just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ همگی اماده ............. حالا همگی حمله............. 31 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ :ws28: خیلی باحاله هر روز این صحنه رو میبینم 8 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ :ws28:خیلی باحاله هر روز این صحنه رو میبینم اره بخصوص اول صبح خیلی باحاله 6 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ من هر وقت میرم تا همه نشستن به جز من 5 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ من هر وقت میرم تا همه نشستن به جز من از بسکه بی عرضه ای 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ قبل از اینکه در باز بشه ببینین چه متشخص تشریف دارن همه...ولی تا در باز می شه ، هیچکس همراه خودشم نمی شناسه دیگه :ws28: 6 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ اتفاقا دیروز چن تا ازاین متشخصا رو دیدم:icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ اه یاد یه خاطره بد افتادم..:ws54: ساعت پنج رسیدم تهران همونطور که مشغول حرف زدن بودیم و درو دیوار به دنبال نقشه نگاه میکردیم که چه جوری بریم دانشگاه تهران.. حالیمون نبود اخه مترو ندیده برو باایست قسمت خانوما تا مترو نیومده...هیچ زنیم نبود جز یه دونه زن خنگ اونم ته ایستاده بود ماهم رفتیم کنارش .. در همین هین مترو امد .. من دوستم قرار گذاشتیم هیچوقت درموردش حرف نزنیم.. :ws54: گریه هم نگم بهتره.. تا اخر روز اون یکی دوستم که با ما نبود هی میگفت چرا بوی سیگار میدی!! 7 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ اه یاد یه خاطره بد افتادم..:ws54:ساعت پنج رسیدم تهران همونطور که مشغول حرف زدن بودیم و درو دیوار به دنبال نقشه نگاه میکردیم که چه جوری بریم دانشگاه تهران.. حالیمون نبود اخه مترو ندیده برو باایست قسمت خانوما تا مترو نیومده...هیچ زنیم نبود جز یه دونه زن خنگ اونم ته ایستاده بود ماهم رفتیم کنارش .. در همین هین مترو امد .. من دوستم قرار گذاشتیم هیچوقت درموردش حرف نزنیم.. :ws54: گریه هم نگم بهتره.. تا اخر روز اون یکی دوستم که با ما نبود هی میگفت چرا بوی سیگار میدی!! 2 لینک به دیدگاه
sokut.n 1212 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ خوبه هنوز به اون مرحله نرسیده که دنبالش بدوییم! 8 لینک به دیدگاه
FriendlyGhost 998 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ من که عمرا سوار مترو نمیشم ... البته مسیرم هم مترو نداره اصلا 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ من که عمرا سوار مترو نمیشم ... البته مسیرم هم مترو نداره اصلا گربه دست به گوشت نمی رسید میگفت گوشتش مزه بدی میده 5 لینک به دیدگاه
FriendlyGhost 998 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ گربه دست به گوشت نمی رسید میگفت گوشتش مزه بدی میده پس که اینطور .... عجب !!! ایستگاه مترو نزدیک خونمون در حال احداثه ولی مطمئنم بازم من مترو سوار نمیشم 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ متروي انقلاب هميشه خلوته واسه نمايشگاه كتاب يكي از دوستام از همدان اومده بود گفتم بيا مترو سوار شيم دونفر ما بوديم دو نفرم كنارمون ايستگاه اولم هست خاليه خاليه تا مترو اومد اون دونفر محكم كوبيدن بهمون رفتن تو ما هم اروم رفتيم اخه وقتي خاليه جا هم هست چرا هل ميدن:w00: 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ درود بر سرور اسپم و گنج یاب و عتیقه شناس بزرگ..... 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ درود بر سرور اسپم و گنج یاب و عتیقه شناس بزرگ..... نه بابا دیگه ادم شده دیگه اسپم نمی کنه اموزش کتیا هم گذاشته 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ منم این صحنه رو زیاد میبینم...البته تو خانوما!!!!با این وضع کی جرات میکنه بره تو اقایون!!!!!واسه 20 دقیقه نیم ساعت نشستن حاضرن همدیگه رو تیکه پاره کنن! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده