Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ :jawdrop::jawdrop: و ایضا من :jawdrop: :jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ :jawdrop::jawdrop: و ایضا من :jawdrop: :jawdrop: جدی میگم بوخودا زیاد برخورد نداشتم باهاش...ولی زیاد میدیدمش تو سایتای دیگه هم بود رفتار دخترونه ندیدم ازش 4 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ جدی میگم بوخودازیاد برخورد نداشتم باهاش...ولی زیاد میدیدمش تو سایتای دیگه هم بود رفتار دخترونه ندیدم ازش میشه رفتار دخترونه رو تعریف کنی ؟ یعنی بیام بگم وای سلام عسیسم خوفی؟ چه خبلا ؟؟؟ الان به نظرت رفتارم دخترونه شد ؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ میشه رفتار دخترونه رو تعریف کنی ؟ یعنی بیام بگم وای سلام عسیسم خوفی؟ چه خبلا ؟؟؟ الان به نظرت رفتارم دخترونه شد ؟؟؟ این الان شد یه دختر لوس دختر غیر لوس هم داریم خوب 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ من اینو پیشنهاد میکنم ميشه اين مال من شه:icon_redface:؟ 3 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ میشه رفتار دخترونه رو تعریف کنی ؟ یعنی بیام بگم وای سلام عسیسم خوفی؟ چه خبلا ؟؟؟ الان به نظرت رفتارم دخترونه شد ؟؟؟ نمی دونم چرا؟ ولی همیشه از این حرف زدن بدم میاد... 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ ميشه اين مال من شه:icon_redface:؟ اشه..ماله خودت 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ اشه..ماله خودت فهميه هم بايد اجازه بده 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ اول اول این بود بعدش چند تایی دیگه بود که عکساشو ندارم قبلیه این بود قرار بود بعد از این هم این باشه اما ملیحه نذاشت آواتار الان سلیقه ملیحه است کشت منو عجب اواتار خفنی داری 2 لینک به دیدگاه
pesare shad 1097 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ سلام بر همه دوستای گلم بذارین موضوع رو باز کنم البته گرچه فکر می کنم همه این موضوع رو می دونن راستش موضوع مربوط به آواتارهایی که فهیمه انتخاب می کنه و هراز چند گاهی چشممون به جمالشون روشن می شه و خوب اکثر بچه ها هم موندن که چرا فهیمه اینا رو انتخاب می کنه مخصوصا من که حدود 4 -5 ساله باهاش دوستم و تا حالا ندیده بودم از این تصاویر بذاره و دهنم باز مونده بود :jawdrop: به همین خاطر امروز در یک عملیات انتحاری از قبل برنامه ریزی نشده رفتم خونشون و آواتارشو عوض کردم و تصمیم گرفتم که با کمک شما دوستان کاری کنیم که فهیمه خانوم از این حالت به قول یکی از دوستان مرموز در بیاد و این آواتارها رو کنار بذاره و آواتاری انتخاب کنه که به روحیه لطیف و مهلبونش بخوره حالا از شما دوستان عزیزم می خوام که کمک کنید و آواتارهای پیشنهادیتون رو بذارین و بهم بگین به نظر شما چه آواتاری رو فهیمه باید انتخاب کنه ؟ لطفا دست به دست هم دهیم به مهر آواتار فهیمه را کنیم آباد وا مگه مرض داری آخه بچه ؟؟؟:167: خب دوست داره این آواتار رو بذاره اینجا هم آدم آزادی عمل نداره ها :w00: فهیمه جان من حمایتت می کنم :icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ فهميه هم بايد اجازه بده آواتار نو مبارک باشه 3 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ وا مگه مرض داری آخه بچه ؟؟؟:167: خب دوست داره این آواتار رو بذاره اینجا هم آدم آزادی عمل نداره ها :w00: فهیمه جان من حمایتت می کنم :icon_pf (44): مرسی واقعا احتیاج به حمایت داشتم ولی فعلا جرات تعویض آواتار ندارم ملیحه منو میکشه :banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ به به ......... خوب هر آواتاری دوست داری بزار آبجی........... هیچ ایرادی هم نداره........ راستی آبجی فهیم گل ، اون آواتار اولی رو که میبینم ........ 1 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ در ضمن کی میخواد به آبجی فهیم من گیر بده هاااااااااااااان؟؟؟ :w00: 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ این قدر اذیتش نکنید. الان کلا آواتارش رو حذف میکنه! بی آواتار میشه! 2 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ سلام مجدد به همه ی دوستای گل اعم از اونا که فهیمه رو می شناسن و اونا که نمی شناسن و اونایی که فکر می کردن فهیمه پسر و اونایی که می دونستن دختره راستش هدف از گذاشتن این تاپیک این نیست که آزادی کسی رو ازش بگیریم فقط می خوایم یه کوچولو روح لطافت رو توی آواتارهای فهیمه ببینیم من فهیمه رو می شناسم دختر فوق العاده حساسی هست و برام جای تعجب داره که چرا آواتارهایی رو انتخاب می کنه که همش روح جنگندگی و خشونت توش موج می زنه واسه همین با کمک شما دوستان خواستیم که یه روح تازه ای توی پروفایل فهیمه ایجاد کنیم مخصوصا که فهیمه الان اینجوریه خواستم که روحیه اش عوض شده و از حالت افسردگی و یکنواختی بیرون بیاد از شما دوستای گلم هم می خوام که حمایتم کنیم تا بتونم فهیمه رو خوبش کنم مرسی از همه 4 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ میشه رفتار دخترونه رو تعریف کنی ؟ یعنی بیام بگم وای سلام عسیسم خوفی؟ چه خبلا ؟؟؟ الان به نظرت رفتارم دخترونه شد ؟؟؟ مثل من هیچ کس فکر نکرد که من پسرم همه از همون اول فهمیدن که من دخترم 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ مثل من هیچ کس فکر نکرد که من پسرم همه از همون اول فهمیدن که من دخترم تو رو هم قبلنا فکر میکردم پسری تو یه تاپیک که گفتی دختری فهمیدم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده