tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ آسیا؟ خیر آمریکا؟ خیر بنا؟ خیر قدیمی؟خیر اروپا ؟بله آموزشی ؟ خیر فرهنگی ؟ خیر مسکونی ؟ خیر اداری؟ خیر مذهبی؟ خیر ورزشی؟ خیر خوب دقت کنید :بنا نیست پس چه کاربری میتونه داشته باشه:JC_thinking: پارک؟ بله درسته:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ آسیا؟ خیر آمریکا؟ خیر بنا؟ خیر قدیمی؟خیر اروپا ؟بله آموزشی ؟ خیر فرهنگی ؟ خیر مسکونی ؟ خیر اداری؟ خیر مذهبی؟ خیر ورزشی؟ خیر خوب دقت کنید :بنا نیست پس چه کاربری میتونه داشته باشه:JC_thinking: پارک؟ بله درسته پارک گوئل؟ خیر لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ آسیا؟ خیر آمریکا؟ خیر بنا؟ خیر قدیمی؟خیر اروپا ؟بله آموزشی ؟ خیر فرهنگی ؟ خیر مسکونی ؟ خیر اداری؟ خیر مذهبی؟ خیر ورزشی؟ خیر خوب دقت کنید :بنا نیست پس چه کاربری میتونه داشته باشه:JC_thinking: پارک؟ بله درسته پارک گوئل؟ خیر پارک دولاویلت ؟ بله درسته:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ اروپا؟ آسیا؟ امریکا؟:gnugghender: لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ بنا؟ قدیمی؟ اروپا؟ آسیا؟ آمریکا؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ اروپا؟خیر آسیا؟بله امریکا؟خیر بنا؟بله قدیمی؟بله لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ ایران؟ حمام؟ مسجد؟ مدرسه؟ کوشک؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ اروپا؟خیر آسیا؟بله امریکا؟خیر بنا؟بله قدیمی؟بله ایران؟خیر حمام؟خیر مسجد؟خیر مدرسه؟خیر کوشک؟ خیر لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ کار حسن فتحی هست؟ من اسم قدیمی غیر ایرانی میاد اینو می شناسم نبود کلا دیگه از من کاری ساخته نیست لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ روپا؟خیر آسیا؟بله امریکا؟خیر بنا؟بله قدیمی؟بله ایران؟خیر حمام؟خیر مسجد؟خیر مدرسه؟خیر کوشک؟ خیر حسن فتحی؟ خیر کار حسن فتحی هست؟ من اسم قدیمی غیر ایرانی میاد اینو می شناسم نبود کلا دیگه از من کاری ساخته نیست اتفاقا معمارش ایرانیه و بنا تو یه کشور دیگه لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ حالا یک مقداری حس گرهای من رو حساس کردین نکنه تاج محله 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ حالا یک مقداری حس گرهای من رو حساس کردین نکنه تاج محله :w31:خودشهههه:w31::w14: ،آوریییییییییین ، دیدید چقد زود رسیدید بهش لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ :w31:خودشهههه:w31::w14: ،آوریییییییییین ، دیدید چقد زود رسیدید بهش :w330: مرسی بفرمیو. سریال شروع شد. لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ اروپا؟گالری؟ 1.اروپا؟خیر 2.گالری؟خیر توجه توجه از این به بعد این جانب یعنی خودم سوژه هایی رو مد نظر قرار می دم در دو بخش 20 سوال تخصصی و تصویری که به عنوان یک تاپیک در تالار وزین معماری موجود هست،باشد که در آخر با گذاشتن لینک دوستان به این تاپیک ها سری بزنند و از طرفی دیگر در صورت زود حدس نزدن و یا خدای نکرده حدس نزدند کمی در تاپیک هایی که بهشون سر می زنن تعمق بیشتری کنن،بُوَد که انقلابی پدید آید!(زِرِشک!...با این سرعت نت خوب حق دارن نتونن درست و حسابی تاپیک ها رو ببینن) ونووس خانوم از اون حال و هوا بیاین بیرون زدم تو کار وطنی(راهنمایی بود) 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده