royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ آخیش دلم خنک شد ... دستش درد نکنه !!! :3384s: منم همین که ایشون فرمودند 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ اه حالم بهم خورد! پسرم انقدر شل و ول و بیخود میشه... :viannen_38: دختره هم آدم حسابی نبود خوشم نیومد... :viannen_38: 3 لینک به دیدگاه
salvador 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ اون خواسته به خانمها احترام بزاره ولي خانمه اينو درك نكرده 2 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ من که چیزی ندیدم... ولی خوب حالا شما میگید پسره باید یکی بزنه تو گوش دختره مثلا ؟؟ فکر کنم مودبانه تر باشه اگر چیزی نگه ها... بعدشم حتما یه کاری کرده دیگه... بیخودی که کسی تو گوش کسی نمیزنه... (بنده با توجه به عکسه پیش فرض رو بر چک خوردن اون آقا گرفتم...) حتما هم چک میخوره هم تو سری هم مخش کوفته میشه به کاپوت ماشین.. هم یه عالمه چیز دیگه :ws28: 1 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ اینا جاش تالار عکس نیس؟!؟!:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ اینا جاش تالار عکس نیس؟!؟!:jc_thinking: اینکه عکس نیست بعدشم جای بحث داره این صحنه میبینید که چقدر خانومهای محترم باشگاه با پسره ابراز همدردی کردن 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ دختره كار درستي نكرد اگه مرد يه فحش بي معني ميداد چي ميخاست بكنه:icon_pf (34): بايد ميرفت داداششو مياورد(:jawdrop:) 3 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ اصلا دختره کاره درستی نکرد(پررو) پسره ام اینه چیز (چیز دیگه)وایساده بود 1 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ اوخت برا چی؟ می بینی چه دستو پنجه ای داره! دمش گرم! 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ بسیــار لذت بـردم! حتما کار بدی کرده بوده دیگــه! 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ آخی....طفلی پسره...دختره چه طور دلش اومد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده