد ؟خیر 3.موزه ؟بله 4.اروپا؟خیر 5.موزه گوگنهایم نیویورک؟خیر 7.زاحا حدید معمارش است؟خیر...اصلا اسم این بشر رو جلوی من نیارید 8.آمریکا؟بله آفریقا رو هم حساب نمی کنم آوانس به دوستان اسم معمار رو پیدا کنین،سریع بهش می رسین 8.نورمن فاستر ؟خیر 9.دنیل لیبسکیند ؟بله 10.رایت؟خیر 11.رنزو پیانو؟خیر 12. موزه یهود؟ خیر 13.موزه هنر دنور؟بله توضیحات تکمیلی در این تاپیک که ونووس خانوم زحمت کشیدن [h=3]معرفی: موزه دنور[/h] 4 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ بنا؟ بله :hapydancsmil: برج؟ خیر قدیمیه؟ بله :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده