*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اوهوووووووووووم خدا کنه اینطور باشه من قدرت بیانم تک ماده لازمه برای قبولی ولی تالارا رو همیشه بالا نگه میداریم از مطالب تخصصیتون تاپیک بزن و هر بار یه اصطلاحیو یاد بده هم تالار کار میکنه هم مخاطب جذب میشه مثل منم بزن تنگ امضات که بیان بخونن لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من قدرت بیانم تک ماده لازمه برای قبولیولی تالارا رو همیشه بالا نگه میداریم از مطالب تخصصیتون تاپیک بزن و هر بار یه اصطلاحیو یاد بده هم تالار کار میکنه هم مخاطب جذب میشه مثل منم بزن تنگ امضات که بیان بخونن باشه باید شروع کنم یواش یواش 2 لینک به دیدگاه
el-nino 409 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلاااااااااااام خوبید؟ بسیار بسیار خوش اومدید :hapydancsmil: خیلی ممنون خانم بی نام من که خیلی خوبم امیدوارم شما هم خوب باشین 1 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خیلی ممنون خانم بی ناممن که خیلی خوبم امیدوارم شما هم خوب باشین ممنونمممممم:hapydancsmil: فک کردم شما هم رفتید مثل کاربر قبلیا خوش اومدید بسی امیدوارم فعالیتتون خیلی خوب باشه اونوقت شما میشید مسئول تالار 1 لینک به دیدگاه
el-nino 409 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ممنونمممممم:hapydancsmil:فک کردم شما هم رفتید مثل کاربر قبلیا خوش اومدید بسی امیدوارم فعالیتتون خیلی خوب باشه اونوقت شما میشید مسئول تالار نه هستم در خدمتتون منم امیدوارم بتونم فعالیت خوبی داشته باشم شما تو کدوم مقطع تحصیل می کنین 1 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نه هستم در خدمتتون منم امیدوارم بتونم فعالیت خوبی داشته باشم شما تو کدوم مقطع تحصیل می کنین فعلا کارشناسی ترم آخرمه لینک به دیدگاه
el-nino 409 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ فعلا کارشناسیترم آخرمه به سلامتی ان شاالله مقطع بالاتر قبول میشید کنکور دادین امسال؟ 1 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ به سلامتی ان شاالله مقطع بالاتر قبول میشیدکنکور دادین امسال؟ بلی ولی عجب کنکوری روز آخر یکم خوندم همش یادم رفت ولی سرکنکور هم همش از نظرات کارشناسانه خودم استفاده کردم انشالله موند سال بعد فک کنم شما ارشد هستید؟ 1 لینک به دیدگاه
el-nino 409 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بلی ولی عجب کنکوریروز آخر یکم خوندم همش یادم رفت ولی سرکنکور هم همش از نظرات کارشناسانه خودم استفاده کردم انشالله موند سال بعد فک کنم شما ارشد هستید؟ روز آخر؟؟ به نظرتون زود شروع نکردین به خوندن بله من ارشد می خونم 1 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ روز آخر؟؟به نظرتون زود شروع نکردین به خوندن بله من ارشد می خونم من امتحان داشتنی هم در حد روخونی میخونم. هرچی بلدم همونیه که کلاس یاد گرفتم به سلامتییییییییییییی انشالله دکترا پس کلی چیزای جدید از شما قراره یاد بگیریم:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
el-nino 409 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من امتحان داشتنی هم در حد روخونی میخونم.هرچی بلدم همونیه که کلاس یاد گرفتم به سلامتییییییییییییی انشالله دکترا پس کلی چیزای جدید از شما قراره یاد بگیریم:hapydancsmil: اگه بتونم کمک کنم خوشحال میشم دکتری بعد سربازی ایشالا 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اگه بتونم کمک کنم خوشحال میشم دکتری بعد سربازی ایشالا انشالله خیلی ممنونمممممممممممم:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
el-nino 409 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ انشاللهخیلی ممنونمممممممممممم:hapydancsmil: خواهش میکنم خانم بی نام اگه کمکی خواستین من در خدمتم 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خواهش میکنم خانم بی نام اگه کمکی خواستین من در خدمتم به به زیر شاخه منابع طبیعی خوش اومدید عاطفه رو نمیدونم ولی من کمک میخوام 2 لینک به دیدگاه
el-nino 409 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ به به زیر شاخه منابع طبیعی خوش اومدید عاطفه رو نمیدونم ولی من کمک میخوام خیلی ممنون چه کمکی؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خیلی ممنون چه کمکی؟؟ اینجا تالار منابع طبیعی و محیط زیست جداست اما binam هم در تالار منابع طبیعی فعالیت میکنه اگه براتون مقدوره کمک کنید ممنون میشم 2 لینک به دیدگاه
el-nino 409 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اینجا تالار منابع طبیعی و محیط زیست جداست اما binam هم در تالار منابع طبیعی فعالیت میکنه اگه براتون مقدوره کمک کنید ممنون میشم من هر دو جا فعالیت میکنم هم اینجا هم منابع طبیعی چطوره؟ 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من هر دو جا فعالیت میکنم هم اینجا هم منابع طبیعی چطوره؟ خیلی خیلی ممنون. الان من خیلی خوشحالم خیلی:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: برای آشنایی همگانی با مهندسی منابع طبیعی نیاز به همکاری همه هست ممنون واقعا 1 لینک به دیدگاه
el-nino 409 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خیلی خیلی ممنون. الان من خیلی خوشحالم خیلی:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: برای آشنایی همگانی با مهندسی منابع طبیعی نیاز به همکاری همه هست ممنون واقعا قابلی نداشت فک میکنم بتونیم با کمک هم فعالیت های خوبی داشته باشیم:hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ قابلی نداشت فک میکنم بتونیم با کمک هم فعالیت های خوبی داشته باشیم:hapydancsmil::hapydancsmil: البته حتما همینطوره کلا منابع طبیعی تک هستند عالی:ws31: ورودتون به جمع منابع طبیعی ها تبریک میگم:w66::w66::w66::w66::w66::w66: من دست تنهام منابع طبیعی هر چقدر به من کمک کنید ثواب داره تو چت روم سبز هم میتونیم صحبت کنیم اگه مسئله ای پیش اومد اونجا به اشتراک بگذارید حل بشه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده