*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ مسکونی : خیر اداری- تجاری :خیر آموزشی : بله:hapydancsmil: اروپا: بله:hapydancsmil: آسیا؟خیر آمریکا؟خیر معمارش مرد هست؟ خیر ، خانم هستن خدای نکرده زاحا نیست که؟ اتفاقا زاها حدید معمارشه 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ مسکونی : خیر اداری- تجاری :خیر آموزشی : بله:hapydancsmil: اروپا: بله:hapydancsmil: آسیا؟خیر آمریکا؟خیر معمارش مرد هست؟ خیر ، خانم هستن خدای نکرده زاحا نیست که؟ اتفاقا زاها حدید معمارشه تو اسپانیاست؟ خیر احساس میکنم جوابشو میدونید ، خواهش میکنم بگید 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ نه خانوم متخصص من چند گزینه مد نظرم هست.دقیق نمی دونم Evelyn Grace Academy تو لندن؟ 1 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ نه خانوم متخصص من چند گزینه مد نظرم هست.دقیق نمی دونم Evelyn Grace Academy تو لندن؟ آفرررررررررین استاد:hapydancsmil: دستتون درد نکنه کاملا درسته 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ آفرررررررررین استاد:hapydancsmil: دستتون درد نکنه کاملا درسته هَی وای من همین جوری پَروندم لینک تصاویر اثر تو سایت معمار برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چی رو در نظر بگیرم آها:thk: بفرمیو 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ ینا؟قدیمی؟ مدرن؟:hapydancsmil: 1.بنا؟بله 2.قدیمی؟خیر 3.مدرن؟بله 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ امریکا ؟اسیا؟ اروپا؟:hapydancsmil: 1.بنا؟بله 2.قدیمی؟خیر 3.مدرن؟بله 4.امریکا ؟خیر 5.اسیا؟خیر 6.اروپا؟بله 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ انگلیس؟آلمان؟ ایتالیا؟ 1.بنا؟بله 2.قدیمی؟خیر 3.مدرن؟بله 4.امریکا ؟خیر 5.اسیا؟خیر 6.اروپا؟بله 7.انگلیس؟خیر 8.آلمان؟بله 9.ایتالیا؟خیر 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ معمارش معروفه؟ انگلیسیه معمارش؟ 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ معمارش معروفه؟انگلیسیه معمارش؟ 1.بنا؟بله 2.قدیمی؟خیر 3.مدرن؟بله 4.امریکا ؟خیر 5.اسیا؟خیر 6.اروپا؟بله 7.انگلیس؟خیر 8.آلمان؟بله 9.ایتالیا؟خیر 10.معمارش معروفه؟بله 11.انگلیسیه معمارش؟خیر راهنمایی:معمار از معمارن برتر هلندی الاصل هست،جایزه ی پریزکر رو هم برده،ولی دفتر معروفش تو لندن هست(عجب راهنمایی اساسی کردم) لیست برندگان جایزه هم در این پست گذاشته شده#3129 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ معمارش رم کولهاس هست؟ ویلا دال آوا؟ 1.بنا؟بله 2.قدیمی؟خیر 3.مدرن؟بله 4.امریکا ؟خیر 5.اسیا؟خیر 6.اروپا؟بله 7.انگلیس؟خیر 8.آلمان؟بله 9.ایتالیا؟خیر 10.معمارش معروفه؟بله 11.انگلیسیه معمارش؟خیر راهنمایی:معمار از معمارن برتر هلندی الاصل هست،جایزه ی پریزکر رو هم برده،ولی دفتر معروفش تو لندن هست(عجب راهنمایی اساسی کردم) لیست برندگان جایزه هم در این پست گذاشته شده#3129 12.معمارش رم کولهاس هست؟بله 13.ویلا دال آوا؟خیر ...مشخص شده بنا تو آلمانه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده