setare.blue 23086 ارسال شده در 3 آبان، 2012 1.اروپا؟خیر2.گالری؟خیر توجه توجه از این به بعد این جانب یعنی خودم سوژه هایی رو مد نظر قرار می دم در دو بخش 20 سوال تخصصی و تصویری که به عنوان یک تاپیک در تالار وزین معماری موجود هست،باشد که در آخر با گذاشتن لینک دوستان به این تاپیک ها سری بزنند و از طرفی دیگر در صورت زود حدس نزدن و یا خدای نکرده حدس نزدند کمی در تاپیک هایی که بهشون سر می زنن تعمق بیشتری کنن،بُوَد که انقلابی پدید آید!(زِرِشک!...با این سرعت نت خوب حق دارن نتونن درست و حسابی تاپیک ها رو ببینن) ونووس خانوم از اون حال و هوا بیاین بیرون زدم تو کار وطنی(راهنمایی بود) 3.مشهوره؟ 1
moein.s 18985 ارسال شده در 3 آبان، 2012 3.مشهوره؟ 1.اروپا؟خیر 2.گالری؟خیر توجه توجه از این به بعد این جانب یعنی خودم سوژه هایی رو مد نظر قرار می دم در دو بخش 20 سوال تخصصی و تصویری که به عنوان یک تاپیک در تالار وزین معماری موجود هست،باشد که در آخر با گذاشتن لینک دوستان به این تاپیک ها سری بزنند و از طرفی دیگر در صورت زود حدس نزدن و یا خدای نکرده حدس نزدند کمی در تاپیک هایی که بهشون سر می زنن تعمق بیشتری کنن،بُوَد که انقلابی پدید آید!(زِرِشک!...با این سرعت نت خوب حق دارن نتونن درست و حسابی تاپیک ها رو ببینن) ونووس خانوم از اون حال و هوا بیاین بیرون زدم تو کار وطنی(راهنمایی بود) 3.مشهوره؟بله راهنمایی:از بناهای قدیمی و معروف ایران هست. 1
moein.s 18985 ارسال شده در 3 آبان، 2012 اصفهان اصفهان؟شیراز؟ مسجد؟ 1.اروپا؟خیر 2.گالری؟خیر توجه توجه از این به بعد این جانب یعنی خودم سوژه هایی رو مد نظر قرار می دم در دو بخش 20 سوال تخصصی و تصویری که به عنوان یک تاپیک در تالار وزین معماری موجود هست،باشد که در آخر با گذاشتن لینک دوستان به این تاپیک ها سری بزنند و از طرفی دیگر در صورت زود حدس نزدن و یا خدای نکرده حدس نزدند کمی در تاپیک هایی که بهشون سر می زنن تعمق بیشتری کنن،بُوَد که انقلابی پدید آید!(زِرِشک!...با این سرعت نت خوب حق دارن نتونن درست و حسابی تاپیک ها رو ببینن) ونووس خانوم از اون حال و هوا بیاین بیرون زدم تو کار وطنی(راهنمایی بود) 3.مشهوره؟بله راهنمایی:از بناهای قدیمی و معروف ایران هست. 4.اصفهان؟شهرش خیر ولی استانش بله 5.شیراز؟خیر 6.مسجد؟خیر 1
moein.s 18985 ارسال شده در 3 آبان، 2012 میل.... 1.اروپا؟خیر 2.گالری؟خیر توجه توجه از این به بعد این جانب یعنی خودم سوژه هایی رو مد نظر قرار می دم در دو بخش 20 سوال تخصصی و تصویری که به عنوان یک تاپیک در تالار وزین معماری موجود هست،باشد که در آخر با گذاشتن لینک دوستان به این تاپیک ها سری بزنند و از طرفی دیگر در صورت زود حدس نزدن و یا خدای نکرده حدس نزدند کمی در تاپیک هایی که بهشون سر می زنن تعمق بیشتری کنن،بُوَد که انقلابی پدید آید!(زِرِشک!...با این سرعت نت خوب حق دارن نتونن درست و حسابی تاپیک ها رو ببینن) ونووس خانوم از اون حال و هوا بیاین بیرون زدم تو کار وطنی(راهنمایی بود) 3.مشهوره؟بله راهنمایی:از بناهای قدیمی و معروف ایران هست. 4.اصفهان؟شهرش خیر ولی استانش بله 5.شیراز؟خیر 6.مسجد؟خیر 7.میل....؟:ws52:خیر جان؟؟؟؟؟؟داداش با ما در حد لیسانس صحبت کن بالاترش رو نمی کشیم
moein.s 18985 ارسال شده در 3 آبان، 2012 مدرسه؟حمام؟ باغ؟ 1.اروپا؟خیر 2.گالری؟خیر توجه توجه از این به بعد این جانب یعنی خودم سوژه هایی رو مد نظر قرار می دم در دو بخش 20 سوال تخصصی و تصویری که به عنوان یک تاپیک در تالار وزین معماری موجود هست،باشد که در آخر با گذاشتن لینک دوستان به این تاپیک ها سری بزنند و از طرفی دیگر در صورت زود حدس نزدن و یا خدای نکرده حدس نزدند کمی در تاپیک هایی که بهشون سر می زنن تعمق بیشتری کنن،بُوَد که انقلابی پدید آید!(زِرِشک!...با این سرعت نت خوب حق دارن نتونن درست و حسابی تاپیک ها رو ببینن) ونووس خانوم از اون حال و هوا بیاین بیرون زدم تو کار وطنی(راهنمایی بود) 3.مشهوره؟بله راهنمایی:از بناهای قدیمی و معروف ایران هست. 4.اصفهان؟شهرش خیر ولی استانش بله 5.شیراز؟خیر 6.مسجد؟خیر 7.میل....؟:ws52:خیر جان؟؟؟؟؟؟داداش با ما در حد لیسانس صحبت کن بالاترش رو نمی کشیم 8.مدرسه؟خیر 9.حمام؟خیر 10.باغ؟خیر
moein.s 18985 ارسال شده در 3 آبان، 2012 کلیسا؟ 1.اروپا؟خیر 2.گالری؟خیر توجه توجه از این به بعد این جانب یعنی خودم سوژه هایی رو مد نظر قرار می دم در دو بخش 20 سوال تخصصی و تصویری که به عنوان یک تاپیک در تالار وزین معماری موجود هست،باشد که در آخر با گذاشتن لینک دوستان به این تاپیک ها سری بزنند و از طرفی دیگر در صورت زود حدس نزدن و یا خدای نکرده حدس نزدند کمی در تاپیک هایی که بهشون سر می زنن تعمق بیشتری کنن،بُوَد که انقلابی پدید آید!(زِرِشک!...با این سرعت نت خوب حق دارن نتونن درست و حسابی تاپیک ها رو ببینن) ونووس خانوم از اون حال و هوا بیاین بیرون زدم تو کار وطنی(راهنمایی بود) 3.مشهوره؟بله راهنمایی:از بناهای قدیمی و معروف ایران هست. 4.اصفهان؟شهرش خیر ولی استانش بله 5.شیراز؟خیر 6.مسجد؟خیر 7.میل....؟:ws52:خیر جان؟؟؟؟؟؟داداش با ما در حد لیسانس صحبت کن بالاترش رو نمی کشیم 8.مدرسه؟خیر 9.حمام؟خیر 10.باغ؟خیر 11.کوشک؟خیر 12.کاروانسرا؟خیر 13.کلیسا؟خیر کاربریش نصف اسمش رو تشکیل می ده،کاربری رو بگین 50 درصد راه رو رفتین
moein.s 18985 ارسال شده در 3 آبان، 2012 مقبره؟برج؟ . 1.اروپا؟خیر 2.گالری؟خیر توجه توجه از این به بعد این جانب یعنی خودم سوژه هایی رو مد نظر قرار می دم در دو بخش 20 سوال تخصصی و تصویری که به عنوان یک تاپیک در تالار وزین معماری موجود هست،باشد که در آخر با گذاشتن لینک دوستان به این تاپیک ها سری بزنند و از طرفی دیگر در صورت زود حدس نزدن و یا خدای نکرده حدس نزدند کمی در تاپیک هایی که بهشون سر می زنن تعمق بیشتری کنن،بُوَد که انقلابی پدید آید!(زِرِشک!...با این سرعت نت خوب حق دارن نتونن درست و حسابی تاپیک ها رو ببینن) ونووس خانوم از اون حال و هوا بیاین بیرون زدم تو کار وطنی(راهنمایی بود) 3.مشهوره؟بله راهنمایی:از بناهای قدیمی و معروف ایران هست. 4.اصفهان؟شهرش خیر ولی استانش بله 5.شیراز؟خیر 6.مسجد؟خیر 7.میل....؟:ws52:خیر جان؟؟؟؟؟؟داداش با ما در حد لیسانس صحبت کن بالاترش رو نمی کشیم 8.مدرسه؟خیر 9.حمام؟خیر 10.باغ؟خیر 11.کوشک؟
ارسالهای توصیه شده