CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ اینجا چیکار میکنین ؟ میشه بگین ؟حال ندارم از اول بخونم یعنی از اسمش معلوم نیس ؟!!!!:45645: 1 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ چرا ...گرفتم قضیه رو .... ببینم کی میتونه با این شوحی کنه ... 3 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ بی زحمت حالا که دارین زحمت میکشین ،اینم میتونین آماده ش کنین ... ؟؟؟ آیا؟ 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ منم دوس دارم ولی سایز بزرگشو ندارم 2 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ منم دوس دارم ولی سایز بزرگشو ندارم 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ مرسییییییییییییییی:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ خب .. موضوع منکراتی شد ... ما نیستیم .... سحر کار خودته ...نامحرمه . 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ خب .. موضوع منکراتی شد ... ما نیستیم .... سحر کار خودته ...نامحرمه . من دوس دارم هردوتون شوخی کنین 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ خب .. موضوع منکراتی شد ... ما نیستیم .... سحر کار خودته ...نامحرمه . الهی بمیرم که فقط تو کارنامه شوخیات آقایونند 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ من دوس دارم هردوتون شوخی کنین خرجت میره بالا آبجی ....... الهی بمیرم که فقط تو کارنامه شوخیات آقایونند 2 لینک به دیدگاه
ricardo 490 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ مجازاتش چیه ؟ حتما ....... به استناد ماده16 قانون جرائم رایانه ای ـ هركس به وسيله سامانه هاي رايانه اي يا مخابراتي، فيلم يا صوت يا تصوير ديگري را تغيير دهد يا تحريف كند و آن را منتشر يا با علم به تغيير يا تحريف منتشر كند، به نحوي كه عرفاً موجب هتك حيثيت او شود، به حبس از نود و يك روز تا دو سال يا جزاي نقدي از پنج ميليون (5.000.000) ريال تا چهل ميليون (40.000.000) ريال يا هر دو مجازات محكوم خواهد شد و من الله توفیق 5 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ خرجت میره بالا آبجی ....... بیشتر از یه تشکر؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ به استناد ماده16 قانون مجازارت رایانه ای ـ هركس به وسيله سامانه هاي رايانه اي يا مخابراتي، فيلم يا صوت يا تصوير ديگري را تغيير دهد يا تحريف كند و آن را منتشر يا با علم به تغيير يا تحريف منتشر كند، به نحوي كه عرفاً موجب هتك حيثيت او شود، به حبس از نود و يك روز تا دو سال يا جزاي نقدي از پنج ميليون (5.000.000) ريال تا چهل ميليون (40.000.000) ريال يا هر دو مجازات محكوم خواهد شد ما که نبودیم .... 3 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ بیشتر از یه تشکر؟؟؟ باید حساب کنم ... 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ باید حساب کنم ... اخ جووووووووون...پس همون یه تشکره :shad: 2 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ توی تین آی گشتم بود منتها فکر کنم فیلی شده بود حالا شاید خودم تونستم بزرگشو پیدا کنم میسییییییییی خیلی دوست دارم 1 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ پس چی شد ؟؟؟ ها ؟ سر کاری بود؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ پس چی شد ؟؟؟ ها ؟سر کاری بود؟؟؟؟ قبل از شما افراد دیگه ای هم تو نوبت هستند ......... به علاوه اینکه خب ما هم گاهی مشغله داریم و شاید نتونیم سر بزنیم ...... مطمئن باشید با آواتار شما هم شوخی میشه 4 لینک به دیدگاه
اندیشه 2345 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ میبینم که آواتارمو نشوخی ایدید یوهو ریز میبینمتون 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده