setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ 1.اروپا؟خیر2.گالری؟خیر توجه توجه از این به بعد این جانب یعنی خودم سوژه هایی رو مد نظر قرار می دم در دو بخش 20 سوال تخصصی و تصویری که به عنوان یک تاپیک در تالار وزین معماری موجود هست،باشد که در آخر با گذاشتن لینک دوستان به این تاپیک ها سری بزنند و از طرفی دیگر در صورت زود حدس نزدن و یا خدای نکرده حدس نزدند کمی در تاپیک هایی که بهشون سر می زنن تعمق بیشتری کنن،بُوَد که انقلابی پدید آید!(زِرِشک!...با این سرعت نت خوب حق دارن نتونن درست و حسابی تاپیک ها رو ببینن) ونووس خانوم از اون حال و هوا بیاین بیرون زدم تو کار وطنی(راهنمایی بود) 3.مشهوره؟ 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ 3.مشهوره؟ 1.اروپا؟خیر 2.گالری؟خیر توجه توجه از این به بعد این جانب یعنی خودم سوژه هایی رو مد نظر قرار می دم در دو بخش 20 سوال تخصصی و تصویری که به عنوان یک تاپیک در تالار وزین معماری موجود هست،باشد که در آخر با گذاشتن لینک دوستان به این تاپیک ها سری بزنند و از طرفی دیگر در صورت زود حدس نزدن و یا خدای نکرده حدس نزدند کمی در تاپیک هایی که بهشون سر می زنن تعمق بیشتری کنن،بُوَد که انقلابی پدید آید!(زِرِشک!...با این سرعت نت خوب حق دارن نتونن درست و حسابی تاپیک ها رو ببینن) ونووس خانوم از اون حال و هوا بیاین بیرون زدم تو کار وطنی(راهنمایی بود) 3.مشهوره؟بله راهنمایی:از بناهای قدیمی و معروف ایران هست. 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ اصفهان اصفهان؟شیراز؟ مسجد؟ 1.اروپا؟خیر 2.گالری؟خیر توجه توجه از این به بعد این جانب یعنی خودم سوژه هایی رو مد نظر قرار می دم در دو بخش 20 سوال تخصصی و تصویری که به عنوان یک تاپیک در تالار وزین معماری موجود هست،باشد که در آخر با گذاشتن لینک دوستان به این تاپیک ها سری بزنند و از طرفی دیگر در صورت زود حدس نزدن و یا خدای نکرده حدس نزدند کمی در تاپیک هایی که بهشون سر می زنن تعمق بیشتری کنن،بُوَد که انقلابی پدید آید!(زِرِشک!...با این سرعت نت خوب حق دارن نتونن درست و حسابی تاپیک ها رو ببینن) ونووس خانوم از اون حال و هوا بیاین بیرون زدم تو کار وطنی(راهنمایی بود) 3.مشهوره؟بله راهنمایی:از بناهای قدیمی و معروف ایران هست. 4.اصفهان؟شهرش خیر ولی استانش بله 5.شیراز؟خیر 6.مسجد؟خیر 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ میل.... 1.اروپا؟خیر 2.گالری؟خیر توجه توجه از این به بعد این جانب یعنی خودم سوژه هایی رو مد نظر قرار می دم در دو بخش 20 سوال تخصصی و تصویری که به عنوان یک تاپیک در تالار وزین معماری موجود هست،باشد که در آخر با گذاشتن لینک دوستان به این تاپیک ها سری بزنند و از طرفی دیگر در صورت زود حدس نزدن و یا خدای نکرده حدس نزدند کمی در تاپیک هایی که بهشون سر می زنن تعمق بیشتری کنن،بُوَد که انقلابی پدید آید!(زِرِشک!...با این سرعت نت خوب حق دارن نتونن درست و حسابی تاپیک ها رو ببینن) ونووس خانوم از اون حال و هوا بیاین بیرون زدم تو کار وطنی(راهنمایی بود) 3.مشهوره؟بله راهنمایی:از بناهای قدیمی و معروف ایران هست. 4.اصفهان؟شهرش خیر ولی استانش بله 5.شیراز؟خیر 6.مسجد؟خیر 7.میل....؟:ws52:خیر جان؟؟؟؟؟؟داداش با ما در حد لیسانس صحبت کن بالاترش رو نمی کشیم لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ مدرسه؟حمام؟ باغ؟ 1.اروپا؟خیر 2.گالری؟خیر توجه توجه از این به بعد این جانب یعنی خودم سوژه هایی رو مد نظر قرار می دم در دو بخش 20 سوال تخصصی و تصویری که به عنوان یک تاپیک در تالار وزین معماری موجود هست،باشد که در آخر با گذاشتن لینک دوستان به این تاپیک ها سری بزنند و از طرفی دیگر در صورت زود حدس نزدن و یا خدای نکرده حدس نزدند کمی در تاپیک هایی که بهشون سر می زنن تعمق بیشتری کنن،بُوَد که انقلابی پدید آید!(زِرِشک!...با این سرعت نت خوب حق دارن نتونن درست و حسابی تاپیک ها رو ببینن) ونووس خانوم از اون حال و هوا بیاین بیرون زدم تو کار وطنی(راهنمایی بود) 3.مشهوره؟بله راهنمایی:از بناهای قدیمی و معروف ایران هست. 4.اصفهان؟شهرش خیر ولی استانش بله 5.شیراز؟خیر 6.مسجد؟خیر 7.میل....؟:ws52:خیر جان؟؟؟؟؟؟داداش با ما در حد لیسانس صحبت کن بالاترش رو نمی کشیم 8.مدرسه؟خیر 9.حمام؟خیر 10.باغ؟خیر لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ کلیسا؟ 1.اروپا؟خیر 2.گالری؟خیر توجه توجه از این به بعد این جانب یعنی خودم سوژه هایی رو مد نظر قرار می دم در دو بخش 20 سوال تخصصی و تصویری که به عنوان یک تاپیک در تالار وزین معماری موجود هست،باشد که در آخر با گذاشتن لینک دوستان به این تاپیک ها سری بزنند و از طرفی دیگر در صورت زود حدس نزدن و یا خدای نکرده حدس نزدند کمی در تاپیک هایی که بهشون سر می زنن تعمق بیشتری کنن،بُوَد که انقلابی پدید آید!(زِرِشک!...با این سرعت نت خوب حق دارن نتونن درست و حسابی تاپیک ها رو ببینن) ونووس خانوم از اون حال و هوا بیاین بیرون زدم تو کار وطنی(راهنمایی بود) 3.مشهوره؟بله راهنمایی:از بناهای قدیمی و معروف ایران هست. 4.اصفهان؟شهرش خیر ولی استانش بله 5.شیراز؟خیر 6.مسجد؟خیر 7.میل....؟:ws52:خیر جان؟؟؟؟؟؟داداش با ما در حد لیسانس صحبت کن بالاترش رو نمی کشیم 8.مدرسه؟خیر 9.حمام؟خیر 10.باغ؟خیر 11.کوشک؟خیر 12.کاروانسرا؟خیر 13.کلیسا؟خیر کاربریش نصف اسمش رو تشکیل می ده،کاربری رو بگین 50 درصد راه رو رفتین لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ مقبره؟برج؟ . 1.اروپا؟خیر 2.گالری؟خیر توجه توجه از این به بعد این جانب یعنی خودم سوژه هایی رو مد نظر قرار می دم در دو بخش 20 سوال تخصصی و تصویری که به عنوان یک تاپیک در تالار وزین معماری موجود هست،باشد که در آخر با گذاشتن لینک دوستان به این تاپیک ها سری بزنند و از طرفی دیگر در صورت زود حدس نزدن و یا خدای نکرده حدس نزدند کمی در تاپیک هایی که بهشون سر می زنن تعمق بیشتری کنن،بُوَد که انقلابی پدید آید!(زِرِشک!...با این سرعت نت خوب حق دارن نتونن درست و حسابی تاپیک ها رو ببینن) ونووس خانوم از اون حال و هوا بیاین بیرون زدم تو کار وطنی(راهنمایی بود) 3.مشهوره؟بله راهنمایی:از بناهای قدیمی و معروف ایران هست. 4.اصفهان؟شهرش خیر ولی استانش بله 5.شیراز؟خیر 6.مسجد؟خیر 7.میل....؟:ws52:خیر جان؟؟؟؟؟؟داداش با ما در حد لیسانس صحبت کن بالاترش رو نمی کشیم 8.مدرسه؟خیر 9.حمام؟خیر 10.باغ؟خیر 11.کوشک؟
ارسال های توصیه شده