M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ قارچی....این خواهر گالوم (اسمیگل) تو فیلم ارباب حلقه ها نیست؟! نمیشناسم والا 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ نمیشناسم والا پس عکسشو از کجا آوردی؟! لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ پس عکسشو از کجا آوردی؟! والا یه "عجوزه" سرچ کردم اینم جزوش بود دیدم واسه شادمهر پارتنر خوبیه انتخاب کردم 9 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ والا یه "عجوزه" سرچ کردم اینم جزوش بود دیدم واسه شادمهر پارتنر خوبیه انتخاب کردم تبریک میگم واسه فعالیت تو این تاپیک چه مدالی گرفتی... 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ مریم جون منم تبریک میگم! :dancegirl2: 2 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ عالی بود کاراتون :rose: ایول ایول من هم مشتاق شدم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ امروز با قلبی مالامال از اندوه،ساحت مقدس آواتار اسی را به شما میسپارم. وای به روزتان،اگر چهره نورانی علما را مکدر کنین. 11 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ خوشحالم این تاپیک اومده بالا فرصت نشد همه پست ها رو ببینم حتما میام سر فرصت نگاهشون میکنم تشکر از M_Archi عزیز 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ امروز با قلبی مالامال از اندوه،ساحت مقدس آواتار اسی را به شما میسپارم. وای به روزتان،اگر چهره نورانی علما را مکدر کنین. نکن این کارو حاجی. یادته یه روز تو نمازجمعه گفتی "حتی اگر عکس من را هم پاره کردند، شما چیزی نگین." حالا داری عکستو میسپری به این حلاجای فوتوشاپکار؟ وای بر ما اگر ساکت بنشینیم! 10 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ نکن این کارو حاجی. یادته یه روز تو نمازجمعه گفتی "حتی اگر عکس من را هم پاره کردند، شما چیزی نگین." حالا داری عکستو میسپری به این حلاجای فوتوشاپکار؟ وای بر ما اگر ساکت بنشینیم! من یک نام کاربری ناقصی دارم ، یک آواتار ضعیفی دارم،که اون را هم کف دستم گرفتم.... شما نباشین ما که چیزی نیستیم،آواتار مرا جلادی هم کردند شما چیزی نگین. در حماسه حضورتان جواب دندان شکنی به آنها خواهید داد. 17 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ من یک نام کاربری ناقصی دارم ، یک آواتار ضعیفی دارم،که اون را هم کف دستم گرفتم.... شما نباشین ما که چیزی نیستیم،آواتار مرا جلادی هم کردند شما چیزی نگین. در حماسه حضورتان جواب دندان شکنی به آنها خواهید داد. تکبیر!!! مرگ بر ضد ولایت اسی مرگ بر ضد ولایت اسی درود بر رزمندگان فروم درود بر رزمندگان فروم مرگ بر باشگاه مهندسان مرگ بر پارسی فروم مرگ بر فرهیختگان خدایا خدایا تا انقلاب بعدی (!) از نهضت حاج اسی محافظت بفرما حاج اسی رهبر به لطف خود نگه دار رزمندگان فروم نصرت عطا بفرما زیارت زوکلبرگ نصیب ما بگردان آمین یا رب اینترنتین! 11 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ تکبیر!!! مرگ بر ضد ولایت اسی مرگ بر ضد ولایت اسی درود بر رزمندگان فروم درود بر رزمندگان فروم مرگ بر باشگاه مهندسان مرگ بر پارسی فروم مرگ بر فرهیختگان آورین،آورین..... بفرمایید،بفرمایید.... خیلی ممنون،خیلی متشکر،بفرمایید.... 8 لینک به دیدگاه
s_solhjou 1598 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ مرسی خیلی ناز شده :banel_smiley_52:نیوفته گناااااا داره 7 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ امروز با قلبی مالامال از اندوه،ساحت مقدس آواتار اسی را به شما میسپارم. وای به روزتان،اگر چهره نورانی علما را مکدر کنین. اختیار دارید حاج اقا کی جرات داره. چهره شمارو هرکاری کنن نورانی تر میشه. الان دیگه مثل خورشید میدرخشید! :45645: 27 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ اختیار دارید حاج اقا کی جرات داره. چهره شمارو هرکاری کنن نورانی تر میشه. الان دیگه مثل خورشید میدرخشید! :45645: خیلی جالب شده! 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ :zadan: :zadan: :zadan: :zadan: :zadan: :zadan: :zadan: M_Archi فتنه گر اعدام باید گردد.... این چی بود،چطور جرات کردی،با چهره نورانی ما همچین کاری کنی؟ یعنی عــلما،نعوذ بالله ، قورباغه هستند. 9 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ :w410: ممنون خیلی زوالش در رفته اما برای کارت خوبه 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده