felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ جوری بنویس پاک نشه دیگه:167:تبلیغات؟ اونم تو روز تاریک؟ اونم جلوی چشم من؟ تو تاپیک گفتگوی محیط زیست؟:167: ماهرخ عمر بکاست اما از اسپم دست برنداشت چه کنیم، اعتیاد به اسپم بلای خانمان سوزیست.... 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ ماهرخ عمر بکاست اما از اسپم دست برنداشت چه کنیم، اعتیاد به اسپم بلای خانمان سوزیست.... نگران نباش ترکت میدم عزیزم:167: من یه زمانی وضعم بذتر از تو بود:biggrin: 1 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ نگران نباش ترکت میدم عزیزم:167:من یه زمانی وضعم بذتر از تو بود:biggrin: تو چه دانی ز حالم....... من الان بین اکثر مدیرا و کاربرا معروف شدم به گریت اسپمر (اسپمر بزرگ) ممد.ای از دستم کچل شده....:babygirl: خیلی رو مخش رفتم طفلی بقیه مدیرا نمی دونی که چقدر اذیتشون کردم...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ تو چه دانی ز حالم....... من الان بین اکثر مدیرا و کاربرا معروف شدم به گریت اسپمر (اسپمر بزرگ) ممد.ای از دستم کچل شده....:babygirl: خیلی رو مخش رفتم طفلی بقیه مدیرا نمی دونی که چقدر اذیتشون کردم...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 تو رو خدا به محیط زیست رحم کن و اذیتش نکن دو سه تا تاپیک خوب در مورد محیط زیست بیار بزن که هم این دنیاتو بخری هم اون دنیاتو لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ تو رو خدا به محیط زیست رحم کن و اذیتش نکندو سه تا تاپیک خوب در مورد محیط زیست بیار بزن که هم این دنیاتو بخری هم اون دنیاتو دیگه دیر شده.......:icon_pf (44):........دلم واسه تایپک خدا بیامرزتون تنگ می شه......... شعار من : تا وقتی من زنده باشم هیچ تایپکی در امان نخواهد بود......:14k8gag: 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ دیگه دیر شده.......:icon_pf (44):........دلم واسه تایپک خدا بیامرزتون تنگ می شه......... شعار من : تا وقتی من زنده باشم هیچ تایپکی در امان نخواهد بود......:14k8gag: :w58: 1 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ :girl_yes2: تایپیکتان را به ما بسپارید......... 1 لینک به دیدگاه
ک.حبیبی 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ سلام به بچه های گل محیط زیست من کبری هستم 25 سالمه و فارغ التحصیل رشته فضای سبزم سال 87 درسم تموم کردم من تازه با این سایت آشنا شدم و امیدوارم که بتونم دوستای خوبی پیدا کنم 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ سلام به بچه های گل محیط زیست من کبری هستم 25 سالمه و فارغ التحصیل رشته فضای سبزم سال 87 درسم تموم کردم من تازه با این سایت آشنا شدم و امیدوارم که بتونم دوستای خوبی پیدا کنم خیلی خوش اومدی عزیزم از آشناییت خیلی خوشحالیم:girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ سلام مَ بازنِسَسته سُدم اومدم پیسِ سوما 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ سلام مَ بازنِسَسته سُدم اومدم پیسِ سوما چرا بازنشسته شدی؟ اشکال نداره پیریه دیگه:biggrin: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ چرا بازنشسته شدی؟اشکال نداره پیریه دیگه:biggrin: همينجوري حوصله مديريتو نداشتم كي گفته پيري؟ دل آدم جوون بايد باشه:dancegirl2:بنده بازنشستگي رو شروع يك زندگي جديد ميدونم كلي برنامه تفريحي دارم بعد ظهرام ميرم ماهيگيري 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ چرا بازنشسته شدی؟اشکال نداره پیریه دیگه:biggrin: سلام این نیومده رفت . یعنی از نوزادی به پیری رسید 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ همينجوري حوصله مديريتو نداشتمكي گفته پيري؟ دل آدم جوون بايد باشه:dancegirl2:بنده بازنشستگي رو شروع يك زندگي جديد ميدونم كلي برنامه تفريحي دارم بعد ظهرام ميرم ماهيگيري ماهیگیری هم ازورزشهای زمان پیریه :biggrin: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ سلام این نیومده رفت . یعنی از نوزادی به پیری رسید نه اين يني بازنسستجي سُروع اِ زندجيه جديده اينم الان منم زندجيم تازه سُرو سُده 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ همينجوري حوصله مديريتو نداشتمكي گفته پيري؟ دل آدم جوون بايد باشه:dancegirl2:بنده بازنشستگي رو شروع يك زندگي جديد ميدونم كلي برنامه تفريحي دارم بعد ظهرام ميرم ماهيگيري آره راس میگی:biggrin: بترکی دختر با این ماهیگیریت به همین زودی مسواک و خمیردندون یادت رفت؟ پس این معامله کی انجام میشه؟ سلام این نیومده رفت . یعنی از نوزادی به پیری رسید آره حییوونی:biggrin: :ws28: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ آره راس میگی:biggrin:بترکی دختر با این ماهیگیریت به همین زودی مسواک و خمیردندون یادت رفت؟ پس این معامله کی انجام میشه؟ آره حییوونی:biggrin: :ws28: . . . . :167: 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ . . . . :167: شیه خوب:th_running1: 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ نه اين يني بازنسستجي سُروع اِ زندجيه جديده اينم الان منم زندجيم تازه سُرو سُده بازم که زدی کانال 2 . بابا ترجمه کن تو رو بخدا :biggrin: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ شیه خوب:th_running1: هيچي بديو :th_running1: بازم که زدی کانال 2 . بابا ترجمه کن تو رو بخدا :biggrin: اين فرق ميكرد رشتي نبود كه زبان ني ني كوشولويي بود:babygirl: گفتم : نه اين يني بازنشستگي شروع يه زندگيه جديده اينم الان منم زندگيم تازه شرو شده نه اين يني بازنسستجي سُروع اِ زندجيه جديده اينم الان منم زندجيم تازه سُرو سُده 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده