m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ سلامم منم خاستم خودمو مهرفی کنم...اول از همه اینکه...همون جوری که همه میدونن تمام رشته ها به گونه ای شاخه ای از علم فیزیکن......:icon_pf (34): منم محیط زیستم ترم 6 ...ام یه دو هفته ای میشه شده 22 سالم:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ هنر نزد ایرانیان است و بس !!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ منم سمانه هستم برق خوندم .......چند سالي هست كه متولد شدم 3 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ هنر نزد ایرانیان است و بس !!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): :ws28::ws28::ws28: 1 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ منم سمانه هستم برق خوندم .......چند سالي هست كه متولد شدم سلام سمانه جوون از آشنایی ب شما خوشوقتمم... میشه بیشتر خودتونو برا بچه ها معرفی کنین؟ 2 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ سلام سمانه جوون از آشنایی ب شما خوشوقتمم... میشه بیشتر خودتونو برا بچه ها معرفی کنین؟ بله عسيسم همانطور كه گفتم من سمانه هستم نزديك به 23 ساله كه متولد شدم دكتراي برق مخابرات دارم و همچنين متخصص مغز و اعصاب دارالمجانين انجمن هستم 2 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ بله عسيسمهمانطور كه گفتم من سمانه هستم نزديك به 23 ساله كه متولد شدم دكتراي برق مخابرات دارم و همچنين متخصص مغز و اعصاب دارالمجانين انجمن هستم به به به به خانم دکتر خودمووون....خیلی خوشحالتر تر شدیم از آشناییتون...اونجا ما حتما از تجربیات بسیار خوب شما استفاده خاهیم کرد.... 2 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ به به به به خانم دکتر خودمووون....خیلی خوشحالتر تر شدیم از آشناییتون...اونجا ما حتما از تجربیات بسیار خوب شما استفاده خاهیم کرد.... 2 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ من ميرم فردا حتما دوباره ميام لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ There are moments in life when you miss someone So much that you just want to pick them from Your dreams and hug them for real گاهی در زندگی دلتان به قدری برای کسی تنگ می شود که می خواهید او را از رویاهایتان بیرون بیاورید و آرزوهای خود در آغوش بگیرید لینک به دیدگاه
پارمیس 60 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ سلام سلام من اومدم وقت ندارم زیاد باشم یه امتحان خیلی مهم دارم .از شانس بدم فردا هم که تعطیله باید برم سر کار.پارمیسم 26 سالم هم تمام شد 2 ماه پیش. فوق لیسانس آلودگی محیط زیست هستم شهرداری اهواز هم کار می کنم .مرسی بوس بوس 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر میخندم که غم از دل برود سلام و درود به همه دوستای خوبممممممممممممم لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ سلام سلام من اومدم وقت ندارم زیاد باشم یه امتحان خیلی مهم دارم .از شانس بدم فردا هم که تعطیله باید برم سر کار.پارمیسم 26 سالم هم تمام شد 2 ماه پیش. فوق لیسانس آلودگی محیط زیست هستم شهرداری اهواز هم کار می کنم .مرسی بوس بوس خیلی خیلی خوش اومدین لینک به دیدگاه
پارمیس 60 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ سلام تا اونجایی که یادمه قیلا خودمو معرفی کرده بودم ولی حلا به نظر میرسه اینطور نیست.من پارمیسم 2 ماهه 26 سالم تمام شده تا شهریور هم فوق لیسانسم تمام میشه شهرداری قسمت فضای سبز کار می کنم خیلی هم با حالم .با Ngo زنان مبارزه با آلودگی محیط زیست هم کار میکنم. 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ سلام به همگی .... شهر ما خانه ماست 1 لینک به دیدگاه
aliakbarian 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ سلام فک کنم من از همه شما محیط زیستی تر هستم اخه من ارشد محیط زیست میخونم. خیلی خوشحالم که با دوستداران محیط زیستی آشنا شدم. راستی معرفی نکردم علی هستم 23 ساله از کرمان،شهربابک:icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ سلام دوستان عزییییییییییییییزززززز:girl_blush2: خوبین؟:girl_in_dreams: http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?p=693932&posted=1#post693932 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ سلام دوستان عزییییییییییییییزززززز:girl_blush2: خوبین؟:girl_in_dreams: http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?p=693932&posted=1#post693932 سلام سلامفک کنم من از همه شما محیط زیستی تر هستم اخه من ارشد محیط زیست میخونم. خیلی خوشحالم که با دوستداران محیط زیستی آشنا شدم. راستی معرفی نکردم علی هستم 23 ساله از کرمان،شهربابک:icon_pf (44): سلام چه خوب خوشحالم اینجایین ایشاالله شاهد فعالیتها و مطالب خوبتون در این تالار باشیم:girl_yes2: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده