Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ یک نفر که مدتهاست بغلش نکردم، دوباره بغلش می کنم... داره میگه گناه !!!!!!!!! آرزوی گناه داری؟؟؟؟؟ :jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ فرقی برام نمیکرد! چون الان اگه یه کارایی رو نمیکنم به خاطر خدا نیستش به خاطر خودمه ! اتفاقا تو انجام دادنه یه کارایی کاش فقط خدا ادمو شماتت میکرد یا فقط با اون طرف بودی!خود ادمم اگه اهمیت نده باز مشکل خدا نیست که مشکل اصلی ادمای دور و برن! 3 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ وا! برای منم اصلا فرقی نداشت! کار خاصی نمیکردم!! 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ مشروب و گوشت خوک امتحان می کردم 3 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ گناهایی که در رابطه با دیگرونه نه ولی گناهایی که در مورد خودمه یه تعدادو اره مثل مشروبو اینا 4 لینک به دیدگاه
کلافه 597 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ به خدا اعلام جنگ می کردم !! بعد از 24 ساعت هم آشتی می کردم !! توبه میکردم !! بعدش هم با کمال پررویی ازش طلب بهشت می کردم . 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ استثناً گناه نمیکردم:babygirl: 3 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ من که دیگه گناهی نمونده انجام ندم البته گناهای شخصی نه حق الناس اما اگه اینجوری میشد اینجا رو میکردم هالیوود و همه رو دست به دهن میکردم :jawdrop:تا بعد از اون 24 ساعت هم مشهور باقی بمونم 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ به خدا اعلام جنگ می کردم !! بعد از 24 ساعت هم آشتی می کردم !! توبه میکردم !! بعدش هم با کمال پررویی ازش طلب بهشت می کردم . همین الان اعلام جنگ کن 2 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مینشسم یه دل سیرررررررررر غیبت میکردم ...:4chsmu1: بهدشم عذاب وجدان نمیگرفتم ... 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مینشسم یه دل سیرررررررررر غیبت میکردم ...:4chsmu1: بهدشم عذاب وجدان نمیگرفتم ... یعنی عذاب وجدانت فقط بخاطر گناهشه ؟ 2 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یعنی عذاب وجدانت فقط بخاطر گناهشه ؟ آره خب 1 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تفاوتی نمیکرد ................ یه کار بد همیشه بده چه جزا داشته باشه و چه نداشته باشه !!!! 3 لینک به دیدگاه
6083 28 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۰ ممکنه بعضی ها اعتقاد قوی داشته باشنو براشون فرقی نکنه ولی کسانی هم هستند که اعتقادی ندارنو مثل شیطان میمونن همون طور که الان هم اینجوریه 1 لینک به دیدگاه
یک رهگذر 689 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۰ من فکر می کنم به صورت روزمره همه یه جورایی گناه می کنیم..حالا نوعش فرق می کنه..پس نمی تونیم ادعا کنیم که بی گناهیم تا بخواهیم تو این 24 ساعت گناه کنیم.. اگه 24 ساعت فرصت داشتیم تا کار خوب کنیم..شاید یه کاری که تا به حال نکرده بودیم رو انجام می دادیم.. 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۰ با برو بچ محل جمع میشدیم میرفتیم پارک بعد از عرق و ورق و ... میشستیم هر کی که رد میشدو مسخره میکردیم . 1 لینک به دیدگاه
محسن2115 294 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ نشد دیگه اگه قرارره حرف بد نزنن که نمیتونن راستشو بگن.:ws2: خودشونم میدونن. 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ اصلا این گناه چیه؟ میرفتم تمام ادیان و از بیخ و بن نابود و ریشه کن میکردم تا اینهمه باعث عذاب مردم و ملتها نشه..... لینک به دیدگاه
Sh.G 202 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ اگه خدا 24 ساعت گناه رو آزاد میکرد تو چیکار میکردی خدایش راست بگو؟ فقط خواهشا چیزهای بد بد نگین برام فرقی نداشت 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده