masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ ﺧﺪاﯾﺎ ، ﺧﺮﻭﺝ ﺍﺯ ﻣﺎﻩ ﻣﺒﺎﺭﮎ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺎ ﻣﻘﺎﺭﻥ ﺑﺎ ﺧﺮﻭﺝ ﺍﺯ ﺗﻤﺎﻣﯽ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﺪﻩ ﺁﻣﯿﻦ (ﻋﯿﺪ ﺷﻤﺎ ﻣﺒﺎﺭﮎ) 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۳ صندلی داغ شماره 8 با حضور کاربر فعال انجمن دختری برای تمام فصول salamt تونستی بیا منو جزغاله کن البته اگه تونستی(هرسوالی داشتید در خدمتم بدون هیچ کم کاستی) منتظرحضور گرمتون هستم. 3 لینک به دیدگاه
zeinab k 145 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۳ سلام دوستان اسم من زینبه...24سالمه...اهوازییییییم. فوق العاده طرفدارمحیط زیست ...درضمن رشته تحصیلیمم محیط زیسته. امسال میخوام کنکوربدم خوشحال میشم کسی بتونه تواین زمینه کمکم کنه. 4 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ به به سلاااااااااااااااااام زینب خانم. به تالار خودتون خوش اومدید. من آناهیتام. هر کمکی هم ازم بربیاد دریغ نمیکنم. 3 لینک به دیدگاه
zeinab k 145 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ سلام آناهیتاجان...ممنون امیدوارم بتونم ازتجربیات دوستان تالارکمک بگیرم. خیییییییلی خوشحالم که باشمادوستان عزیزآشنامیشم. 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ سلام دوستان اسم من زینبه...24سالمه...اهوازییییییم.فوق العاده طرفدارمحیط زیست ...درضمن رشته تحصیلیمم محیط زیسته. امسال میخوام کنکوربدم خوشحال میشم کسی بتونه تواین زمینه کمکم کنه. 3 لینک به دیدگاه
B.Hadi 485 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ سلام من یه سوال داشتم در مورد کیفیت آب آبیاری فضای سبزه(شامل چمن و درخت؛ نه درخت باغ، درخت های کاج و .. و درخت توت) کسی از استانداردهای مجاز املاح این اب آبیاری خبر داره؟ ممنون میشم راهنماییم کنین 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ سلام دوست عزیز. سوال شما مربوط به دوستان فضای سبز میشه. شما جواب سوالتون رو میتونید از اونها بگیرید. http://www.noandishaan.com/forums/forum725.html موفق باشید 1 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ [h=1]مسابقه عکس سری بیست و شش[/h]تشریف بیاورید خوشحال میشویم برای عموم آزاد است 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۴ [h=1]روزنـــــــــه،روزنامه دیواری تخصصی مهندسی برق(اردیبهشت ماه 1394)[/h] 3 لینک به دیدگاه
el-nino 409 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام ،من امین هستم عضو جدید رشته تحصیلیم هم محیط زیسته 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام ،من امین هستم عضو جدید رشته تحصیلیم هم محیط زیسته سلاااااااااااام خوبید؟ بسیار بسیار خوش اومدید :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شلام منم اومدم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2: 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شلاممنم اومدم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2: خوش اومدی عزیزمممممممم:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خوش اومدی عزیزمممممممم:hapydancsmil: میسسسسسسی دقت کردی اصا تو سایت مهندس هر چی هست بغیر از منابع طبیعی موندم چیکار کنم باز محیط زیست اوضاعش خوبه من واقعا ناراحتم فقط خودمم تو تالار با ارواح دارم تو تالار منچ بازی میکنم 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۴ میسسسسسسی دقت کردی اصا تو سایت مهندس هر چی هست بغیر از منابع طبیعی موندم چیکار کنم باز محیط زیست اوضاعش خوبه من واقعا ناراحتم فقط خودمم تو تالار با ارواح دارم تو تالار منچ بازی میکنم آخه بیشتر بحثا مشترک تو تالار منابع و محیط زیست خبر منابع طبیعی پیدا کنم میذارم ولی بیشتر محیط زیستیه 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آخه بیشتر بحثا مشترک تو تالار منابع و محیط زیستخبر منابع طبیعی پیدا کنم میذارم ولی بیشتر محیط زیستیه کاش جدا نبودیم مگه محیط زیست تو دانشکده شما منابع طبیعی نیست ؟؟؟ خوب بازم 2 نفر + n تا ارواح میخوای بریم 2 تایی باهشون منچ بازی کنیم 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کاش جدا نبودیم مگه محیط زیست تو دانشکده شما منابع طبیعی نیست ؟؟؟خوب بازم 2 نفر + n تا ارواح میخوای بریم 2 تایی باهشون منچ بازی کنیم چرا هست ولی محیط زیست یه مسئله فراگیریه بحثا اکثرا عمومیه باید همه بدونن ازش (البته منابع رو هم شامل میشه) واسه همین جدا بودنش به فراگیر کردن محیط زیست کمک خوبی میتونه بکنه 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چرا هستولی محیط زیست یه مسئله فراگیریه بحثا اکثرا عمومیه باید همه بدونن ازش (البته منابع رو هم شامل میشه) واسه همین جدا بودنش به فراگیر کردن محیط زیست کمک خوبی میتونه بکنه اوهوووووووووووم خدا کنه اینطور باشه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده