*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ آسیا : بــــــــــــــــــــــله ویلا : خیر ولی یه خونه قدیمیه تجاری اداری : خــــــــــیر بنا : بــــــــــــــــــــــله معمارش معروفه :خــــــــــیر، ولی زمان خودشون خیلی معروف بوده (راهنمایی: یه شخصیت مهم هنری تو ساخت بنا نقش داشته ) موزه :خــــــــــیر آموزشی : خــــــــــیر 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ آسیا : بــــــــــــــــــــــله ویلا : خیر ولی یه خونه قدیمیه تجاری اداری : خــــــــــیر بنا : بــــــــــــــــــــــله معمارش معروفه :خــــــــــیر، ولی زمان خودشون خیلی معروف بوده (راهنمایی: یه شخصیت مهم هنری تو ساخت بنا نقش داشته ) موزه :خــــــــــیر آموزشی : خــــــــــیر ایران : بــــــــــــــــــــــله قدیمی :بــــــــــــــــــــــله 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ مدرسه؟؟مسجد؟؟ حمام؟؟ زهرا خانوم می گن خونه ی قدیمی هست اصفهان؟ تهران؟ 3 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ زهرا خانوم می گن خونه ی قدیمی هست اصفهان؟ تهران؟ ندیدم ببخشید. 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ آسیا : بــــــــــــــــــــــله ویلا : خیر ولی یه خونه قدیمیه تجاری اداری : خــــــــــیر بنا : بــــــــــــــــــــــله معمارش معروفه :خــــــــــیر، ولی زمان خودشون خیلی معروف بوده (راهنمایی: یه شخصیت مهم هنری تو ساخت بنا نقش داشته ) موزه :خــــــــــیر آموزشی : خــــــــــیر ایران : بــــــــــــــــــــــله قدیمی :بــــــــــــــــــــــله اصفهان : بــــــــــــــله " البته یکی از شهرستان های استان اصفهان ، که جاذبه های بسیار زیادی داره" تهران : خــــــــــیر 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ ندیدم ببخشید. خواهش می کنم خانه ی بروجردی های کاشان 4 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ خواهش می کنم خانه ی بروجردی های کاشان آفرررررررررررررررین درسته 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:آفرررررررررررررررین درسته :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: مرسی.بالاخره کاری هست که از دستمون بر می آد بدو بدو آسونه بفرمیو 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ ایران ؟موزه ؟ مسکونی؟ مسجد ؟ مدرسه ؟ 1.ایران ؟خیر 2.موزه ؟خیر 3.مسکونی؟خیر 4.مسجد ؟خیر 5.مدرسه ؟خیر دوستان اول کاری خسته نباشین بزنین تو کار احد باستان،بسی آسونه،یک مجموعه هست.نماد اون کشوری هم هست که این مجموعه توش قرار داره(خدا بده برکت با این همه راهنمایی) 2 لینک به دیدگاه
m.memar 434 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ هتل؟ ورزشگاه؟ تالار؟ برج؟ معمارش معروفه؟ معمارش زنه؟ 2 لینک به دیدگاه
m.memar 434 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ ببخشید من اون خط سبز نوشته هارو نخوندم حالا دوباره میپرسم رم؟ پارتنون یونان؟ 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ آخه گفتی وطنی قراره بزاری قصر ممنوعه ؟ لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ اهرام مصر؟ ببخشید نبودم،کمی خسته بودم(با حفظ حرمت این شب ها لطفا ریتمیک بخونین) کاملا درسته،با عذرخواهی مجدد همه ی دوستانی که پست دادن. اینم تاپیک مورد نظر که توسط زهرا خانوم زده شده.....(در جهت تبلیغ تاپیک و تشویق صاحب تاپیک هر دو تا رو اعلام می کنیم در راستای همون انقلابی که عرض کردم که تصمیم این نوع کارم بود) [h=1]اهرام ثلاثه مصر ( قسمت اول)[/h] 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده