Spento data_3j 675 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ ....آخه این بی عرضگی از زمان مفاخر و یادگارهای اوناست کدومشون بی عرضگی کردن میشه نام ببرین اگه منو میگی که من بال و پری نزدم. یه خبر بود گذاشتم فقط خواستم بگم جهان ابن سینا رو دانشمند عربی میشناسه با این کارای تبلیغی که انجام میدند. اگه شما این جارو دوست ندارین پس اینم نباید براتون مهم باشه به نضر من شما فقط می خواستید دیگرونو مشوش کنین باشه من قاطی من قصد توهین نداشتم من می گم شما ایران و با وضع کنونیش اشتباه گرفتین برگرد صفحه قبل رو بخون فقط گفتم 4 تا دلیل برای دوست داشتنت بیار شاید من هم دوست دار شدم. دلیلات قانع کننده نبود شما نخواستید قانع بشید دلیلاتون اینا بود: -دانشمنداش بیشتر از 4 تا هستند و قدیمی تر هستند -مثل یونان و چند کشور دیگه یه کشور متمدن هست -من با شما فرق دارم لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ آيران رو دوست دارم ، خيلي زياد ، اما نه اين ايراني كه امروز دارن عرضه مي كنند . اولين دليلش ارق به ميهن و زادگاه هست كه خوب قطعا طبيعيه . دومينش ديرينه و پيشينه ي تاريخي و تمدني هست كه نشون دهنده ي اوج تمدن و فرهنگ و به طور مجموع افتخار براي يك ملت هست . اينكه اجداد نژادي من جز متمدن ترين انسان هاي دنيا بودند اون هنگامي كه در مرزهاي بسيار نزديك يك قوم به دنبال سوسمار و برگ نخل بودند و كمي دورتر قومي ديگه به دنبال يافتن شپش . خوب اين خودش يك افتخار هست البته دقيقا ميشه گفت از فضل پدر تو را چه حاصل ، اما براي افتخار ورزيدن خوب خوبه . سومين دليل هوش و خرد هست كه تا جايي كه مي دونم به هوش معروفيم ( حالا اينكه چقدر استفاده مي شه بماند ) در كل ايران رو به خاطر همين پيشنه هاش هنوز دوست دارم وگرنه از ايران فعلي كه ساخته شده به شدت منزجرم . به شدت . كلا ميشه گفت در حال حاضر چيزي براي باليدن نداريم 5 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ من در ایران بدنیا اومدم طبیعی است و بدیهی است که دوستش دارم اگه در مادگاسکار یا بولیوی متولد شده بودم حتما الان میگفتم اونجا ها رو دوست میداشتم اما ازبخت شور یا خوش در ایران متولد شده ام . اینکه گفتم واسه این بود بگم من درهر حالی ایران رو دوست دارم ایران ماندگاری جاویدان است وهمه ما رفتنی هستیم من ایران رو در همه ی ادوارش دوست دارم . ایران قبل از ساسانی وبعدش ایران قبل ازانقلاب اسلامی و بعدش ایران زمان اشغال چنگیز واسکندر و ایرانی که ورود نیروهای بیگانه را در جنگ جهانی نظاره گر بود ایران وطن ماست باید هم دوستش بداریم مث ماد بزرگها و پدربزرگها که حاضرند خونه های کلنگی شده شون روی سرشون اوار بشه اما نمیخوان بفروشنش لینک به دیدگاه
baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ کدومشون بی عرضگی کردن میشه نام ببرین عزیز ملتفت نمی شی چرا.... اگر یه جامعه مفاخر بزرگ اندیش داشته باشه حال و روزگار مردمش این نمیشه...پس بی عرضن.. لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ من در ایران بدنیا اومدم طبیعی است و بدیهی است که دوستش دارم اگه در مادگاسکار یا بولیوی متولد شده بودم حتما الان میگفتم اونجا ها رو دوست میداشتم اما ازبخت شور یا خوش در ایران متولد شده ام . اینکه گفتم واسه این بود بگم من درهر حالی ایران رو دوست دارم ایران ماندگاری جاویدان است وهمه ما رفتنی هستیم من ایران رو در همه ی ادوارش دوست دارم . ایران قبل از ساسانی وبعدش ایران قبل ازانقلاب اسلامی و بعدش ایران زمان اشغال چنگیز واسکندر و ایرانی که ورود نیروهای بیگانه را در جنگ جهانی نظاره گر بود ایران وطن ماست باید هم دوستش بداریم مث ماد بزرگها و پدربزرگها که حاضرند خونه های کلنگی شده شون روی سرشون اوار بشه اما نمیخوان بفروشنش درود نادر جان حرفت متين ، همينطوره ، اما يه جا رو برام گنگه ، اينكه آيا واقعا الان در حال حاضر چيزي براي باليدن داريم ؟ ( منهاي پيشينه و ديرنه ي تاريخي و تمدني ) واقعا فكر نمي كنم اگر كسي همين يك قلم رو هم فاكتور بگيره چيزي باري بالش پيدا كنه ، نه فرهنگ سالمي برايمون مونده ، نه تمدن خوبي مونده ، ارزش هاي انساني كه در خيلي از موارد زير پا گذاشته شده ، نه از مذهب چيزي فهميديم ، نه مردم هوشياري برايمون مونده ، نه نظام سالم و پاكي داريم ، خيلي ها به شدت از اوضاع موجود ناراضي اند ، پول جاي تمام ارزش ها و باور ها رو گرفته ، آسيب هاي اجتماعي به شدت بالا رفته ، ارزش و مقام و جايگاه كشور بين ساير ممالك به شدت پايين اومده ، حتي ديگه بويي از امپراطوري عظيم آيران كه حاكم بر 25 كشور جهان بود به مشام نمي رسه و خيلي چيز هاي ديگه ، اينها كدومش قشنگه ؟ البته در كل باز هم هرچي باشه مام به ميهن طبيعي هست و به قول خودت هرجور هم باشه آگاهانه يا ناآگاهانه دوسش داريم . حداقل بعضيها . 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ درود نادر جان حرفت متين ، همينطوره ، اما يه جا رو برام گنگه ، اينكه آيا واقعا الان در حال حاضر چيزي براي باليدن داريم ؟ ( منهاي پيشينه و ديرنه ي تاريخي و تمدني ) واقعا فكر نمي كنم اگر كسي همين يك قلم رو هم فاكتور بگيره چيزي باري بالش پيدا كنه ، نه فرهنگ سالمي برايمون مونده ، نه تمدن خوبي مونده ، ارزش هاي انساني كه در خيلي از موارد زير پا گذاشته شده ، نه از مذهب چيزي فهميديم ، نه مردم هوشياري برايمون مونده ، نه نظام سالم و پاكي داريم ، خيلي ها به شدت از اوضاع موجود ناراضي اند ، پول جاي تمام ارزش ها و باور ها رو گرفته ، آسيب هاي اجتماعي به شدت بالا رفته ، ارزش و مقام و جايگاه كشور بين ساير ممالك به شدت پايين اومده ، حتي ديگه بويي از امپراطوري عظيم آيران كه حاكم بر 25 كشور جهان بود به مشام نمي رسه و خيلي چيز هاي ديگه ، اينها كدومش قشنگه ؟ البته در كل باز هم هرچي باشه مام به ميهن طبيعي هست و به قول خودت هرجور هم باشه آگاهانه يا ناآگاهانه دوسش داريم . حداقل بعضيها . حداقل از نظر علمی و بازم حد اقل انچه مستقیم ویا غیر مستقیم به حرفه من مربوط میشه نکاتی طلایی برای افتخار وجود داره لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ حداقل از نظر علمی و بازم حد اقل انچه مستقیم ویا غیر مستقیم به حرفه من مربوط میشه نکاتی طلایی برای افتخار وجود داره آهان ، متوجه شدم ، درسته ؛ دقيقا همون موضوع هوش و قدرت علم آموزي و شايد علم در ايراني ها ، اما به نظرت چقدر از اين هوش و علم داره در داخل مرزهاي كشور استفاده مي شه ( عرضه ميشه / توليد ميشه ) تا منه جوون كه چيزي از پيشنه ي كشورم نميدونم بخوام بهش افتخار كنم و مايه ي سرفرازيم باشه ؟ از همين نظر علمي كشورم چه رتبه اي اخذ كرده تا بهش ببالم ؟ در كدوم شاخه از علم جز اسامي بر زبان هست ؟ چرا با وجود همين هوش بالا همون مفاخر علمي در به طور مثال رشته ي پزشكي به طور غالب در جايي خارج از كشورشون نام بر زبان شده اند و مشغول فعاليت اند و به علم و پزشكي اون كشور كمك مي كنند ؟ نظرت چيه ؟ 2 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ آهان ، متوجه شدم ، درسته ؛ دقيقا همون موضوع هوش و قدرت علم آموزي و شايد علم در ايراني ها ، اما به نظرت چقدر از اين هوش و علم داره در داخل مرزهاي كشور استفاده مي شه ( عرضه ميشه / توليد ميشه ) تا منه جوون كه چيزي از پيشنه ي كشورم نميدونم بخوام بهش افتخار كنم و مايه ي سرفرازيم باشه ؟ از همين نظر علمي كشورم چه رتبه اي اخذ كرده تا بهش ببالم ؟ در كدوم شاخه از علم جز اسامي بر زبان هست ؟ چرا با وجود همين هوش بالا همون مفاخر علمي در به طور مثال رشته ي پزشكي به طور غالب در جايي خارج از كشورشون نام بر زبان شده اند و مشغول فعاليت اند و به علم و پزشكي اون كشور كمك مي كنند ؟ نظرت چيه ؟ هیچی یعنی هیچ نداریم ?? .. خوب من الان بگم شما بازم معادله رو بسوی جواب صفر میبری .. کی گفته اونا که در داخل هستن سر تر از اونا که در خارج هستند نیستند ؟؟ متاسفانه ما ایرانی ها عادت داریم وقتی در داخل هستیم دنبال دکتر هایی هستیم که در خارج هستند و شدیدا به ماهواره های لوس انجلسی علاقه نشون میدیم ولی وقتی اومدیم خارج از همین اروپا و امریکا دنبال پزشکانی هستیم که در ایرانند و دعا میکنیم یه بار بیان دوبی یا کلن اونا ما رو ویزیت کنند و شبکه های لوس انجلسی رو میذاریم وشب و روز جام جم صدای وسیما رو رونگاه میکنیم حکایت بزرگ نمایی اونا که درخارج هستند نیز همینه . ماایرانی ها عادت داریم فکرکنیم فلان جراح چشم که با اب وتاب از امریکا سالی یه دفعه میاد ایران معجزه میکنه ولی فلان استاد ساده و بی کراوات در گوشه ی اطاق عمل بیمارستان سینا هیچی حالیش نیست اینه که عدسی رو روی یه عده زوم میکنیم ما باید این شخصیت سازی ها رو کنار بذاریم انچه در کلیتش´ هست ببینیم الان تقریبا بیمار ی نیست ویا کم است که در ایران علاج پذیر نباشد این که عده ای در نوبت های طولانی هستند ان رو با این قاطی نکنیم من معتقد هستم هزاران دانشمند جوان وگمنام در جایجای ایران انقدر در بیوتکنولوژی پیشرفت کرده اند که برای یه کشور خراب شده وبدهکار پس ازجنگ کفایت میکنه که بهشون افتخار کنیم در خیلی زمینه های دیگر هم همینطور : صنایع دفاعی , هسته ای, هوا فضا , هنری, و غیره در مورد رتبه که گفتی مثلا اینکه شهره اغداشلو رومیبرن تاپای فینال اسکار تا به ایشون افتخار کنیم ایا واقعا هنرمندی بر تر از ایشون در داخل نداریم ؟؟ اگه این داخلی در جهان مطرحش نمیکنند از نظر من ایرانی 100 سال سیاه مطرحش نکنند . میدانم مطرح کردن اون چه معنی داشته:rose: لینک به دیدگاه
baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ هیچی یعنی هیچ نداریم ?? .. خوب من الان بگم شما بازم معادله رو بسوی جواب صفر میبری .. کی گفته اونا که در داخل هستن سر تر از اونا که در خارج هستند نیستند ؟؟ متاسفانه ما ایرانی ها عادت داریم وقتی در داخل هستیم دنبال دکتر هایی هستیم که در خارج هستند و شدیدا به ماهواره های لوس انجلسی علاقه نشون میدیم ولی وقتی اومدیم خارج از همین اروپا و امریکا دنبال پزشکانی هستیم که در ایرانند و دعا میکنیم یه بار بیان دوبی یا کلن اونا ما رو ویزیت کنند و شبکه های لوس انجلسی رو میذاریم وشب و روز جام جم صدای وسیما رو رونگاه میکنیم حکایت بزرگ نمایی اونا که درخارج هستند نیز همینه . ماایرانی ها عادت داریم فکرکنیم فلان جراح چشم که با اب وتاب از امریکا سالی یه دفعه میاد ایران معجزه میکنه ولی فلان استاد ساده و بی کراوات در گوشه ی اطاق عمل بیمارستان سینا هیچی حالیش نیست اینه که عدسی رو روی یه عده زوم میکنیم ما باید این شخصیت سازی ها رو کنار بذاریم انچه در کلیتش´ هست ببینیم الان تقریبا بیمار ی نیست ویا کم است که در ایران علاج پذیر نباشد این که عده ای در نوبت های طولانی هستند ان رو با این قاطی نکنیم من معتقد هستم هزاران دانشمند جوان وگمنام در جایجای ایران انقدر در بیوتکنولوژی پیشرفت کرده اند که برای یه کشور خراب شده وبدهکار پس ازجنگ کفایت میکنه که بهشون افتخار کنیم در خیلی زمینه های دیگر هم همینطور : صنایع دفاعی , هسته ای, هوا فضا , هنری, و غیره در مورد رتبه که گفتی مثلا اینکه شهره اغداشلو رومیبرن تاپای فینال اسکار تا به ایشون افتخار کنیم ایا واقعا هنرمندی بر تر از ایشون در داخل نداریم ؟؟ اگه این داخلی در جهان مطرحش نمیکنند از نظر من ایرانی 100 سال سیاه مطرحش نکنند . میدانم مطرح کردن اون چه معنی داشته:rose: ......که عده ای در نوبت های طولانی هستند ان رو با این قاطی نکنیم ......... عده ای نیست خیلی هم هست ..در ضمن دکتر جان یه دلیلی که پزشکای ایران اکثرا هیچ جا نمیرن ....داداش چون هیچ جای دنیا پزشکها مثل پزشکای ایران درامد ندارند.....قانون نیست مدیریت ندارند که ..کدوم قیمت ویزیت با جیب مردم میخوره .... دندانپزشکها که نگو ..همشون بساز بفروشن ......بعد میگین ما درس خوندیم ......زحمت کشیدیم ... مطب ها هم که واویلا .....غلط بکنب بری متخصص....دهنت ....خونتو می مکن ..... ((ابن سینا که به مفاخر بودنش افتخار می کنی اینطوری پول ویزیت میگرفت))؟؟؟ لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ ......که عده ای در نوبت های طولانی هستند ان رو با این قاطی نکنیم .........عده ای نیست خیلی هم هست ..در ضمن دکتر جان یه دلیلی که پزشکای ایران اکثرا هیچ جا نمیرن ....داداش چون هیچ جای دنیا پزشکها مثل پزشکای ایران درامد ندارند.....قانون نیست مدیریت ندارند که ..کدوم قیمت ویزیت با جیب مردم میخوره .... دندانپزشکها که نگو ..همشون بساز بفروشن ......بعد میگین ما درس خوندیم ......زحمت کشیدیم ... مطب ها هم که واویلا .....غلط بکنب بری متخصص....دهنت ....خونتو می مکن ..... ((ابن سینا که به مفاخر بودنش افتخار می کنی اینطوری پول ویزیت میگرفت))؟؟؟ این که میمانند یا میروند و در امد واینا ربطی به موضوع افتخار نداره بحث ما درمورد پزشان ومطب دکتر ابن سینا که نیست لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ ......که عده ای در نوبت های طولانی هستند ان رو با این قاطی نکنیم .........عده ای نیست خیلی هم هست ..در ضمن دکتر جان یه دلیلی که پزشکای ایران اکثرا هیچ جا نمیرن ....داداش چون هیچ جای دنیا پزشکها مثل پزشکای ایران درامد ندارند.....قانون نیست مدیریت ندارند که ..کدوم قیمت ویزیت با جیب مردم میخوره .... دندانپزشکها که نگو ..همشون بساز بفروشن ......بعد میگین ما درس خوندیم ......زحمت کشیدیم ... مطب ها هم که واویلا .....غلط بکنب بری متخصص....دهنت ....خونتو می مکن ..... ((ابن سینا که به مفاخر بودنش افتخار می کنی اینطوری پول ویزیت میگرفت))؟؟؟ این که میمانند یا میروند و در امد واینا ربطی به موضوع افتخار نداره بحث ما درمورد پزشکان ومطب دکتر ابن سینا که نیست لینک به دیدگاه
baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ این که میمانند یا میروند و در امد واینا ربطی به موضوع افتخار نداره بحث ما درمورد پزشکان ومطب دکتر ابن سینا که نیست درسته مسئله این نبود ولی دلم یه لحظه از دکترا پر بود گفتم .....حق با توئه موضوع این نیست...ولی در کل این کشور افتخار نمی کنم دوستش دارم ولی خودم و کارام رو بیشتر از کشورم دوست دارم ...و در خر بگم هر جا راحت باشم اونجا وطنمه و دوستش دارم و واسم مهم نیست این کشور 30000 ساله پیش بود یا نبود یا هر چی... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده