samisun65 162 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ میخوام برای بدست اوردن خاک اون منطقه راهنمائیم کنید چکار کنم. نمیخوام از استادم بپرسم این وضعیت من البته سمت چپی منم :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ میخوام برای بدست اوردن خاک اون منطقه راهنمائیم کنید چکار کنم. نمیخوام از استادم بپرسماین وضعیت من البته سمت چپی منم :vahidrk: برو خودت یکم از خاکش بردار جدا نمیدونم چی باید بگم 1 لینک به دیدگاه
samisun65 162 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ قراره همینکارو بکنم.:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ سلام دوست عزیز اگر به مناطق دسترسی دارید یا باید برید اونجا با تجهیزات یا باید خاک رو انتقال بدید به آزمایشگاه که هردو کار جالبناک نیست. بنده پیشنهاد می کنم نمونه سنتتیک کار کنید. یعنی مقداری از آلاینده را با خاک ترکیب کنید. اینطوری تحلیل کارتون بسیار بهتر است. حتی می تونید اثر نوع خاک را هم بررسی کنید. عقل ناقص من در همین حد می رسه !!!1 موفق باشید 4 لینک به دیدگاه
samisun65 162 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ این حرفا چیه خیلی هم ممنون از راهنمائیتون استادم قراره با یک نفر هماهنگ بکنه حرف شما کاملا درست بود.خیلی از مقاله ها دیدم تو کارشون همین کار و کردن ممنون :icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
polsar_rav 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ سلام دوستان من رویا هستم بهار امسال تو رشته محیط زیست فارغ التحصیل شدم از آشنایی باهاتون خوشحالم 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ سلام دوستان من رویا هستم بهار امسال تو رشته محیط زیست فارغ التحصیل شدم از آشنایی باهاتون خوشحالم خوش اومدی رویا جوووووون.انشالله که همکاری خوبی باهم داشته باشیم. 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ سلام دوستان من رویا هستم بهار امسال تو رشته محیط زیست فارغ التحصیل شدم از آشنایی باهاتون خوشحالم سلام عزیزم به جمع ما خیلی خیلی خوش اومدی امیدوارم دوستای خوبی باهم باشیم و از هم یاد بگیریم 1 لینک به دیدگاه
آقای دکتر 319 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ سلام بنده 27 سالمه ارشد روانشناسی دارم تو کتابای ما اومده بهترین فضا برای آرامش بعد از بیماری های روحی طبیعته!!!!!! خودم چون خونه تو شهرستانه یه باغ بزرگ داریم . تمام بیمارام مثل دوستام می مونن . بعد از بیماریم آدرس باغ رو بهشون میدم تا تشریف بیارن باغ ! خیلی به تاثیر درمانیش معتقدم. اونا افقی میان عمودی میرن خونشون . اگه کسی خواست با من مشاوره کنه من رو مثل دوست خودش بدونه هر وقت که احساس کرد میخواد با من حرف بزنه چه با آی دی یاهو چه با پیام خصوصی بهم پیام بده فقط این رو یادش باشه هر روانشناس برای روانشناس بودن باید یه راز دار خوب هم باشه با بهتریم آرزو ها:a030: 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ به به بسیار خرسندیم که شمارو تو جمع خودمونیم می بینیم. بله محیط های طبیعی تاثیرات شایانی روی روان آدمی دارن. ازاینکه به تالار ما اومدید به خودمون می بالیم.امیدوارم همکاری خوبی باهم در این تالار داشته باشیم. 2 لینک به دیدگاه
M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۲ سلام به بچه های زیست ،میلاد هستم یک اسپمر 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ سلام به بچه های زیست ،میلاد هستم یک اسپمر سلام میلاد جان. به جمع بچه های محیط زیست (نه زیست) خوش اومدی.امیدواریم از تالار لذت ببری و در جهت پیشبرد اهداف کمکون کنی. 3 لینک به دیدگاه
mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۲ سلام من تازه این بخش رو دیدم، نیدونم چرا تا الان بش دقت نکرده بودماااااا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اما جلوی ضرر زو از هر جا بگیری منفعته پس الان خودمو معرفی میکنم پرناز هستم، ترم 3 ارشد محیط زیست، گرایش آلودگی، البته دیگه فک کنم ترم 3 تموم شده حساب شه چون دارم امتحاناشو میدم خوشحالم که تو جمع شما هستم و امیدوارم کاربر مفیدی باشم 4 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ سلام دوستان :icon_pf (44):منم سمانه هستم .21 ساله ،دانشجوی ترم 6 کارشناسی مهندسی منابع طبیعی - گرایش محیط زیست . :hapydancsmil:تازه عضو این سایت شدم امیدوارم کاربر فعالی باشم..... 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۲ با اینکه خیلی دیر شده اما به پرناز عزیز و سمانه عزیز خوش آمد میگم. امیدوارم که با همکاری هم تالار خوب و پرباری رو داشته باشیم. 3 لینک به دیدگاه
hesam_28 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام همگی خسته نیاشید بنده حسام رضایی هستم. از آشنایی تک تکتون خوشحالم. بمن سر بزنین،تازه کارم 4 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام ..به انجمن خودتون نو اندیشان خوش اومدین...:welcome: منتظر فعالیت مستمر و مفیدتون تو تالار محیط زیست و جمع بچه های محیط زیستی هستیم... 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام همگی خسته نیاشیدبنده حسام رضایی هستم. از آشنایی تک تکتون خوشحالم. بمن سر بزنین،تازه کارم سلام آقای رضایی. بسیار به انجمن و تالار خودتون خوش اومدید. امیدوارم در کنار هم دوستای خوبی باشیم و فعالیت های مفیدی انجام بدیم. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده